ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 52

• 18 242
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро
Лечението на Каан струваше 200000 долара, а Шехерезада поиска заем 150000.
Но това е без значение за мен. Нека има малко разлики, елемент на изненада Blush
Например много ми хареса запознанството на Сара с Керан, сблъсъка и изгубената флашка.
На пръв поглед не харесах артистите от снимката в статията. Тази сутрин си пуснах 1 серия с кафето от любопитство, останах приятно изненадана. Трима приех от раз, за Бену ми е необходима време. Майките са истински дами, харесаха ми и те. Гледах, опитвайки се да се абстрахирам от оригинала, така по- лесно приех новите артисти. Историята отново ме завладя, ще го гледам, ако не ме разочароват по- нататък. Колко серии е ливанската версия?

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 08:37 от Lilims

# 46
Никак не ми харесва новата ливанска версия. Никаква харизма не героите не откривам, сковани и скучни са, особено главната героиня.
Главният герой ми се вижда стар, прекалено арабски черти и хайде няма да съм директна, ще кажа, че няма харизма. Детето е красиво.
Бергюзар и Халит са... неповторими и единствени, просто перфектни.

# 47
Лечението на Каан струваше 200000 долара
А този Каан сигурно е голям мъж, 19 години по-късно (първите серии са снимани 2006). Човекът сигурно се е оженил вече. С дръпнати очички помня, че беше.

И малко тъп въпрос, ама не им знам личния живот... трите деца на Халит Ергенч от Бергюзар ли са или някои са от предишния му брак?

# 48
Здравейте!  

Хубав и усмихнат ден вторник!
Горещ ще е - сянка и много течности!

Ех, този незабравим сериал "1001 нощ".....
Цитат
Историята отново ме завладя, ще го гледам
Лили, аз също имам намерение да го гледам. Hands Plus1

......................................
Една усмихната Хюля

И един чудесен колаж от Sasha

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 12:24 от HELEN60

# 49
Цитат
И малко тъп въпрос, ама не им знам личния живот... трите деца на Халит Ергенч от Бергюзар ли са или някои са от предишния му брак?

Цитат
Всичко това можехте и сам(а) да го намерите за по-малко от минута. Учудвам се, че питате другите. Никой няма как да знае отговора, ако не провери и не потърси в интернет. Вие потърсихте ли?

Grinning

# 50
Добре, не ми отговаряйте, ако толкова Ви дразни, че съм попитал. Не е и важно.
Преди да си напиша въпроса, погледнах в уикипедиите на Бергюзар и на Халит поотделно, и за двамата пише, че имат по 3 деца. Логиката сочи, че са общи. Но видях, че Халит е имал брак преди нея и 2008 се е развел, та помислих, че може и да има дете от този брак.
Не съм изчел темите за Халит и Бергюзар. Не ми отговаряйте. Попитах си просто така.  Важното е децата да са здрави.
Скрит текст:
p.s. И да, може би вторият цитат е мой коментар от някоя друга тема, но има разлика. Аз проверих преди да си задам въпроса. Исках да знам дали имат деца. Показва ми по 3 за двамата и останалото питах тук. Иначе темите са пълни с въпроси за неща, които ги пише в първия пост и хората си питат едно и също. Лично аз безброй пъти съм търсил в интернет, заради друг човек,, за да намеря отговора на въпрос на някой питащ в дадена тема, камо ли свързан с логистиката при някое пътуване (в туристическите теми). Както и да е...

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 12:42 от diziler

# 51
p.s.
Скрит текст:
Цитат
И да, може би вторият цитат е мой коментар от някоя друга тема, но има разлика. Аз проверих преди да си задам въпроса. Исках да знам дали имат деца. Показва ми по 3 за двамата и останалото питах тук. Иначе темите са пълни с въпроси за неща, които ги пише в първия пост и хората си питат едно и също. Лично аз безброй пъти съм търсил в интернет, заради друг човек,, за да намеря отговора на въпрос на някой питащ в дадена тема, камо ли свързан с логистиката при някое пътуване (в туристическите теми). Както и да е...
Ами щом Ви интересуват децата на Халит и Бергюзар, задавате въпрос - децата на Халит Ергенч и Бергюзар Корел. Веднага ви излиза като общ отговор това:
"Халит Ергенч и Бергюзар Корел имат двама сина и една дъщеря. Техният първи син, Али, е роден през 2010 година. Дъщеря им Лейля е родена през 2020 година. Най-малкият им син, Хан, се е родил през 2021 година."
В интерес на истината Хан е роден преди Лейля, но това в случая на конкретното питане не е и толкова съществено. Simple Smile

# 52
Имам проблем 2-3 дни с качването на снимки.
https://cdn.bg-mamma.com/Qdul/OIdH7.jpg
На 27 юни съм качила този фотоколаж със снимки на Ефе/ Каан.
Последната ми информация  е , че живее в Канада с родителите си.

За децата- Али, Хан и Лейла са деца на Халит и Бергюзар.
И двамата нямат други деца от предишен брак.

# 53
@Катя, не се бях сетил да питам chatgpt, исках да се подсетя коя година са се оженили и просто влязох в неговата уикипедия, пишеше 2009 .. и се учудих, защото ми е останало в съзнанието, че беше по-късно. Видях: деца 3, брак с предишната 2006-2008 или нещо от сорта. Кликнах в Уикито на Бергюзар, пак: съпруг Халит Ергенч от 2009, деца: 3.
И се загледах във възрастовата разлика, Халит 1970 набор, тя е 1982...  цели 12 години разлика, ужас.

# 54
Някой има ли спомен от първия епизод на "1001 нощ" колко струваше операцията на Каан, не беше ли 100 хиляди?
В арабската версия искат 250 хиляди долара. Може и аз да бъркам де.

150 000 долара

Арабската версия е снимана 2023 година, с инфлацията са станали 250 000. Grinning

# 55
# 56
Лейла Heart
След почти 4 години, първата снимка, на която се вижда поне малко лицето  й. Grinning
Наистина прилича на Бергюзар.
Heart

В новия сезон на "Ако кралят загуби" ще участва Четин Текиндор.
Ролята му е на директор на медия.
Тече подготовката за есента.
Предишният сценарист имаше договор за един сезон.
Новата сценаристка е жена.
Има някои добри сериали.
Но в новия сезон акцентът ще е върху връзката между Кенан и Фади, а Мерве Диздар, колкото и да е талантлива, е ужасно неподходяща за ролята.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 17:52 от varna_2

# 57
Варна, благодаря за новините за новия сезон.
Текиндор е класа, ще му подхожда ролята.

Лейля е красива и артистична

# 58
Приятелките на Берг казваха, че Лейла е нейно копие, самата тя го е споменавала в интервюта няколко пъти, но аз не вярвах, че приликата е толкова голяма.
Мислех, че е смесица от двамата, в най-добрия случай да е взела очите на Берг, защото момиченцата в повечето случаи приличат на бащите си.
Но те не се шегували, наистина е малка Бергюзар, особено като се сравни с нейни детски снимки. Grinning

# 59
Привет и от мене !

Голяма красавица е Лейла!
Халит си има голяма и малка Бергюзар. Heart Eyes

Берги и Мерве Диздар

Лека нощ! Nature Stars

Общи условия

Активация на акаунт