Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 228

• 14 087
  • 251
  •   1
Отговори
# 225
ЧНГ, момичета! Здрави и успешни! Flowers Four Leaf Clover
Злате, аз изгледах и последния епизод на "Рози и грехове" и ... Кадер се оказва дъщеря на братчето Джихан май..., което си е изненада за мен... Чак такъв мръсен психопат не предвидих. Flushed

# 226
Кате, и на мен ми се струва, че той ще се окаже бащата. Страшен тип!

Момичета, идвам да кажа, че нова серия няма да има тази събота, а на 17 януари.

# 227
Здравейте следобедно!

Честито Богоявление/Йордановден и на всички които празнуват! Flowers RoseFlowers Four Leaf Clover

Кате,Онче, и аз още от началото мислех,че Джихан е бащата на Кадер.После изведнъж се оказа, че е Тибет.Но в последния излъчен епизод той каза,че не е!А защо Джихан му каза:-Така беше по-добре за всички ни! Ти знаеш.Недей!Може би ако разбере Серхат ще стане лошо.
А ако Берак  е била и с двамата?Защо ще иска услуги от Тибет?А и Джихан не показа никакви индикации към Берак за да се разбере,че са имали нещо по м/у си.Ами ако е някой друг,който стои на Джихан и Тибет?Просто си разсъждавам.

Дано тази седмица ни пуснат фрагман за 13 еп. за да видим какво се случи след изстрелите в кафето на хотела.

Всеки ден пускат нови снимки на Мурат от рекламата за "Süvari"

​📌Зейнеп: „Г-н Серхат, моите балони?“

📌Серхат: „Ще ти купя отново нови.“

Нови снимки от Туба пуснати вчера и днес.

Хубав следобед!

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 16:05 от Zlatina3

# 228
Цитат
Кате,Онче, и аз още от началото мислех,че Джихан е бащата на Кадер.После изведнъж,че е Тибет.Но в последния излъчен епизод той каза,че не е!Но защо Джихан му каза:-Така беше по-добре за всички ни! Ти знаеш.Недей!
Да не би Берак да е била и с двамата?Защо ще иска услуги от Тибет?А и Джихан не показа никакви индикации към Берак за да се разбере,че са имали нещо по м/у си.Ами ако е някой друг,който стои на Джихан и Тибет?Просто си разсъждавам.
Злате, възможно е да не са ни показали още истинския баща на Кадер, за него знаем само, че е много лош човек от Берак. Но аз все пак си мисля, че е от кръга на познатите ни вече и колкото повече се разкриват... май на това описание отговаря повече Джихан. А по повод думите му - "Така беше по-добре за всички ни..." - аз тази фраза я свързах с общия им "бизнес" по настаняване на престъпници в хотела. Берак определено знае за тая дейност и ги изнудва. Що се касае до индикации на Джихан към Берак, в началото, при събуждането й и прибирането й в къщата имаше такива. Той се страхуваше, а тя го гледаше предизвикателно. Такъв спомен имам...

# 229
  • София
Здравейте, скъпи приятелки - ЧНГ!
Гледам с интерес "Рози и грехове" и чакам 13 -ти епизод за изясняване на много въпроси. Прочетох, че ще го излъчат на 17.01., а днес пише, че на 10.01.
Вече няколко пъти срещам, че бащата на Кадир не е Джихан, както предполагах и аз, а някой - Големия Шеф. Още доста неща, но ги слагам в скрит текст.
Скрит текст:
-
 - Бащата на Кадер ще се присъедини към сериала като герой-изненада в предстоящите епизоди.
 - Чихан и Азра ще тръгнат по различни пътища в предстоящите епизоди; бракът им ще приключи.
 -  Близостта ще се развива между Мустафа и Азра. Това ще предизвика пристъп на ревност в Джихан и той ще помисли за убийството на Мустафа. Серхат обаче ще предотврати този опасен опит.
 -  В по-късните епизоди на сериала Зейнеп и баща ѝ ще се сдобрят след случилото се.
 - Серхат няма да бъде застрелян. Те ще разследват щателно инцидента в хотела и ще открият, че Джихан и Тибет са си сътрудничили.
 - Когато истината излезе наяве, Серхат ще изгони Джихан от хотела и от семейството в предстоящите епизоди.
 -  В по-късните епизоди на сериала ще се появи Биг Бос, а между Серхат и Биг Бос ще започне голяма битка.
Всичко добро и до скоро.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 09:34 от Nina NN

# 230
Здравейте обедно!

Нинка Hug,благодаря ти за споделеното!
За сега нямаме пуснати нови снимки,озет и фрагмани за 13 еп.Така,че новият епизод ще го очакваме следващата събота-17 януари,както беше обявено,а не тази.

Яде зад кадър за снимките ''Гласът на Турция''

И Мина също...

Имаме още нови снимки от Туба от снежен Париж

Скрит текст:

При нас снощи цяла нощ валя дъжд с гръмотевици.За сега спря.

Желая ви приятен и спокоен ден!

# 231
Серия- следващата седмица, но ето някои снимкизад кадър. Blush

# 232
Здравейте,момичета!

Онче Hug

Туба,Майя и Топрак/ТМТ/ от преди 1 год. в Париж.Наближава РД на близначките-19 януари.

За ''Рози и грехове'' срещах инфо,че днес няма да има нов епизод заради мача за Супер купата на Турция м/у Галатасарай и Фенербахче/заради рейтинга/.А и все още може да договарят рекламите.
...Направили са и картина на Мурат и Джемре...

Скрит текст:

🆕Какво очаква Серхат в следващия епизод?
Сериалът „Рози и грехове“ с нови епизоди по Канал D

И Берен зад кадър от ''Гласът на Т-я''

Интервю със Сердар Орчин за Hürriyet Kelebek.Съпругата му е актрисата Едже Диздар.

Интервюто с превод на руски ез.Питат го кой е бащата на Кадер,но не казва? Simple Smile
''Съжалявам, но вие и нашите зрители ще трябва да почакате малко за отговора. Мисля, че нашите сценаристи ще го разкрият, когато напрежението достигне своя връх!''
https://vk.com/fandizi?w=wall-212036279_175921

Желая ви спокойна събота!

# 233
Момичета, излезе трейлърът за новия епизод.

# 234
Здравейте,момичета!

11 Януари е Световен ден на думата"Благодаря"!
Да благодарим на  всички,които правят живота ни щастлив и смислен, подкрепят ни и ни обичат!
Благодаря и на вас момичета,че ви има и пишете в темата!

Онче Hug,благодаря за фрагмана за 13 еп.!Доста неща са ни дали.
Берак и Тибет продължават с гадните си номера.

Превод на 1 фр.за 13 еп. с руски субт. от тази група,където пускат инфо за сериалите,както и онлайн озвучка на първите 3-4 епизоди,преди да стане платена.На др.места,където проверих не ми допадна.
https://vk.com/turkiee?w=wall-46308288_530907

Пояснения от друга група във ВК...
🆕Как можа да направиш това?
"Рози и грехове" Епизод 13, Първи трейлър.
✅ Съдържание на трейлъра
Беррак е жадна за отмъщение!
Когато Зейнеп пристига в хотела, прозвучава изстрел, ужасяващ всички. Оказва се, че раненият мъж е синът на Тибет. Аксел, падайки в прегръдките на Серхат, отчаяно го моли за помощ.
Въпреки предупреждението на Серхат, Беррак продължава да се намесва в живота на Зейнеп и семейството ѝ, преследвайки нови планове.
Ариф осъзнава, че дъщеря му крои нещо с г-н Джихан, но Ебру е просто пешка на Джихан.
Тибет е решен да вкара Серхат зад решетките и е готов на всичко, за да постигне целта си...

Идващата нова седмица ще очакваме Туба в Рияд,столицата на Саудитска Арабия.Тя е поканена на церемонията по връчване на наградите JoyAwards 2026 г.Миналата година пак беше там по това време и връчи награда.

Желая ви спокоен зимен следобед

# 235
Красиви Мурат и ЍИмане на зимна почивка.

# 236
Здравейте,момичета!

🧿 #fandizi Гюленай Калкан в интервю за списание Posta Magazine 🗒📸
https://vk.com/fandizi?w=wall-212036279_176150
📌 Какво е да работиш с млади актьори?
✔️ Екипът е просто фантастичен. Това е третият ми проект с Мурат; вече го познавах, но всички актьори, които срещнах за първи път, са много талантливи и много уважителни, обичам ги всичките.

Оя Унустасъ със съпруга си актьора Ахмет Тансу Ташанлар(играл е с Туба в ''Kara Para Aşk/Черни пари и любов'')

Желая ви спокоен зимен ден!

# 237
Снимки към новата серия.

# 238
Здравейте обедно! Hug

Да допълня още от новите снимки за 13 еп.

и озета:
След конфликта в хотела, Серхат е изправен пред двойно предизвикателство: от една страна, все по-нарастващият гняв на Тибет, а от друга, незаконните дейности, тайно извършвани в хотела му .
Зейнеп и Серхат, очакващи с нетърпение посещение от социалните служби-последната стъпка в отвличането на Кадер, са принудени едновременно да понесат натиска и осъждането, които са се стоварили върху
брака им.
Но Берак не е готова да седи безучастна...
Тя предприема решителни действия, за да отведе Хаял и Илким от Серхат.

Пуснаха 2 фр. за 13 еп.

https://www.youtube.com/watch?v=qJvNJvk1PP4

и с руски субт.,от две места във ВК
1.https://vk.com/turkiee?w=wall-46308288_531603
2.https://turkrutv.net/rozy-i-grehi-13-seriya.html

Вчера излязоха две нови снимки с Туба от Истанбул.
Подготвя се за посещението си в Саудитска Арабия.

От Instagramа на Yaşar Ertem #TubaBüyüküstün
„Естествени вълни, изтънчен стил ✂“

Желая ви приятен следобед! Flowers Four Leaf Clover

# 239
Ето го постерът на филма "Султана".

Общи условия

Активация на акаунт