Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 228

• 3 076
  • 89
  •   2
Отговори
# 60
Благодаря за новините, Златинче! Hug
Ама... много е интересна рекламата с Мурат - супер автомобил в историческия център на Санкт Петербург, където движението и спирането на автомобили е забранено със знаци. Наоколо пешеходци, както си е обикновено. Grinning

# 61
Туба публикува в сторис.

# 62
Здравейте,момичета!

Честито Съединение! Нека бъдем сплотени и
с гордо вдигната глава се наричаме БЪЛГАРИ!
Честит празник! 🇧🇬

Кате,Онче,благодаря ви за споделеното! Hug Two Hearts

Вчера мислех да пусна пост сутринта,тъй като има новини около Туба,но не ми остана време.
Скрит текст:
Следобяд отново бях баба-помагачка за гледане на малката внучка.Вечер се прибирам късно уморена.Синът също живее в Б-с,но е в др.комплекс и пътувам с обиколен автобус,а това отнема време.Другата седмица съм в понеделник и в събота,само когато е на работа през деня.

Новината за Туба е,че ще се снима в нов филм -''Султана''! Sunglasses

От Бирсен Алтунташ #TubaBüyüküstün
Туба Бююкюстюн ще участва в ролята на танцьорка на пилон в ''Султана“.
Бююкюстюн, чийто филм „Dehshet Bey“ ще бъде пуснат по Prime Video на 21 октомври, ще участва и в „Султана“ през ноември. Ерди Ъшък, признатият сценарист на награждавания филм „Mukadderat“, се готви да режисира нов филм. След като получи признание на филмови фестивали и кина миналата година, Ъшък сега запретва ръкави, за да представи „Султана“ на публиката. Филмът ще бъде режисиран от друг награждаван режисьор, Али Кемал Гювен, известен с работата си по „Çilingir Sofrası“. Туба Бююкюстюн ще участва в „Султана“ от Rodi Medya и Saros Film. Във филма, който разказва завладяващата история на седем танцьорки на пилон в популярен нощен клуб в Истанбул, Туба Бююкюстюн ще играе ролята на Мерал. Всичко се променя един ден, когато Анна, млада танцьорка от Беларус, идва в клуба. Снимките ще започнат през ноември.

Сценаристът е млад,роден през 1989 г.

Erdi Isik...IMDb...
https://www.imdb.com/name/nm7038166/

Още от снимките пуснати от Туба от сета на МД/ДА/сезон 3.

🆕Мурат в рекламата на "Fuzul Holding"💥

рекламата-https://vk.com/publicmuratyildirim?w=wall-103151380_400454

🆕️Зад кадър на снимките за списание "Süvari" в Русия/Санкт Петербург💥

Скрит текст:

🆕️ Мурат и Иман в Русия, в Санкт Петербург

https://vk.com/publicmuratyildirim?w=wall-103151380_400532

Приятен празничен ден!

# 63
Не можех да пиша, само казвом здрасти, да не блокира и този пост.

# 64
Добър ден!

Кои актрисите ще бъдат останалите танцьорки с Туба.За сега са известни:
Дерия Пънар Ак на 22 год.Гледала съм я в ''Казвам се Фара''

#DZMnews
 Звездата от сериала "Принц" Дерия Пънар Ак ще играе Анна от Беларус във филма "Султана", новият филм на награждавания сценарист Ерди Ъшък.
Талантливата актриса, най-известна с ролята си в сериала "Принц", ще изиграе ролята на беларуската танцьорка на пилон Анна във филма "Султана", режисиран от Али Кемал Гювен. Тя ще участва заедно с Туба Бююкюстюн. Снимките на филма, който разказва трогателната история на седем танцьорки на пилон, ще започнат през ноември. Филмът ще бъде премиерно представен на фестивали, а след това и в кината.

Серай Кая,на 34 г.Гледала съм я ''Една жена'' и ''Затворник''

#DZMnews
Серай Кая подписа договор за главната роля във филма „Султана“. Тя ще играе ролята на Тюлай. Филмът се развива в известен нощен клуб и ще разкаже историята на седем танцьорки на пилон с вълнуващ сюжет.
Филмът „Султана“ на режисьора Али Кемал Гювен, продуциран от Роди Медя и Saros Film, ще излезе през ноември.

Рожбин Ерден,на 25 г.Нея не съм я гледала.

#DZMnews
 Рожбин Ерден се присъединява към актьорския състав на филма "Султана"
Тя ще играе ролята на Фахрие, четвъртата танцьорка.
Събитията във филма се развиват около седем танцьорки в нощен клуб.

Туба добави #TubaBüyüküstün към историята си в Instagram
Скорошните слухове за любовна афера с партньора ми Шюкрю, които се появиха в някои таблоиди в третия сезон на сериала "Маслиново дърво", нямат основание.
Целият екип и аз си прекарахме страхотно на снимачната площадка. (Още веднъж 🙃)
Ще се видим в третия сезон на сериала "Маслиново дърво" 🧚‍♂

🆕️Мурат Йълдъръм на снимачната площадка в Санкт Петербург за реклама на марката "Süvari "

Сюжетът на сериала „Рози и грехове“ HeartNature Fire
Серхат (в ролята Мурат Йълдъръм) е успешен бизнесмен, чийто живот е изграден върху принципите на честността и семейните ценности. Светът му се срива, когато излиза наяве шокираща истина за съпругата му Берак.

Трагичният инцидент, в който попада Берак, става началото на поредица от събития, които променят живота на всички герои. В търсене на отговори, Серхат среща Зейнеп, момиче от съвсем различен свят, изиграна от Джемре Байсел. Противоположни съдби обединяват двамата герои: богат бизнесмен и смело момиче от беден квартал.

Двама души, разделени от социален статус и житейски опит, се оказват въвлечени във водовъртеж от събития. Те ще трябва да направят избор между зова на сърцето и дълга, между истината и лъжата, между любовта и предателството.

Тази история обещава да бъде завладяващо пътешествие през лабиринтите на човешките чувства, където всеки избор може да промени не само съдбата на героите, но и тяхното разбиране за света.

Приятен ден и успешна седмица!

# 65
Мурат.

Хубав следобед! 🌼

# 66
Здравейте обедно!

За сега са известни имената на 4-те актриси за филма ''Султана''.Остана с да разберем останалите 3.

#DZMnews
 Мурат Йълдъръм, който се готви да играе ролята на Серхат в ''Рози и грехове'' в един от изненадващите сериали на новия сезон на Kanal D, е щастлив да се срещне отново със зрителите на екрана!

Мурат Йълдъръм, отбелязвайки, че се завръща с новаторска история, каза:

📍''Бурята в мен“ и „Аси“ са много специални проекти за мен. Гордея се, че те все още имат място в сърцата на зрителите след толкова години. Сега съм много щастлив да се завърна на Kanal D с филма''Рози и грехове“, чийто сценарий е наистина иновативен.“

.....И още от Мурат за сериала:
🥀 Мурат Йълдъръм подчерта, че сценарият е бил най-важният фактор за съгласието му да участва в сериала ''Рози и грехове''. Той също така определи проекта като „драма, която стои здраво на краката си“.

🎙„Сценарият буквално те приковава към стената от петата минута. Като го чета, винаги се радвам, когато не можеш да предвидиш какво ще се случи по-нататък. Ще гледаме и ние с удоволствие. Не бих участвал в нещо, което не ми харесва.“

🎙Мурат за партньорката си Джемре Байсел: „Много харесвам актьорската игра на Джемре. Тя играе много реалистично. Снимането с такива актьори винаги е било удоволствие за мен. Интересно ми е да гледам сцените ни и ги очаквам с нетърпение.“

🆕Нови снимки от сериала „Рози и грехове“

Приятен остатък от деня!

# 67
Мини тийзър към "Рози и грехове".

https://vk.com/bookmarks?from_menu=1&w=wall-217655473_220379

Снимки продължавам да не мога да качвам. Писах в поддържаката, ще опитам в други браузъри, но мисля, че повредата не е в моя телевизор. Пиша в 2-3 теми тук и това е единствената причина да не съм сиктирдосала БГмамата, че много ми писна от скапания им софтуер.

На вас- хубава вечер! Tropical Drink

# 68
Добър ден!

Онче, говори ли в техника,който ти преинсталира уиндолса?

Зад кадър от ДА/сезон 3....

Вече се знае и 5-тата танцьорка.Остават още 2!

#ТубаБююкюстюн
Бегюм Аккая във филма "Султана"
Друга успешна актриса Бегюм Аккая се присъедини към актьорския състав на филма, който разказва историята на седем танцьорки на пилон в нощния клуб "Султана". Тя ще играе ролята на Гюлистан. Филмът е режисиран от Али Кемал Гювен. В ролите са Туба Бююкюстюн като Мерал, Деря Пънар Ак като Анна, Серай Кая като Тюлай и Рожбин Ерден като Фахрие. Филмът на Ерди Ъшък "Султана" в момента е в процес на подготовка за снимки.

Бегюм Аккая е играла с Туба в сериала ''20 минути''.

Ето и постера на сериала ''Рози и грехове''

Всеки епизод е нов интересен елемент, всяка фигурка е нова колекционерска стойност. ✨

кадри от мини-тийзъра

Представяне на новия сезон на излъчване | @kanald не се гледа само; това се преживява!
Мурат и Джемре са към края на видеото...

https://www.youtube.com/watch?v=1eTa7lE6OAE

Приятен следобед ви желая!

# 69
Злати, не е от новия Уиндоус 11, имаше му нещо на софтуера на БГ мама.
Сега мога да качвам снимки, да видим как ще върви.
Ето, сега проба от телефона. Симай и партньорите и при заснемането на промото на АТВ.

Хубав следобед! 🏵

# 70
Здравейте,момичета!

Скрит текст:

Вчера Туба ни пусна доста нови снимки! Sunglasses

Туба добави #TubaBüyüküstün в Instagram
Последните две седмици вече минаха
Закъснелите празненства никога не закъсняват
За нас, за живота, за любовта
Киселият вкус на езика ми се превърна в сладост..
Винаги благодарна...

...с Хазел Левент,дъщерята на актьора Тамер Левент...

Скрит текст:

с баща си Сердар

🆕Мурат Йълдъръм в реклама за марката "Süvari "💥

#DZMnews
И другия постер на сериала ''Рози и грехове''!
В гл.роли: Мурат Йълдъръм и Джемре Байсел!
📍 Нежна като роза, тежка като грях!

Приятен следобед!

# 71
Зад кадър на снимките на промо постера на "Рози и грехове".
https://vk.com/bookmarks?z=video-132999259_456261747%2F23e6cae1c … 132999259_2449437

Прочетох, че довечера ще пуснат трейлър. И, както вече е модерно, пуснаха трейлър на трейлъра. Grinning
https://vk.com/search/statuses?q=%23G%C3%BCllerVeG%C3%BCnahlar&w … -103151380_401908

Хубава вечер! Blush

# 72
Привет следобедно!

Вчера Туба отново ни пусна доста нови снимки.
Есен в Париж! Flowers Fallen LeafFlowers Maple Leaf

Скрит текст:

Ето и първият тийзър на сериала ''Рози и грехове'' с Мурат Йълдъръм и Джемре Байсел
''Aşk insanın en zayıf halidir...''  Flowers Rose
 ''Любовта е най-слабото състояние на човека...'' Flowers Rose

https://www.youtube.com/watch?v=MHFG3j-uLSg

превод с руски субт.
https://turkrutv.net/rozy-i-grehi-1-seriya.html

Приятен следобед!

# 73
Нека пожелаем успех и на друга наша чаровна партньорка- Айбюке Пусат. Нейният сериал "Наследник- зовът на корените" започва утре.

Промо снимки към 1 серия.

Хубав ден! Flowers Fallen Leaf

# 74
Здравейте предиобедно!

Още от новите снимки пуснати от Туба...Есен в Париж...Flowers Fallen Leaf

Скрит текст:

🆕️Мурат Йълдъръм в рекламата за марката '' Süvari''

рекламата-https://vk.com/publicmuratyildirim?w=wall-103151380_402196

от фрагмана

Желая ви приятен ден!

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 10:18 от Zlatina3

Общи условия