Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 228

• 14 164
  • 252
  •   1
Отговори
# 30
Катя, аз за пръв път гледах Мурат както трябва в "Азиз". Както трябва в смисъл не само да започна сериал или пък да го зарежа, което редовно ми се случва.
Точно там Мурат ми хареса.Там ми допадна и партньорството му със Симай. Може би защото обичам исторически сюжети, или пък защото ми напомняше "Полдарк", даже в началото си мислех, че е турски римейк. Аси гледах след това, по препоръка на Злати.
В "Азиз" разликата в годините също бе немалка, но то и в "Полдарк" е така. Grinning И някак стоеше естествено на фона на обстановката, историческото време, другите герои, сюжета, на всичко.
Да видим сега какво ще излезе от партньорството с Джемре.

Колаж от Х на танца на Туба и Нуран Еврен Шит.

Много силен сценарист е Нуран. Споменавала съм тук- уважавам я много още от времето на "Ти си моята Родина". Няма слаби работи. Очаквам с нетърпение третия сезон на Маслиново дърво.

# 31
Добър ден!

Очакваме МД/ДА догодина,а Мурат на есен.Да видим какъв ще е каста и кога ще започнат снимките.

Появи се инфо,че са поканили Туба за участие във 2-ри сезон на ''Ако кралят загуби''...

От Бирсен Алтунташ: #ТубаБююкюстюн
Офертата на Туба Бююкюстюн от "Ако кралят загуби".
Зад кулисите се носят слухове, че на Туба Бююкюстюн е предложена роля в сериал, който е адаптация на романа "Кралят губи", написан от Гюлсерен Будайджъоолу и базиран на реални събития. Подготовката за втория сезон на "Ако кралят загуби" е в разгара си. Сериалът ще бъде режисиран от Тайлан Бирадерлер и Джем Толуай, а сценарият ще бъде написан от Седа Алтайлъ Тургутлу. Носят се слухове, че Туба Бююкюстюн е получила предложение да участва в сериал, базиран на реални събития и романа на Гюлсерен Будайджъоолу. Друг актьор, на когото е предложено да участва в новия сезон, е Четин Текиндор. Туба Бююкюстюн и Халит Ергенч, който играе главната роля в „Ако кралят загуби“, са работили заедно във филма от 2005 г. „Баща ми и синът ми“, във филма от 2017 г. „Червеният Истанбул“ и миналогодишния минисериал на Gain TV „Сякаш няма утре“.
.....За Четин Текиндор четох,че влиза в др.сериал....

🆕Стори от  Иман:
Мурат Heart Иман

Приятен следобед да имате.

# 32
Да видим дали Туба ще приеме да участва в  Краля. Аз го гледам, ще ми бъде интересно още една суперзвезда да влезе в състава.

Красива снимка от Туба от сета на Маслиново дърво.

Седа с децата.

Наближава утре, така че- хубав нов ден! Nature Sparkles

# 33
Следобеден привет!

Прекрасна Hands Plus1

от Шюкрю

Вчера е бил 29-я ден от снимките на МД/ДА.Днес май почиват.

От миналата година,когато Туба почиваше...

🆕Мурат в рекламата за ''Suvari'' Nature Boom

#DZMnews
❥ Сюжет на новия сериал:
В новия сезон Джемре Байсал ще участва заедно с Мурат Йълдъръм в драматичния сериал NGM за Kanal D.
Мурат играе Серхат, а Джемре - продавачката на цветя Зейнеп. Сериалът разказва как животите им се пресичат след съвпадение...

Приятен следобед!

# 34
И аз искам като тази синя рокля. Grinning

На сета с Бончук.

Сериалът на Мурат ще се нарича "Рози и грехове".
Актьорът Ахмед Сарачоглу влиза в каста като бащата на героинята. Гледала съм го в "Жар птици", тама направи страхотна роля.

Хубава вечер! Tropical Drink

# 35
Здравейте следобедно!

Е вече се разбра как ще се нарича сериала с Мурат и Джемре.Да ни е честито!
Ахмед Сарачоулу съм го гледала отдавна в ''Листопад'' и още няколко сериала.

нова на Туба с Ръза от сета...

Спокоен прохладен следобед. Flowers WatermelonIce Cream

# 36
Здравейте, момичета!

Нося ви малко информация за сериала от официалният сайт на Kanal D

„Рози и грехове“ ще завладее екраните на Kanal D!

Обявено е заглавието на новия сериал на Kanal D, с участието на Мурат Йълдъръм и Джемре Байсел и номиниран за „Проект на годината“. Очаква се сериалът да се превърне в едно от най-новите явления на канала, пленило милиони с „Far City“, „Eşref Rüya“, „İci Taneleri“ и „Arka Sokaklar“, а озаглавен е „Roses and Sins“. Написан от Йелда Ероглу и продуциран от NGM, „Roses and Sins“ вече събуди любопитството на зрителите със завладяващата си история, дълбоките си герои и поразителната си драма.

ПРЕДАВСТВО, ЛЮБОВ И ТАЙНИ
Режисиран от Дениз Джан Челик, филмът „Рози и грехове“ ще се разгърне на екрана, проследявайки света на Серхат (Мурат Йълдъръм), успешен бизнесмен, изградил живота си върху честност, семейна любов и доверие. Животът му се преобръща, когато съпругата му Берак открива дълбока тайна, която крие от години. Докато Берак е в кома след инцидент, Серхат търси отговори и се пресича със Зейнеп (Джемре Байсел), смела и откровена жена от беден квартал. Хора от два различни свята, Серхат и Зейнеп, пометени от една и съща буря, засенчени от предателство, любов и тайни, ще се борят да устоят на решенията на сърцата си.

ТЕ СЕ СРЕЩНАХА ПО КАНАЛ D
Продуциран от Nazlı Heptürk, „Güller ve Günahlar“ (Рози и грехове) предизвика вълнение в телевизионната индустрия, тъй като продукцията върна Мурат Йълдъръм и Джемре Байсел обратно в Kanal D. Йълдъръм стана една от звездите на канала с „Storm“ през 2006 г. и „Asi“ през 2007 г., като и двата бяха посрещнати със значителен интерес от страна на публиката. Джемре Байсел, от друга страна, се запечата в спомените с участието си в „Baht Oyunu“ през 2021 г. Фактът, че дуото ще бъде в двойка по един и същ проект за Kanal D, засили очакванията.
Амбициозният сериал на Kanal D, „Рози и грехове“, чието действие скоро ще се развива в Истанбул, ще се срещне със своята публика през септември.

# 37
Привет следобедно!

Джаки,благодаря за инфото! Flowers Hibiscus
Дано е на късмет,че сериалът е по к.Д и изкара поне един пълен сезон!

Нови снимки с Туба,които излязоха вчера и днес от сета на МД/ДА...

Днес излезе инфо,че снимките започват на 25 август.

#DZMnews
💥 Снимките на новия сериал на Мурат Йълдъръм и Джемре Байсел, който ще се казва „Рози и грехове“, ще започнат на 25 август!

🆕️Мурат в рекламата за "Süvari

Хубав и успешен следобед!

# 38
Режисьорският екип на Маслиново дърво.

Втори партньор на Симай ще стане Джанер Топчу. Онур Туна щял да е мъжът и, от когото тя бяга. Значи Онур ще е отрицателен герой, май му е  за пръв път. Blush

Ето го каста засега.

Хубав ден! Flowers Four Leaf Clover

# 39
Здравейте обедно!

Скрит текст:

Вчера излязоха нови кадри на Туба със синята рокля...
Туба добави #TubaBüyüküstün в Instagram
Когато вятърът от Айвалък срещне синевата...

Нова реклама на Мурат за марката  "Süvari "💥
https://vk.com/publicmuratyildirim?w=wall-103151380_397690

Джанер Топчу съм го гледала в ''Чуй ме'' и в ''Моят прекрасен живот''(в него игра с Онур Туна).Вярвам,че със Симай ще си паснат като двойка.В сериала влиза още една актриса Асуман Дабак в ролята на Ханзаде,майка на Алихан(Онур) и свекърва на Азра(Симай).
Скрит текст:

Приятен следобед!

# 40
Актрисата Асуман Дабак, която ще пресъздаде образа на свекървата на героинята на Смиай, съм гледала в "Безгранична любов". Много ми допадна актьорското и майсторсво там.

Седа Бакан с децата.

Супер красота. Туба, Седа, Бончук и Нуран в храма на Атина в Асос.

# 41
Здравейте следобедно!

нови от вчера

С Мурат са направили за всеки тоалет отделна кратка реклама за "Süvari".

Поредната нова реклама
https://vk.com/publicmuratyildirim?w=wall-103151380_397937

🧿 #fandizi Сериалът на канал D „Рози и грехове“ с участието на Мурат Йълдъръм и Джемре Байсел ще се излъчва в чужбина под заглавието ''Грехове и рози/Sins and Roses»'' 🎬

Приятен неделен следобед!

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 14:34 от Zlatina3

# 42
Клипчета от снимките в храма на Атина в Асос.

https://x.com/Xochitl71467638/status/1957065844334154026

https://x.com/Xochitl71467638/status/1957065844334154026

И обобщение на деня. Blush

Тази снимка с фен не помня дали сме я публикували тук.

Туба.

Джемре Байсел.

Хубав следобед! Flowers Leaves

# 43
Следобеден привет!

Нови снимки от сета...

🆕Мурат в рекламата за "Suvari "💥

🆕️Иман 💗Мирай

https://vk.com/publicmuratyildirim?w=wall-103151380_398081

🆕Актуализация на Мурат в Instagramа
Мурат 💞 Иман

Прохладен следобед след падналия дъжд!

# 44
Ето тази актриса- Сема Гюлюктен ще влезе в образа на героинята на Симай преди да си направи пластичите операции и да се върне с ново лице в дома си.

А ето това сладурче ще е дъщеря и.

Общи условия

Активация на акаунт