Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 228

• 3 024
  • 88
  •   1
Отговори
# 15
Сда Бакан ще бъде партньорка на Угур Гюнеш в сериала "Кадифени белезници".

Хубава вечер! Tropical Drink

# 16
Здравейте следобедно!

Вчера Туба ни пусна нови снимки и написа към тях:
И ето ни, оставяйки зад гърба си първите три седмици от снимките на #OliveTree в Истанбул. Когато казахме, че започваме, вече бяхме на половината път.. Когато не бях на снимачната площадка, @alieeistanbul се превърна в моя дом. Обичам красивите места Simple Smile Красиви мебели, топлина, гостоприемство, накратко, усещането за дом.. Как един хотел се превръща в дом.. 🤍 Предполагам, че така е.. Е, сега можем да видим пътя към Айвалък.. 🙃🤗
#istanbul #anotherself #zeytinağacı #seat #reklam #sethalleri #yuva #reunion @alieeistanbul
Прекрасна! Heart Nature Star

Скрит текст:

🆕️Мурат от  рекламата за  "Süvari"💥

Приятна прохладна вечер!

# 17
От Бирсен:

Мурат Йълдъръм подписа споразумение със сериала NGM на Kanal D

Обявен е новият адрес на Мурат Йълдъръм . Успешният актьор е подписал договор с NGM . Йълдъръм ще играе ролята на „Серхат“ в сериала, който ще се излъчва по  Kanal D. Заглавието на проекта все още не е финализирано. Йелда Ероглу пише сценария за сериала, който ще пренесе на екрана завладяваща женска драма. Дениз Джан Челик ще режисира дългоочаквания сериал.

# 18
Сега идват вълненията коя ще е партньорката, в кой ден ще се излъчва и т.н. Арабите започнаха да спрягат Джемре Байсал. Не знам, не ми допада този вариант-  детска и е физиономията, според мен като двойка няма да стоят добре. Но така или иначе още доста слухове ще има.

Седа Бакан с Дженифър Лопес. Лопес е имала концерт в Анталия.

Туба и сценаристката Нуран Еврен Шин на сета.

Хубав следобед! Ice Cream

# 19
Привет следобедно!

Още снимки с Туба,които пусна предните дни от Истанбул.Би трябвало вече да снимат в Айвалък.

Джаки,благодаря,че си пуснала инфото за Мурат.Сега очакваме,коя ще е партньорката,както е писала и Ончето.Вижда се,че Джемре е доста млада за него.Проверих кога е родена.Имат точно 20 г.разлика.С Ебру Шахин имаха 15 г.!Зависи какъв ще е сценария и оттам вече да се съобразяват с партньорката.

Приятен следобеден релакс!

# 20
Туба на път за Айвалък.

Шукрю Озйълдъз зад кадър.

https://vk.com/bookmarks?from_menu=1&w=wall-132999259_2410976

И на сета.

Хубава вечер! Nature Fireworks

# 21
Здравейте следобедно!

От Instagram Madame Tussauds Budapest #TubaBüyüküstün
💝🤝 Младите посланици на УНИЦЕФ в Унгария посетиха своята колежка, посланик на добра воля на УНИЦЕФ в Турция, Туба Бююкюстюн!

Туба е не само една от най-популярните и титулувани турски актриси, но и активно участва в работата на организацията и се застъпва за правата на децата по целия свят. 💌🌍

И една новина за Симай! Онче,сигурно си я видяла!Аз харесвам Онур и гледам сериалите му.Така,че ще се гледа сериала!
Скрит текст:
📌Онур Туна и Симай Барлас подписаха договори за главните роли в сериала ''Aynadaki Yabancı“ (''Непознатият в огледалото''), който ще разкаже историята на трудната борба на една майка да се събере отново с детето си.
В ход е подготовката за новия сериал на MF Yapım „Aynadaki Yabancı“, продуциран от Асена Бюлбюлоулу и който ще се излъчва по ATV. Сериалът ще бъде режисиран от Еда Тексьоз, а сценарият ще бъде написан от Пелин Гюлкан, Лара Булут Теджим и Батухан Йозбай.
Симай Барлас ще играе Азра, а Онур Туна ще играе Алихан. Водят се и преговори относно другия главен герой на сериала, пластичния хирург Каан.
✍️ Бирсен Алтунташ

Приятен следобед!

# 22
Да, Злати, прочетох новината за Симай и Онур Туна. Зарадвах се, и аз харесвам Онур. Мисля, че ще са хубава двойка. Дано има късмет сериала- със сцеварист, канал, публика.
В новината пишеше, че отново се срещат на сцената, аз не помня къде преди това са играли заедно или не съм гледала.
Пиша днес, защото утре няма да мога. Хубава вечер! Tropical Drink

# 23
Здравейте предиобедно!

Довиждане,Юли! Nature SunnyNature Sweat DropsBoat

Онче, и аз го срещнах това,но също не си спомням.Проверих все пак сериалите и филмите,
но не открих да са играли заедно Симай и Онур преди в друг проект.

Вчера Туба ни пусна снимки от Айвалък..

Туба добави към своята инстастория #TubaBüyüküstün
Дневниците на Айвалък
Ден 20 @erdem.tepegoz @ahmetbayer @busehlcgl
Ada #AnotherMe Сезон 3

А тази с Туба и Илайда/ Дениз..е от инстасторията на Седа Бакан #TubaBüyükustün

от сц.Нуран

🆕️Мурат в рекламата за "Süvari"💥
https://vk.com/publicmuratyildirim?w=wall-103151380_395726

И снимки от рекламата....

Приятен ден на всички!

# 24
От сета на Маслиново дърво.

Grinning

Седа Бакан с децата.

Хубава събота! Flowers Deciduous Tree

# 25
Здравейте следобедно!

По случай 3-ти август-Световен ден на динята! Flowers Watermelon

Новото от вчера...
Туба добави към историята си в Instagram #TubaBüyüküstün
Ден 23 #anotherself
Къщата на Ада

#ZeytinAğacı #AnotherSelf #TubaBüyüküstün
От инстасторията на Седа Бакан..

...и от днес...
Туба добави към своята инстастория #TubaBüyüküstün
@golt_ дизайн
@duyguabakthille
#реклама
@golt_design @Айвалък /Любов

от сета

Скрит текст:

Нова реклама на Мурат за ''Suvari''
https://vk.com/publicmuratyildirim?w=wall-103151380_395948

Приятен, спокоен следобед!

# 26
Керем Арсланоглу се присъединява към сериала „Непознат в огледалото“ с участието на Симай Барлас и Онур Туна.

Мая и Топрак са с мама на сета в Айвалък. Blush

Ето и клипче от плажа.
https://x.com/judith23y/status/1952336631735910601

Туба ни казва кой ден от снимките е.

Хубава вечер! Tropical Drink

# 27
Привет следобедно!

В почивния ден,който тази седмица беше в неделя освен снимките,
които са направили, са играли и волейбол във водата.

https://vk.com/clubtuba507?w=wall-63875573_245259

Операторът Ahmed Bayer е пуснал клапа, че снимат сцени от 3 еп.

🆕️ Мурат в рекламата на "Fuzul Holding "💥

🆕️Мурат в рекламата на "Süvari"💥

Приятен следобед!

# 28
Здравейте, момичета Simple Smile
Благодаря ви, че поддържате темата с информация от всякакъв характер. Flowers Rose Flowers Rose Наглеждам ви от време на време.
По новия проект на Мурат в партньорство с Джемре Байсал. Мисля си - разликата в годините наистина е бая. Макар че ... за комшиите тези разлики изглеждат прилични. Според мен, проблемът не е в това как ще изглеждат, годините на Джемре могат да се поувеличат, на Мурат да се понамалят с подходящ грим, облекло. А и Мурат, ако камерата не се вглежда много отблизо в лицето му, младее. Проблем се появява в играта му. Аз, честно казано, неговите филми и сериали съм изгледала почти всички. Химия с партньорка след "Аси" не забелязах. А с Ебру Шахин направо си беше провал. Има някакви задръжки Мурат откакто е семеен и има красива дъщеричка.

# 29
Здравейте следобедно! Nature Sunny Two Hearts

Кате,наминавай по-често. Hug Наистина разликата си е доста голяма-20 г.
Видях,че на есен ще играят и др.двойки с голяма разлика.
А Мурат и Джемре вече са играли заедно в сериала ''Рамо'' преди 5 год.Там бяха в ролите на брат и сестра.
Скрит текст:

Имаме нови снимки от инстасторито на сц. Нуран Еврен Шит

...и клип как Туба и Нуран танцуват и се забавляват...
https://vkvideo.ru/video-63875573_456248048?pid=63875573

от вчера следобед снимат Туба на брега...

от клипчето как снимат...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456248047%2F372237c8 … pl_wall_-63875573

Сега е официално❤️‍🔥
Джемре Байсел и Мурат Йълдъръм са главните актьори в новия телевизионен сериал, чието заглавие остава неизвестно и до днес.
Джемре ще е в ролята на Зейнеп, а Мурат в ролята на Серхат.
Описание: Това е историята на Серхат и неговия живот, който се преобръща, когато научава голяма тайна, която съпругата му крие от него в продължение на много години.
Филмова компания: "NGM".
Излъчвателен канал: "Kanal D".
Режисьор: Дениз Джан Челик.
Сценарист: Йелда Ероулу.

🆕Стори от Иман

Приятен следобед! Flowers WatermelonIce Cream

Общи условия

Активация на акаунт