Венечен джоб

• 403
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте. Има ли тук хора с венечен джоб и успели да се справят с проблема? Мястото се намира между два зъба, венецът стои като разлепен, и кърви. Кървенето ми го спира паста Лакалут. Но венецът не заздравява. Зъбният камък е почистен. Но това не повлиява венеца.

# 1
Отиди на пародонтолог докато е време. Там и зъбният камък ще изчистят по-добре, и други методи имат. Иначе ще прогресира.

# 2
Правят се 5-10 процедури, да не напиша някоя глупост, беше нещо като нагревки с малък апарат. Не струват много и са кратки. Стоматологът ви би трябвало да предложи в кабинета си. В Стоматологичен факултет на втория етаж е физиотерапията. Има лекар, който преценява какво и колко време/пъти.

# 3
  • Банско
Свекърва ми имаше непрекъснато. Отиде на лазер и направи няколко процедури,след това вече не е имала джобове. Иначе като домашно средство знам, че се жабуреше с олио или зехтин и и минаваха, но после пак се появяваха.

# 4
  • София
Има едни четчици за почистване между зъбите. В dm ги има примерно. Поддържате там идеална хигиена непрекъснато и ще се оправи.
Или отивате на процедура.

Общи условия

Активация на акаунт