WhatsApp / data sim card

• 223
  • 3
  •   1
Отговори
Предстои ни ваканция в БГ и вместо децата да ползват личните си сим карти мислим да им вземем припейд дейта карти за 2-те седмици, в които ще са в БГ и Гърция. Въпросът е дали и как могат да ползват оригиналните си Whatsapp профили на телефоните с временните симове (Samsung + iPhone)

Доколкото знам Самсунг дава опцията да има dual Whatsapp accounts едновременно работещи, но не зная дали мога да направя профил свързан с data sim. И двата телефона са със единствен слот за сим карти. Мислех си дали няма опция за e data sim? Или e sim със евтин и добър интернет (БГ + Гърция)

Ще съм благодарна за всякакви идеи как да решим този проблем!

# 1
Ако са само Data e-sim карти, то не променя зададените профили на приложенията. Проблем е, ако телефонният номер е активен и може да се извършват и разговори.

# 2
А предлагат ли се data e-sim карти на БГ пазара и кои оператори бихте препоръчали?

Другото, за което се сещам да създам хот спот с data sim за цялото семейство, а ако не са наблизо да разчитат на бавния си ам. интернет и да се наслажават на родината без много много разсейване.

# 3
  • Варна
А предлагат ли се data e-sim карти на БГ пазара и кои оператори бихте препоръчали?

Да, майка ми живее в чужбина, но в момента си е тук за 2 седмици. Взех ѝ еSIM на А1. 25 лева е за 30 ГБ, валидна е 30 дена.  С айфон е, с чуждестранна сим карта вътре. Много лесно активирах виртуалната. Вайбър и Уатсап са ѝ активни към нейния си номер, както и мога да ѝ звъня на нейния си номер като нормално обаждане по телефона. От е-сим телефонът взема само мобилен интернет.

Общи условия

Активация на акаунт