С деца на Панчаревско езеро

• 1 170
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Има, започва от химическата тоалетна, Става за деца, не е особено натоварена. Има тесни и по-широки участъци.

# 16
Ето тук има предложена пътека 10 км, в рамките на Панчарево рън. Имам предвид ходене, естествено, не тичане.
https://pancharevo.begach.com/routes/
Пише, че е по Лозенска планина. Не съм го вървяла. Не всяко дете може да мине 10 км, но поне денивелацията е сносна - около 270 метра. Предполагам, че би било о.к. за деца над 6-7 години.

Би трябвало да има по Лозенската планина пътека с гледки към езерото, може би е тази.

# 17
Преди години с едни приятели си направихме разходка от Лозен до Пасарел. Имаше пътечка, която не беше особено отъпкана, но имаше и стигнахме в един момент до крайната цел. Но тогава бяхме млади и безгрижни, и сега като по-възрастна пак бих минала този маршрут, стига да има надежден водач Smiley

# 18
  • София
Има пътека, която започва над големия паркинг в Кокаляне. Качва се до една ловна хижа. Може да се направи кръгов маршрут. Директно нагоре по по-стръмната пътека е около 2 км и преди хижата има една пейка с чудна гледка към Витоша. Има и по-дълъг и лек маршрут около 5 км до хижата.

# 19
Плуването е забранено. Каяци не помня има ли, водно колело има.
Има и кану каяци, всяка седмица съм ма басейн Корали и ги виждам. Но не знам какви са цените.

Общи условия

Активация на акаунт