Любители на котки - Тема 207

• 23 964
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
И аз се включвам със спящи муцунки Blush
Оли

Показах на дъщеря ми и каза, о, носи бикини! Grinning
Хахаха, а и в нас все го майтапим да не забрави да се загащи Laughing Но се оказа, че е често срещано сред черните котета, да са с бели гащи хахах.

amy_nka, как е момченцето? Прояде ли? Много го мисля, че е такова дребосъче...за съжаление не мога да дам никакъв съвет, нямам опит с малки котета. Sad

# 706
  • Между гори и планини
И аз го мисля...

# 707
Хапна 0,6 мл току-що и замърка и заспа на кравайче, а дажбата им трябва да е от 2-4 мл през два-три часа на ден през първата седмица. Прави ми впечатление, че между 17-20 часа правят един по-дълъг сън от 3 часа без да се будят. След 21 ч стават много активни и през нощта до към 8 сутринта ставам и през час понякога. Между 5 и 8 сутринта вече нямам спомен за нищо - кой колко е ял, кого съм почистила, кого не...

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 01:31 от amy_nka

# 708
  • Между гори и планини
Мамино детенце, котешко❤️
После ще ги задържиш ли?

# 709
...

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 02:24 от amy_nka

# 710
Здравейте! И аз се присъединявам към групата котколюбци!
Ще вземем котенце на 2 месеца и питах ветеринаря дали мога аз сама да го обезпаразитя със спрей Фронтлайн, тъй като поне от 20 години винаги държа такъв вкъщи /против хлебарки/. Той каза, че може, че това е препоръчителен начин за обезпаразитяване на малки котенца и че трябва обилно да го напръскам, така че цялата му козинка да се навлажни. Но аз се притеснявам, че то после ще се оближе. Няма ли да се натрови, да повръща? Как понасят котетата въпросното пръскане с фронтлайн - имате ли наблюдения?

# 711
Аз не бих! Много агресивно го виждам това като начин на обезпаразитяване. Даже пудрата е токсична и то за възрастни, пък какво останало за спрей и то котето да стои мокро... Хич-хич не го виждам като добра идея. Пази си спрея за хлебарките, ако останат такива, след като вече имате коте вкъщи. Има по-щадящи начини за обезпаразитяване. Пипета, например. Сега са на мода и хапове против бълхи.
А, ако наистина искаш да го намокриш, по-добре направо една баня със шампоан против бълхи.

# 712
Леле, amy_nka, много малки тези муцки!
Много се радвам, че се напълни темата с бебочки, много сладки, много!
Да ви покажа колието на кака 😂

# 713
  • До хладилника, който обичам
Много сладко Баунти Heart

# 714
И от мен твърдо не за спрея! Има бебешки пастички.

# 715
  • Между гори и планини
Аз винаги къпя който иска да стане нов член на семейството! Това със спрея звучи несериозно!
Ако при къпане не махна всички бълхи, минавам го с пудра за тази цел.

# 716
Братчето прояде, но сега Баунти не яде... Sad Няма никакви силички горката, да се изправи... Виждам слюнка и по устичките и на тримата... Вирус е, да му се не види! Майката ги е заразила... Weary Без антитела от майката..., направо не искам да си довърша изречението...
Затова новородените трябва да сучкат от майките си...

# 717
  • Между гори и планини
Ей...😓
Нещо вет не може ли да помогне, сигурно имат температура.

# 718
Баунти стана звездичка... Pensive

# 719
Айде и аз при вас като горда майка на спасена умирающа на улицата Мия. Сега дойдох в БГ да си я взема, ще става швейцарка. След 2 седмици пътуваме. Влюбена съм в това дребничко, изящно и добричко същество. Почваме вече да се сприятеляваме. С такова нетърпение чаках да си я видя, сега съм на седмото небе Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Оле Джени, все едно видях близначката на моята Хели ! Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Особено с тази сладка бемка Sparkling Heart

Да си живуркате щастливо! Целувки и от Хели, и от Мими, и от мен разбира се!

*с абсолютно същата история ...Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт