Любители на котки - Тема 207

• 23 901
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
  • Швейцария
Оле, все едно една майка ги е раждала. Много е сладка и Хели Purple Heart Ние вече си говорим, върви около мен и вика мяу, аз викам мяууу. Идва в моята стая и ляга по гръб да я галя. Ще стане работата, ще си я гледам като принцеса.
Аминка, много съжалявам за загубата, много е тежко. Аз 10 години страдах за моя котарак и чак сега се реших да взема ново коте. Прегръдки.

# 721
  • Между гори и планини
Баунти стана звездичка... Pensive
Ооо! Много съжалявам 😓😓😓

# 722
amy_nka, съжалявам Sad

# 723
Толкова са крехки тез бебета... От 19 ч. до 2 ч. сутринта картинката се обърна на 360 градуса... И аз съжалявам много. Това беше най-умното новородено бебе, което съм виждала. Още на два дни живот ми показа изключителна интелигентност. Тя даде сигнал, че майка им не ги храни. Тя се катереше и излизаше от чантата да търси от мен храна. Тя комуникираше с мен... На 4 дни забелязах, че правеше опити да проходи на четири лапи, без да се залюлява. Аз си мислех, че Сникърс няма да оцелее, как се обърнаха така нещата...

# 724
  • Между гори и планини
За съжаление много бързо се обезводняват, дори и големи котки. Какво остава за шепа котенце...

# 725
Ох, amy_nka, знаеш, че е много трудно с толкова малки котенца, колкото и да си упорита, съжалявам за малката муцка. Помниш и ние се измъчихме миналото лято с едно мъниче и точно когато погледна и замърка, решихме, че укрепва да ама... не. Дано другите си имат късмет.

# 726
  • Враца
Ох бе, как за толкова кратко време се случи най-лошото. Толкова малка душица. Много съжалявам amy_nka. Стискам палци на другите мъници да се преборят.

# 727
  • София
Ох, много жалко да мъничето. Наистина са много крехки. Confused

# 728
Amy_nka, и аз много съжалявам за бебочето. Толкова са крехки и уязвими милите малки котенца.

# 729
Съжалявям зя мъничето на Amy_nka!

Видях ,че сте коментирали по-рано , по-точно Доня Дафина Черешова.
И моите тежаха толкова като ги прибрахме . Подути коремчета , на моменти като балони направо . Проба от аки - показа токсокара , това и излезе след обезпаразитяването - гадно , гадно ,като спагети бяха .

Пиша  за да  го имате предвид - малки бебета , подути коремчета - проверявайте за паразити - най-добре с проба и ако може обезпаразитявайте !

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 21:37 от oska

# 730
Amy_nka, безкрайно съжалявам! Миличката дребосъчка Broken Heart
Стискам палци на другите двечки да са добре!
Много ти се насъбра на теб...Worried

# 731
  • До хладилника, който обичам
Много съжалявам, amy_nka, влязох да видя добри новини, но за жалост няма такива. Милата душичка.

# 732
amy_nka съжалявам за малкото котенце. Те са толкова крехки. Преди години докато разхождахме кучетата със сестра ми една торба до контейнера мяукаше. Вътре имаше 3 мъничета непрогледнали още. Много се притеснявах дали ще успеем да се справим, но имаха късмет да отраснат и даже да им намерим домове. Но пък едни кученца не успяхме да закрепим. Просто си бяха недоразвити и ветеринаря ни каза, че майката е забременяла на два пъти по време на разгонването и едните си бяха големи и яки бебета, а едните като мишлета. Просто като е дошъл момента майката да роди, тези от второто зачеване не са били развити достатъчно че да се родят. Много е гадно, когаго полагаш денонощни грижи да оцелеят, но понякога не зависи само от нас.

Чета ви съветите и гледам да прилагам всичко. С женската ще бъде по-лесно, защото и вчера и днес я взимаме на ръце и я галим, а тя мърка като тракторче. Опъва се, обръща си и коремчето да го галим. После пак се крие и не търси контакт с нас, но като я вземем поне стои, гушка се и мърка. Мъжкия за сега е невъзможно да бъде хванат. То може де, ама ще го оставя още някой ден и после и него ще пробвам дали ще му хареса чешкането по мустачките.

# 733
Много тъжно! И аз проверявах за бебенцата и понеже се гледат от човек с много опит, не очаквах да прочета това. Дано другите две са здрави!

# 734
Милото бебе. Съжалявам.
Дано другите две прескочат трапа.

Никога не съм гледала толкова малки котета и не бих се справила.
Дейзи като я прибрах ми сучеше ръката. Купих ѝ бебешка бутилка за мляко, но беше вече голяма за биберон.

Ходих днес до Нечовешкият магазин за храна. Огромно количество. На касата ме попитаха "за колко котки е тази храна". Трябваше да кажа "1" и да ги хвърля в тъча.

Общи условия

Активация на акаунт