Любители на котки - Тема 207

• 23 882
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Аминче, не си слагай на сърце, че ще гръмне.
Бебенца много трудно се спасяват.
Много са благички сладкишите!

# 736
Аминка, съжалявам за малката душичка Cry
Дано другите две да са добре.

# 737
Понякога само опит не е достатъчен, факторът "Божа работа" надделява. Знаейки, че майката е болна, много се надявах да не е успяла да зарази малките си... Другите двенки ги мъкна навсякъде с мен в чанта и с тях термо-чаша с топла вода, с цел да мога да ги нахраня през два часа. Толкова видеа на Китън Лейди съм изгледала и не знам как го прави - шапка ѝ свалям на тази жена, толкова бебета да изгледаш и да спасиш... Това е страшно много време и внимание, безсънни нощи... Благодаря ви за положителните мисли и думи! Hands Pray

# 738
Аминка, съжалявам много за бебето! 💔 Толкова са миниатюрни, а борбени! Сладки муцунки и меки ноктета😍
Как са другите двечки?

# 739
Ох, съжалявам за бебенцето. Дано другите две са добре.
На моя маймун днес му купих още едно легълце. Подуши, пробва и одобри.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 01:43 от cardhu

# 740
Сладки муцунки и меки ноктета😍
Как са другите двечки?
Ноктетата им хич не са меки. Simple Smile
Коремчето на Сникърс се оправи, вече не е подуто. Изака едно голямо количество и се оправи. Все още не яде по много, но задоволително засега. Сега проблемът ми е с Тукси - яде с апетит, но не ще да ака... Confounded Или ака някакво минимално колко зрънце количество през голям интервал от време. Пробвах да им разредя млякото малко, да не би да ги запича, ама разликата е само, че по-бързо огладняват и ставам през час да ги храня. Не знам какво да направя вече за да изходя Туиксито. Коремчето е като бъчвичка, яде с апетит, а не ака, само чишка... Rolling Eyes

# 741
Масажирай лекичко коремчето след всяко ядене. Капка зехтин? 🤔

# 742
Скъсах се да масажирам и преди ядене и след ядене, и нъцки. Смених мокрите кърпички с марля, уж да имитира котешки език, и пак нищо... Нямам идея зехтин дали става за новородено... Rolling Eyes Сникърса имаше зелени нишки в акито. И това не знам от къде идва... Давам им Роял Канин мляко, приготвено по указанията... Или почти по указанията. С преварена вода, затоплена за 10 сек на микровълнова го правя млякото.

# 743
Аз винаги масажирам с топло изцедено памуче. И беб. мляко винаги е от вет. кабинет. Но нямам снимка в момента.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 16:43 от Djaky

# 744
Ами то е същото - памуче, кърпичка, марля... Мокря с топла вода и изцеждам. А на РК млякото уж е най-доброто - 45 лв кутията.

# 745
Е, цената е добра🤣Дано бързо да се оправи мъничето! 🍀

# 746
# 747
  • Между гори и планини
Аз освен масаж правех и имитиране на миене на дупето. Това понякога ги раздразва и тръгва работата.

# 748
  • До хладилника, който обичам
Доколкото съм виждала от котките, точно близането на дупето задейства акането. В първите дни и седмици майките поглъщат отделеното, т.е. не може да е в произволно време, защото ще се цапа леговището. Затова ближат - котето върши работа - леглото остава чисто. После като проходят, ги учат да ровят и т.н., но в началото като почнат да цапат свободно, преди да са се научили да заравят, майката все още опитва първите няколко пъти да чисти.

# 749
Стимулацията е точно това - мокри се с движения гениталната зона, ануса и коремчето. Въпросът е, че бебето не реагира на стимулацията. Първите дни акаха като пастичка и то без да ги стимулирам, оакваха чантата, но аз първите дни ги храних със старо мляко с минал срок на годност и без мерителна лъжичка (слагах на око съотношение 1:2), докато получа новото. Новото си има мерителна лъжичка и го приготвям по нея.
Сега ще пробвам няколко варианта, да видим кой ще помогне. Най-много да се подрискат...
Вариант 1 - да мина на старото мляко.
Вариант 2 - да добавя зехтин в млякото.
Вариант 3 - да добавя краве мляко в млякото.

Общи условия

Активация на акаунт