Любители на котки - Тема 207

• 23 795
  • 758
  •   1
Отговори
# 750
Скъсах се да масажирам и преди ядене и след ядене, и нъцки. Смених мокрите кърпички с марля, уж да имитира котешки език, и пак нищо... Нямам идея зехтин дали става за новородено... Rolling Eyes Сникърса имаше зелени нишки в акито. И това не знам от къде идва... Давам им Роял Канин мляко, приготвено по указанията... Или почти по указанията. С преварена вода, затоплена за 10 сек на микровълнова го правя млякото.
Не ставало.За зехтин и масло, става въпрос.
Още сутринта потърсих. Много са малки

# 751
Смеси старо с ново, по-добре от кравето.

# 752
И кравето мляко не е добър вариант, ще се разстрои стомахчето, бебето ще се обезводни..

# 753
Вече им добавих зехтин... Confounded Нещо се обърка. Сега и Туикси яде по-малко, а реве все едно е гладно...

# 754
Съвсем мъничко, нали? Капка. Стискам палци на бебоците бързо да се оправят стомахчетата! И никакви болести! 🍀
Голяма съм шматка. В Бургас съм и купих четка за разресване на маците от DM. И добре, че я купих, оказа се, че нямам нито гребен, нито четка... Да ви кажа, котешката върши работа и за дълга коса🤣

# 755
4 капки на 20 мл мляко добавих и така им давам докато свърши шишенцето. Едно шишенце се свършва за около ден от двете бебета.

# 756
amy_nka, стискам палци да се оправят котенцата❤️‍🩹

Блеки ви поздравява с обичайната си поза.

# 757
Аз пък да ви покажа едно мило клипче

# 758
  • София
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА!

Ако някой желае да добавя любимеца му в списъка, нека ми пише на лични! Ако имате нещо интересно за първи пост - също.  Wink

И не забравяйте данъците и таксите!!!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт