НАБОР 2006 - Студенти на хоризонта!

• 52 914
  • 775
  •   1
Отговори
# 360
Може ли да споделите бала на приетите на второ класиране в Технически университет за специалност Киберсигурност да видим къде се намираме и дали имаме шанс за трето класиране! 🤗

ТУ са обявили, че имат само 2 класирания. След 2-ро класиране ще публикуват незаетите места, ако са останали такива и ще има записване за тях.
Ето тук го има обявено по дати

https://priem.tu-sofia.bg/university/179

Не съм следяла предни години какви места остават в незаетите и ми е любопитно да видя.
Редактирам се, погледнах в СУ и там няма такава опция. Второто е окончателно.
Някой знае ли места в кой специалности остават като незаети в ПУ?

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 15:35 от Mishlenceto

# 361
Цитат
Не съм следяла предни години какви места остават в незаетите и ми е любопитно да видя.

Как да няма такава опция?
От 10 години поне, че и повече септември има допълнителен прием в СУ за незаетите места.
Едната година имаше скандал даже с 40 и кусур свободни места за медицина.

# 362
Тази младежка карта не ми излиза като вляза в профила му, сигурно трябва да го пращам да ходи в някое бюро да се отбележи преференция...не,че не се вижда от ЕГН и всички други данни ...

# 363
  • София
Тук качвам доп. прием за незаетите места в СУ от август 2024, по случайност го пазя файла:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 21:33 от bazel

# 364
А в УАСГ са казали чак наесен уверение. И сега ще зареждам по редовни цени картата.
Моят син има уверение.

# 365
Цитат

Как да няма такава опция?
От 10 години поне, че и повече септември има допълнителен прием в СУ за незаетите места.
Едната година имаше скандал даже с 40 и кусур свободни места за медицина.

Извинявам се! В сайта прочетох "Второ и окончателно'

# 366
  • София
Доста незапълнени бройки е имало.Явно си правят този допълнителен прием за незаетите при основните класирания места.Просто не се води редовен прием и затова се правят на тежки и категорични като натъртват че е окончателно второто класиране.

# 367
Какво значи, че се правят на "тежки"? Условията за прием на първо и второ класиране са различни от тези на допълнителния прием. За някои кандидати второ може да бъде и окончателно, затова се обръща внимание на този момент.

# 368
Най-после имам записан студент Simple Smile След втори опит.
А ви го похвалих, че е по-оправен от мен...Не съм права. Аз мразя администрации, но съм си отличничка от училище Simple Smile Всичко проверявам, подготвям.
Вчера забрави платежното и дипломата, днес забрави студентската книжка и ходи да се снима пак и да купува нова. Каза, че жените от университета са си паднали от смях с него...
Момичетата били хубави и всичко е точно вече:)

# 369
  • гр.София
Аманда,ми той хубавец, радвали са се да го видят още веднъж.

# 370
MamaBlonde, малко е поразкрасила действителността девойката ти! Yum Днес и ние ходихме в ЦИЕК и се записа нашата девойка, а аз отидох с нея за компания. Момичетата, които даваха обясненията бяха леко притеснени и леекичко се позапъваха в говора. Та за текила и дума не може да става. Yum Имаше един младеж, който се стараеше да привлече внимание , но....греда. Подминаваха го безмълвно. За купона смънкаха нещо от типа - добре е да се отиде , да се запознаете и т.н. Та толкова по въпроса с текилата и купоните. Smiling Imp

# 371
Значи, да не се раазходи човек.
Заварва разюздана вакханлия от пияни жени в еуфория на прага на менопаузата, в кандидат-студентска кампания на разюздани пубери, които не знаят какво искат, но много добре знаят как да го постигнат.

Забранявам купоните, преди да съм я записала.
И аз да реши....и се включвам

# 372
Е браво, ти имаш уверение и аз не, ц,ц

# 373
Здравейте, общо взето чета и се вълнувам с вас. Подготвям се така да се каже за след 2 години. Малко помощ ако може. Някой да се е пробвал във Винс Варна. Да се ориентирам за балове. Не разбирам защо не се публикуват. Така сме в пълно невидение. Даже не ни е ясно на каква подготовка да заложим. Ако ги има някой ще съм много благодарна.

# 374
  • у дома
Малко помощ ако може. Някой да се е пробвал във Винс Варна. Да се ориентирам за балове. Не разбирам защо не се публикуват. Така сме в пълно невидение. Даже не ни е ясно на каква подготовка да заложим. Ако ги има някой ще съм много благодарна.
Изискайте си ги за които години искате чрез платформата за достъп до  обществена информация
https://pitay.government.bg/

Общи условия

Активация на акаунт