НАБОР 2006 - Студенти на хоризонта!

• 52 909
  • 775
  •   1
Отговори
# 375
Е браво, ти имаш уверение и аз не, ц,ц
Не съм се фукала с уверението.Grinning
Споменах, че явно няма такова правило и може пак да пробва да вземе уверение. При вас може да са ги претупали в суетнята по записването.

# 376
Бъди сигурна, че веднага щом се появи от морето, ще бъде напъден да търси уверение Simple Smile
Само това остава, да плащам на СКГТ без намаление:)
А вино, а джин, а аперол, от къде пари

# 377
Бъди сигурна, че веднага щом се появи от морето, ще бъде напъден да търси уверение Simple Smile
JoyJoyJoy
Кой ще ни даде сега париииии? Кой?

Моят син днес си зареди картата с уверението. Оттогава не се е прибирал вкъщи. Grinning

# 378
  • у дома...
JoyJoyJoy
Кой ще ни даде сега париииии? Кой?

Моят син днес си зареди картата с уверението. Оттогава не се е прибирал вкъщи. Grinning
Разучава всички линии на ГТ?

# 379
Знам ли го какво разучава?! То човек да не му зареди картата.... Ще иде на Марс. Joy

# 380
Доколкото виждам, и с международната студентска карта би трябвало да може да се зарежда за столичния градски транспорт.
Ама щом се губят децата, като получат карти, не го споменавайте.Grinning

# 381
  • София
E aз сега да се чувствам прецакана ли.Картата за ГТ откакто изтече ( че и от преди това) не се ползва.Като гледам едва ли ще ползва и в бъдеще.Ходи с колата.А пък аз не съм отказала приятните напитки Wink

# 382
  • у дома...
Ще се надцакваме ли? Резервирах морето. Следващата стъпка е да резервирам и половин автобус за отиване и връщане. 🤣🤣🤣

# 383
На тези с уверенията са им останали много свободни пари за харчене. 💰

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 22:55 от faviana

# 384
Здравейте, Дами,
Следя ви тайничко с интерес от доста време, без да се включвам в комуникацията, но сега дойде моментът . Синковецът не е от най-изявените – повече го вълнуват купоните от обучението – та затова се докарахме и на това дередже. Приет е платено в СУ, но на мама и тати им идва малко в повече сумата, предвид и ентусиазма на младежа. Казуса е следния – не сме си подредили както трябва желанията и сега трябва да излизаме от ситуация. Най-вероятно на второ класиране ще го приемат в специалност, държавна поръчка, за която той не иска и да чуе. За желаните от него специалности най-вероятно няма да стане на второ класиране. При това положение ако го приемат в някоя специалност държавна поръчка на второ класиране и не се запише, ще може ли да участва в допълнителния прием?

# 385
Не, не може да участва по правилник.

# 386
  • София
Здравейте, Дами,
Следя ви тайничко с интерес от доста време, без да се включвам в комуникацията, но сега дойде моментът . Синковецът не е от най-изявените – повече го вълнуват купоните от обучението – та затова се докарахме и на това дередже. Приет е платено в СУ, но на мама и тати им идва малко в повече сумата, предвид и ентусиазма на младежа. Казуса е следния – не сме си подредили както трябва желанията и сега трябва да излизаме от ситуация. Най-вероятно на второ класиране ще го приемат в специалност, държавна поръчка, за която той не иска и да чуе. За желаните от него специалности най-вероятно няма да стане на второ класиране. При това положение ако го приемат в някоя специалност държавна поръчка на второ класиране и не се запише, ще може ли да участва в допълнителния прием?
Злати, аз не Ви разбрах.
Детето ИСКА ли въпросната специалност, която е приет платено?

# 387
Azzy, Да, иска тази специалност, в която е приет платено.

# 388
СУ наистина така поставиха нещата, че не знаеш какво да очакваш в бъдеще. Специалността позволява ли да работи и да покрива поне част от разходите си? Ако иска да учи това и е мотивиран, ще се справи.

# 389
  • София
УНСС този път са пуснали само 2 бутона - за записване и за отписване и записване платено. Няма бутон за кандидатстване за 3-то класиране.

Общи условия

Активация на акаунт