НАБОР 2006 - Студенти на хоризонта!

• 52 786
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
  • у дома...
Ооо, ТуиГ, 5.50 на изпит по биология е повече от чудесен резултат! Поздравления!

# 466
Здравейте, цялата тема изчетох днес с голям интерес. Поздравления на всички приети, дано всеки е останал удовлетворен! Да попитам дали случайно няма някой във ВУТП(Пощенския)? Гледам тук се говори за вече направени групи и тн., а за там е тишина.

# 467
Има ли информация за баловете от трето класиране на УНСС?

# 468
  • София
Има ли информация за баловете от трето класиране на УНСС?

За специалностите, които следя почти не са мръднали. Паднали са с около 0,10 - 0,20. А едната си е със същия бал, като на 2-ро класиране

# 469
Eто минимални балове УНСС трето класиране.
Скрит текст:

Наистина са мръднали съвсем малко баловете. Предполагам, защото трето класиране на УНСС и второ на СУ са по едно и също време, кандидатите чакат да видят къде ще се класират...

# 470
  • София
Здравейте, цялата тема изчетох днес с голям интерес. Поздравления на всички приети, дано всеки е останал удовлетворен! Да попитам дали случайно няма някой във ВУТП(Пощенския)? Гледам тук се говори за вече направени групи и тн., а за там е тишина.
Здравейте. Синът ми се записа там Софтуерно проектиране в медицината.
Има 2 фейсбук групи, но не се пише много. https://www.facebook.com/groups/296098957200/

# 471
  • София
Без малко. Simple Smile Моята я приеха по първо желание Киберсигурност и много се колебаеше, но накрая предпочете УНСС.

# 472
  • София
Излезе второ класиране на СУ

# 473
  • Бургас
На второто класиране дъщеря ми е първа в опашката на чакащите за Софуерно инженерство. Явно ще трябва да я запишем по второто ѝ желание Sad
Има ли шанс да мръдне нагоре, как смятате вие - все пак всички останали са потвърдили желанието си или дори са се записали...

# 474
Моята девойка успя за единственото си желание - приета е логопедия. Много сме щастливи Simple Smile

# 475
  • у дома
На второто класиране дъщеря ми е първа в опашката на чакащите за Софуерно инженерство. Явно ще трябва да я запишем по второто ѝ желание Sad
Има ли шанс да мръдне нагоре, как смятате вие - все пак всички останали са потвърдили желанието си или дори са се записали...
Ако питате за доп прием септ,условието там е да не си бил приет в някоя специалност,за да може да се участва.

Моята девойка успя за единственото си желание - приета е логопедия. Много сме щастливи Simple Smile
Браво,знам как искаше само това!Да си го учи и практикува с удоволствие! Heart

# 476
  • София
А преди на кое място беше в опашката?

# 477
20то... Много се притеснявах, доста хора са това.

# 478
  • София
Честито на всички приети медици, логопеди, инженери и други!
Прекрасно оставащо лято и незабравими студентски години им желая.
Ако още някой чака трети класирания, успех!

# 479
То няма следващо класиране на което да може да мръдне. Евентуално след първата година ако може да се прехвърли (ако второ желание е пак нещо във фми).

Общи условия

Активация на акаунт