НАБОР 2006 - Студенти на хоризонта!

• 52 708
  • 775
  •   1
Отговори
# 495
Аз преглеждам сега от фейсбук групата какви балове се качват от кандидатстващите. Много са паднали баловете в някои специалности.
Има и доста късметлии, придвижили се с 50-60 места на опашката.

За компютърни науки жени - тройка на матурата ООП и тройка от дипломата..
 За фармация мъже също тройка по химия, тройка по биология и четворка по БЕЛ..

# 496
  • София
Аз преглеждам сега от фейсбук групата какви балове се качват от кандидатстващите. Много са паднали баловете в някои специалности.
Има и доста късметлии, придвижили се с 50-60 места на опашката.

За компютърни науки жени - тройка на матурата ООП и тройка от дипломата..
 За фармация мъже също тройка по химия, тройка по биология и четворка по БЕЛ..
Може ли линк към групата?

# 497
Бети, страхотна специалност си е избрала. Браво! Да се наслаждава на ученето и после да си работи с кеф.

# 498
Ежка далеч съм от компютърни и технически специалности, не съм сравнявала и учебни планове. Явно има защо децата да искат в София.  Познато момче миналата година не успя да влезе в София и записа компютърна специалност във ВТУ. Отказа се след първия семестър, въпреки че имали преподаватели идващи от София.  Каза, че и града не му допада, нямало нощен живот. Тази година успя да влезе в ТУ.
Синът ми от девети клас се прицели в психологията там. Добре се приспособи. Тежи му единствено,  че има още две момчета с които си допадна, другите са все момичета около него.
Пожелавам девойката да си намери местенце! Успех!

# 499
# 500
И аз да се похваля със студентка. Приета на второ класиране. Кинезитерапия, НСА. Това беше единственото желание и единственото място. Пропих се.

# 501
  • София
Честито на Бети и clevermary. Кандидатстудентската кампания отива към своя край за повечето от форумските деца. Сега е време да се отдадат на заслужена ваканция. А на майките -наздраве!

# 502
Това беше единственото желание и единственото място. Пропих се.
И аз така Simple Smile  Успех!

# 503
Дали някой може да сподели колко е бала на второ за математика и информатика мъже?

# 504
Честито на приетите днес!
Някой да знае кога публикуваха за СУ предния път информацията за записване - банкови сметки, такси формуляри и т. н. Имаше линк при първо класиране, вече липсва. А утре реално е първи ден за записване.

# 505
Честито на всички приети деца! Да  участ с удоволствие и да се реализират успешно!

Бети❤️

# 506
  • у дома...
И аз да се похваля със студентка. Приета на второ класиране. Кинезитерапия, НСА. Това беше единственото желание и единственото място. Пропих се.
Браво и поздравления за наборната. Щастливи студентски години.

# 507
  • София
Бисе, вие къде продължавате?

# 508
Дали някой може да сподели колко е бала на второ за математика и информатика мъже?

Графата за минимален бал стои празна. Не зная как да го тълкувам.
Същата е и ситуацията за приложна математика и статистика.

# 509
Ако седи празно, значи няма новоприети.

Общи условия

Активация на акаунт