НАБОР 2006 - Студенти на хоризонта!

• 52 810
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Честито на всички младежи и девойки. Да са на техните си места и да се чувстват удобно и уютно.
Аз вече ще отпусна малко душицата. Наборът записан, намерихме квартира в София, а малкият полетя към неговото си място с английски език-френски език в езиковата гимназия в града. Едното излиза...другото се намърда Simple Smile Днес записан и той / много, много искаше природни науки в МГ, но не му стигна на косъм бала, а той много се труди наистина, но тази година беше зверски висок/и малко ще отдъхна, че беше тежка и много, много емоционална година за мен, като майка. Не знам какво учиха, не знам как се подготвяха, притеснявах се само да си намерят местата в този етап от животите им.
Сега наздраве от мен!

# 511
# 512
  • гр.София
Честито на приетите днес!
Някой да знае кога публикуваха за СУ предния път информацията за записване - банкови сметки, такси формуляри и т. н. Имаше линк при първо класиране, вече липсва. А утре реално е първи ден за записване.
Вчера изчезнаха. Аз бях направила куп скрийншоти и копирахме  документите предварително.
Но открихме активни линковете и указанията на страницата на Философския факултет. Виж там, има ги и сега, проверих.Не ми дава да кача линк.( Пиши ми ако нещо липсва, може да го имам)
Дъщеря ми утре си се записва Счетоводство, финанси и дигит приложения на английски в  Стопанския ф-т,държавна поръчка.
Не са получи за петте места за Икономика, беше си обречено още от началото.
Тя твърди,че е доволна, значи- и аз!
Успех,късмет и щастливи академични години на всички набори!

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 19:48 от blanc

# 513
Здравейте! Може ли да споделите минималните балове от второ класиране в СУ за специалностите: "Право", "Психология" и "Международни отношения" Редовно Мъже? Благодаря предварително!

# 514
Blanc, значи ще са колеги с моя син. Той си беше наумил, че иска точно тази специалност и си я беше писал на първо място. След нея сложи Икономика и финанси и Международна търговия. Малко на принципа - ей тъй да има - беше ясно, че минималният бал за тях ще е по-висок дори и заради по-малкото места и тази му подредба беше на практика безсмислена. Той си е доволен. Надявам се, че ще се чувства така и след 4 години.

# 515
Здравейте, цялата тема изчетох днес с голям интерес. Поздравления на всички приети, дано всеки е останал удовлетворен! Да попитам дали случайно няма някой във ВУТП(Пощенския)? Гледам тук се говори за вече направени групи и тн., а за там е тишина.
Здравейте. Синът ми се записа там Софтуерно проектиране в медицината.
Има 2 фейсбук групи, но не се пише много. https://www.facebook.com/groups/296098957200/

Честито! Аз късно разбрах за специалността, иначе звучи адски интересна. Няма ли да е трудно със семестрите в различните градове? Аз записах КТ там Simple Smile.

# 516
  • София
Честито ,blanc!
Какъв е бала на прословутата нова специалност? Не съм попадала на някой от щастливците, приети там.
Някой писа ли вече на СУ по ЗДОИ да изиска минималните балове след редовните класирания?

# 517
Не вАжи, няма комбинация между майка на седмокласник и майка на студент. Joy

# 518
  • София
Няма и за комбинация майка на първолак, седмокласник и студент, както бях аз. Щото тя и на бухал не прилича.

# 519
Може ли някой на лс да пише каква е процедурата с отписването от ТУ София🫣?

# 520
Честито на всички, постигнали желанието си!
Колко е балът за Логопедия на 2-ро класиране?

Оставам тук да следя за допълнителния прием на СУ.

# 521
  • София
И статистика за второ класиране, минимален бал СУ, ДП, жени:: (Първо класиране/второ класиране)
Медицина 38.17/36,23
Молекулярна биология 21.90/19,20
Биотехнологии 21.24/15,30
Новогръцка филология 20.43/13,93
Биология 19.50/13,00
Теология 14.63/22,15

# 522
  • гр.София
Сани ,
Новата специалност Търговски пазари и инвестиции ( 5 места. Беше я подредила четвърто желание) -23.18 за момиче на 1 класиране. Впечатляващо е ,че в нея се предлага Китайски език ,и четирите години, избираем. Всички са се записали и няма класиране за Второ.   Висок бал,също като за Икономиката и фин.И там няма второ класиране.
Ston, дано им хареса.За мен е мнооого далечна материя. Но пък в желания факултет.

# 523
Честито на всички, постигнали желанието си!
Колко е балът за Логопедия на 2-ро класиране?

Оставам тук да следя за допълнителния прием на СУ.

22,28 за жени

# 524
Няма и за комбинация майка на първолак, седмокласник и студент, както бях аз. Щото тя и на бухал не прилича.
Сега разбрах,  защо знаеш всички балове, подреждаш класирания и водиш статистики. А за внучетата сигурно от детските ясли ще си наясно.
П.С:  Да се приеме с чувство за хумор,   моля!

Общи условия

Активация на акаунт