НАБОР 2006 - Студенти на хоризонта!

• 52 703
  • 775
  •   1
Отговори
# 525
blanc, честито!
помня че ги имаше, аз че съм се бъгнала ясно, ама чак толкова. Сигурно ще ги качат, но няма как да чакам - намерих в един плик съм принтирала и по тях, пък утре ще видим на място.
Иначе при нас е историк в СУ и фармацевт(ка) в МУ ( София). Ако има състуденти от темата, да се знаем 😀

# 526
  • София
Честито на всички студенти! Flowers Four Leaf Clover
gpb_,  Това беше специалността, записана за 1-во желание. Преди да се запише разбрахме, че се учи 2 години извън София. Имаше възможност да се запише друга специалност вместо тази, понеже е приет на 1-во желание и беше издържал изпита с максималния брой точки. Мисли 2 дни и реши да не записва друга специалност.
Шантаво е с това местене от София в Плевен и в Пловдив... 1-ви курс в София, 2-ри курс в Плевен и Пловдив, 3-ти курс в София, 4-ти курс и стаж в Пловдив...

# 527
  • София
Право мъже ДП - 22,2 на второ класиране.

# 528
Честито на всички студенти! Flowers Four Leaf Clover
gpb_,  Това беше специалността, записана за 1-во желание. Преди да се запише разбрахме, че се учи 2 години извън София. Имаше възможност да се запише друга специалност вместо тази, понеже е приет на 1-во желание и беше издържал изпита с максималния брой точки. Мисли 2 дни и реши да не записва друга специалност.
Шантаво е с това местене от София в Плевен и в Пловдив... 1-ви курс в София, 2-ри курс в Плевен и Пловдив, 3-ти курс в София, 4-ти курс и стаж в Пловдив...

Така е, и двете съвместни с другите университети специалности са много хубави и звучат интересни, но уви това менкане между градовете ще бъде доста кофти. Пожелавам му успех!

# 529
Честито на всички приети!
blanc, clevermary, желая ви вече да се успокоите и да си карате хубаво лято!
clevermary, синът ми има една приятелка, която учи кинезитерапия в НСА. Много е щастливо детето, учи с невероятен кеф. Тя си е и спортистка от малка и това ѝ беше естествено продължение на интересите, но не съм виждала друг човек, който с такава любов да говори за това, което учи. Всеки предмет ѝ е интересен. Желая същото и на твоето момиче.
Аз нещо пак изпаднах в притеснения дали всичко е направил правилно при записването. Защо студентската книжка не е при него, били му я задържали от университета. Така ли трябва да бъде...
Иначе се е запознал при записването с хора от втори курс. Вече даже излиза с тях. Ходели лятото на практика във Варна, много интересно било. Предполагам, че в Балчик, в Ботаническата градина. Но не е доразбрал.
Аз също съм смазана, чувствам се дебела. Не бухал, а свиня покрай тия кампании на бъдещ студент и гимназист. Въпреки че реално те отдавна свършиха, защото и двамата се записаха на първо класиране. Но сутрин едва влизам в час, а преди време това ми беше любимият период от деня.
Gignus, и на вас честито!

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 07:25 от Аmanda

# 530
Да, Аманда, книжките ги взимат и ги дават на 01.10. За да не си притеснена нека влезе в профила си и там, където пише, че е приет трябва да пише "записан":

# 531
Аманда, там остават явно книжките - миналата седмица в МУ така беше. Ще видим днес в СУ как ще е. Мен ме налегна нов вид тревога (очаквана, разбира се). Ами сега, без нас, толкова много детайли и само след 2 месеца

# 532
Мдаа. Ние с УАСГ по-бързо приключихме с КСК и по-рано ги почнахме тези мисли. Вече нямаме и два месеца, че започват около 9-10 септември.
Cygnus, знаете сигурно, че братя и сестри могат да си бъдат само двамата на общежитие заедно.

# 533
В СУ е същото с книжките - 1.10. Официално откриване в ректората, а след това всеки в неговия си факултет. Поне така ни казаха при записването.
              Честито на новозаписалите се и успех на всички!

# 534
  • София
В УНСС сме с електронни книжки .Имаме си статус записан,регистрация в платформата,персонален профил и факултетен номер .Стига толкова.Събират се в група бъдещите колеги,опознават се.Средата на септември стартират.Дотогава-ваканция...

# 535
  • Благоевград
В СУ е същото с книжките - 1.10. Официално откриване в ректората, а след това всеки в неговия си факултет. Поне така ни казаха при записването.
И в ТУ ли е на 01.10?

# 536
Честито на приетите днес!
Някой да знае кога публикуваха за СУ предния път информацията за записване - банкови сметки, такси формуляри и т. н. Имаше линк при първо класиране, вече липсва. А утре реално е първи ден за записване.

https://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem/priem_za_obrazovatelno_ … bnata_2025_2026_g

# 537
  • София
Честито на приетите. Кинезитерапия е чудесна специалност Heart
Студентските книжни остават там до есента, да.
За картата за ГТ се чудя дали не може да се купи със студентската карта, която вече имат издадена, ще пробва така.
blanc, честито!
помня че ги имаше, аз че съм се бъгнала ясно, ама чак толкова. Сигурно ще ги качат, но няма как да чакам - намерих в един плик съм принтирала и по тях, пък утре ще видим на място.
Иначе при нас е историк в СУ и фармацевт(ка) в МУ ( София). Ако има състуденти от темата, да се знаем 😀
С моята девойка ще са заедно в МУ София значи.
Честит прием и на двамата ти студенти!

# 538
  • у дома
И в ТУ ли е на 01.10?
Не,седмица по-рано на 23.09.

# 539
Накарах го да си провери статуса в системата. Малко ме погледна със съжаление, но го провери:smiles:
Всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт