Влияние на добавки при неалкохолен омазнен черен дроб

• 402
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,

Имам следният казус - с неалкохолен омазнен черен дроб съм поради лошо хранене и след консултация със гастроентеролог започнах да приемам добавки - Хепаза и Регинил Хепа. (и диета спазвам по препоръка)
Дотук добре, обаче в жегите много взе да ми пада кръвното до макс 10 минути след приема им (приемам ги 2 пъти на ден).
Някой с подобен проблем как се е справил?
Също така за пилите ги - колко време ги пиехте? Аз ги започнах в края на месец Май.

Благодаря предварително на отговорилите.

# 1
  • София
Нямам мнение за добавките, но съпругът ми имаше омазнен черен дроб заради лошо хранене и наднормено тегло. Оправи се само с режим на хранене и спорт. Една година по-късно нямаше и следа от омазняването. Без добавки. Не знам какъв е Вашият случай, но може да се консултирате с лекаря дали са необходими тези добавки, щом не Ви влияят добре.

# 2
Здравейте,

Имам следният казус - с неалкохолен омазнен черен дроб съм поради лошо хранене и след консултация със гастроентеролог започнах да приемам добавки - Хепаза и Регинил Хепа. (и диета спазвам по препоръка)
Дотук добре, обаче в жегите много взе да ми пада кръвното до макс 10 минути след приема им (приемам ги 2 пъти на ден).
Някой с подобен проблем как се е справил?
Също така за пилите ги - колко време ги пиехте? Аз ги започнах в края на месец Май.

Благодаря предварително на отговорилите.
Преди време пих Регенил хепа. Доволна съм . Сега пия Лиавурон. Взела съм и детокси 5. Минимум 3 месеца за да има ефект.
Взимай и активен въглен

Общи условия

Активация на акаунт