Отговори
# 165
Вах голяма мъка за тия които мислеха ,че Лиз е изхвърлена на улицата. Благодарим Мелик! Heart

# 166
Привет, мили момичета, и благодаря за всичко, което споделяте! Heartpulse
Чакам го с интерес този Metruk Adam. С тая мощна фенска база от сега съм сигурна, че дълго ще оглавява класациите на Нетфликса.

Поздрави от морето! Kissing HeartBlue Heart

# 167
Веднага пускам Джихан за Джеси.

Аз съм лошият ,а той добрият

И  малко целувки от Мерт

# 168
Грабвам си усмихнатия Мерт и изчезвам...
Тая жега ще ни умори!

# 169
# 170
Цитат
Кралю, никой не може да разклати мястото ти на върха. Мястото ти е чисто.
Нагоре, нагоре, нагоре. #MertRmazanDemir

# 171
Самата истина Еми.

# 172
Цитат
Хората сериозно обичат Мерт и е лесно да се разбере защо.
Той е талантлив, скромен и просто притежава онзи естествен чар, който кара всички да му стискат палци.
Не става въпрос само за слава – става въпрос за истинско уважение.
Той печели сърца и има безрезервно уважение. ❤️🔥

# 173
# 174

Турска психологическа драма пристига в Netflix, за да ни покаже какво наистина има значение в живота.

от NETFLIXMANIA.IT
25 юли 2025 г., 16:20 ч.
Идващ в Netflix от Турция , „Метрук Адам – Самотен мъж“ е филм, готов да докосне сърцата на италианските зрители. Тази интензивна психологическа драма разказва историята на мъж, белязан от миналото, който след години в затвора се опитва да изгради живота си наново. История за отговорност, втори шанс и силата на семейните връзки , филмът обещава дълбоки емоции и размисли за личното изкупление.

Сценарият се движи между тежестта на вината и деликатността на прошката . Актьорският състав предава автентични емоции, без излишни или драматични жестове. Кога ще се появи в Netflix?

Метрук Адам – Самотен човек

Оригинално заглавие:  Metruk Adam (за англоезичните страни Изоставен човек )
Страна на производство: Турция
Оригинален език: турски
Година на производство: 2025
Жанр: психологическа драма
Режисьор/сценарий: Çağrı Vila Lostuvalı / Deniz Madanoğlu, Murat Uyurkulak
В ролите: Мерт Рамазан Демир, Ада Ерма, Рахим Джан Капкап, Ерджан Кесал
Рейтинг: 13+

За какво е „Метрук Адам – Самотен мъж“ ?
Баран прекарва години в затвора за престъпление, извършено от брат му. След като е освободен, той мечтае да започне отначало: целта му е да отвори автосервиз. Миналото обаче не го пуска, дори когато отново вкусва свободата. Когато трагично събитие засяга племенницата му Лидия, между двамата се развива специална връзка, която преодолява границите между минало и настояще. Филмът показва колко е трудно да получиш втори шанс и как можеш да възстановиш живота си дори от руините.

Актьорският състав
Главен актьор: Мерт Рамазан Демир , вече познат на италианските зрители от популярния турски сериал „Yalı Çapkını“ (Златното момче), където спечели публиката с ролята на Ферит. В „Metruk Adam – Самотен мъж“ той показва по-зряла и интензивна страна, играейки Баран, мъж с болезнено минало.
Ада Ерма, която играе младата и ключова Лидия, вече е участвала в няколко детски продукции, но този филм може да представлява истинския ѝ пробив.
Редом с тях е Рахим Джан Капкап , оценен в драмата „Тозлуяка“; неговата харизма добавя енергия и контраст към повествованието. И накрая, Ерджан Кесал , водеща фигура в турското авторско кино и известен с награждаваните си филми като тези на Нури Билге Джейлан, включително „Имало едно време в Анатолия“.

Защо трябва да гледаме „Метрук Адам – Самотен мъж“
Метрук Адам – Самотен мъж се изправя пред разбита надежда, разкривайки тежестта на самотата и желанието за ново начало. Мерт Рамазан Демир съживява Баран с уникална чувствителност: ние възприемаме болката на ранен мъж, но решен да не се отказва. Ада Ерма, в ролята на Лидия, олицетворява светлината на нежност и прераждане. Режисурата и сценографията красиво подчертават контрастите – между студените затворнически стени и жизнеността на младо момиче. Филмът изследва ценността на семейната отдаденост и силата на прошката, никога не е проста или предсказуема. Драма, която достига директно до душата и ви кара да се замислите.

Кога да гледате „Самотният мъж“ в Netflix
Филмът е достъпен по Netflix в Италия от 22 август 2025 г. ► Бъдете готови

# 175
Чакаме да ни пуснат и някой друг трейлър ,че много постно със сцената с прегръдката.
Еми пак си с интересните находки. Heart

https://x.com/deryy1907/status/1949179670051598390

https://x.com/goldiesrubs/status/1949223089587572754

Архиви малко... Да пусна и някой Джиханчик?

# 176
Диди, статията, в превод от италиански език ме заинтригува.
Ще гледам филма с удоволствие.
Цитат
Вижте вниманието, което получи на място, където присъстваха толкова много чуждестранни знаменитости 💖
#MertRmazanDemir  

# 177
Ще дам спойлер за края преди да гледаш. ;д

# 178
Ааа, Диди, аз ще гледам Баран от "Metruk Adam", а не Джихан.
Цитат
„Това, което е написано там, не ме прави нито по-добър, нито по-лош, аз продължавам да се самоусъвършенствам“ ♥️

# 179
Момента в който я замрази и целуна няма по болезнена целувка от тази...

Ето и самата целувка ,че тук съм я отрязала

Всеки път гледайки тази сцена и стигайки до нея се сещам за едни реплики на един друг любим мой злодей...
Ще си позволя да ги цитирам: Ах , ах моите лоши момчета, Heart

Само веднъж ме целуни! Знаейки ,че съм аз ,но нека да е какъвто ти искаш да бъда.Просто веднъж ме целуни!
Само веднъж... Иначе не бих си тръгнал.Иначе не бих излезнал от живота ти.Ще бъда само една болка върху устните ти.Ако искаш да умра ме целуни! Целуни ме само веднъж а после нека умра.Сега ми дай своята отрова!

Общи условия

Активация на акаунт