Отговори
# 495
# 496
# 497
Еми , творят хората а какво ще стане като дойдат реалните кадри 🥰😎❤🔥

# 498
Допада ми откровеността на арабските фенове, насочена срещу зложелателите на Мерт.
Цитат
Истинският фен знае, че самото му име е достатъчно и не е нужно да унижаваме никого, за да го споменем. Числата говорят сами за себе си. Дано Бог ви даде малко разум 😙
#MertRmazanDemir

# 499
След този репортаж повече никога Мерт не е разговарял с пресата толкова дълго ,но те си го заслужиха.

https://x.com/_AYA_7_10__/status/1956788754301301206

# 500
# 501
Дид, испанците са по-изписани и с по-меки черти, Мерти с този характерен нос и форма на лицето спокойно може да мине за италианец с подходяща прическа 😁 😎🙃

# 502
Едитора на Метрук е бил едитор и на тeзи филми.

Heart

Джес , замлъквам си ,че аз италиански филми не съм гледала

# 503
След този репортаж повече никога Мерт не е разговарял с пресата толкова дълго ,но те си го заслужиха.

https://x.com/_AYA_7_10__/status/1956788754301301206
Пресата заслужава изобщо да не се спира при тях. Но тогава пък не се знае какво ще "запеят" в хор срещу Мерт.

# 504
Броиииимммм

# 505
Бяхте го пуснали, ама и аз да повторя, че да не обидя арабите.
Цитат
#MertRmazanDemir
И положителните реакции продължават ✌🏻 Рафаел Карпентиери, италиански актьор, специализиран в дублаж, сподели 🇮🇹

Публикация, промотираща филма #MetrukAdam 😍 В сърцето ми всички са развълнувани с нас за този филм, нашата дата е 22 август, ако Бог е дал 

# 506
https://x.com/NourAhm82958602/status/1956782041594470457

Чапкъна сезон 3 - Ферит / Ханът / зад кадър.

# 507
Цитат
Журналистката Фунда Еркоч написа статия за системата IMDb Starmeter.

Това е система за класиране на популярността на актьорите въз основа на броя посещения на техните страници, отразяваща нивото на потребителска активност.

Статистиката се основава на проследяване на броя преглеждания на страници и посещения.

Нейното значение ✨ Тя подчертава популярността на актьора и шума и вниманието, които звездата генерира.

Продуцентите обикновено разчитат на нея, за да преценят популярността на актьора 😏

Въпреки вредата, причинена от голямото количество спам в акаунта на Мерт, което му пречи да спечели нови последователи,
те не можаха да спрат интереса и любовта, които хората изпитват към него, важно действие, което му отдаде справедливост и потвърди значението му като звезда, без утеха за хейтърите 👊🏻
Нека има повече справедливост за Мерт Рамадан Демир ☘️🤍

# 508

SunglassesWear Crown

Много е красива тази Мирайка, ако не знаех, никога не бих казала, че е турска актриса..

Не знам дали си има къщичка във форума и какви са настроенията около новия сезон на Безграничната, ама аз си признавам, че ще съм доволна, ако се провали. И за Шербета след напускането на Сибел също. Далеч, далеч не са ми някакви проекти много на сърце, но винаги се възмущавам, когато някоя продукция реши да продължи без актьор, заради когото е стигнала там, където е. Освен разбира се, ако има някакви много неизбежни причини, каквито и в двата случая няма и актрисите си поеха по нови пътища. Та нека им е за добро и да затънат сега без тях.. 😁😈✌️

# 509

Общи условия

Активация на акаунт