Отговори
# 510
Привет , неделно и лежерно.

# 511
2025г. за сега Wink

★2025 MRD
-L'officiel hommes Свети Валентин.
-Седмица на модата на Burberry в Лондон.
-Корица на списание L'Officiel Hommes.
-yalı çapkını финал
-Реклами за Хедъна и QNB
-Шампионата на Уимбълдън през 2025 г.
-"Metruk Adam" ще бъде пуснат в Netflix.
-Заснемането на сериала Нищо няма да ни се случи.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 13:51 от x BlackRose x the guardian team :)

# 512
2025г. за сега Wink

★2025 MRD
-L'officiel hommes Свети Валентин.
-Седмица на модата на Burberry в Лондон.
-Корица на списание L'Officiel Hommes.
-yalı çapkını финал
-Реклами за Хедъна и QNB
-Шампионата на Уимбълдън през 2025 г.
-"Metruk Adam" ще бъде пуснат в Netflix.
-Заснемането на сериала Нищо няма да ни се случи.

Адмирации за Мерт! 2025 г. е доста наситена със специални събития, на които нашето момче заема водеща роля. Всичко е добре подбрано и балансирано.
Неуморен е Мерт навсякъде се представя блестящо.
Затова и винаги е № 1 във всички класации.

# 513
Привет и от мен, мадами! Flowers Hibiscus

Пропуснали сме в темата една одисея покрай патрона и го отчитам като свой пропуск, като завеждащ отдела по личния живот, и затова сега ще го отстраня. Laughing Тези снимки с хлапетата, споделени неотдавна от Еми и Мирето, са снимани в Асос. Едната, според мен, е обработена с изкуствен интелект, но това е друга тема. Та... снимките са от Асос, където снимат сериала "Пера" с Афра.

Освен това Мерт вчера... май, за деня не съм сигурна, пак бил в Асос. Говори се в Х, че наел тази вила, а майката на двете дечица е интериорен дизайнер, когото той вече следва в инстаграма, както междувпрочем мениджърката му Мирай Кая и сценаристът на "Пера".

Така... това води до извода сред феновете, че Афра и Мерт са се събрали и АфРам вар отново... за кой ли път. А и още нещо - снимката с маслиновите дървета, която сподели Афра наскоро, била оттам. За събирането бърза да го съобщи и Онур Акай, който трябва да се скрие вдън гори тилилейски, ама не. На него не му вярвам, затова чакам Мерт да ни подскаже истината и има ли тя почва в Турция. Вече веднъж потвърди, после отрече за връзка с русата мацка... ама ние не сме слепи, де. Но вярно, че изтри снимките от последното посещение в Лондон... явно са се разсъхнали нещата и новата снаха вече не ни е снаха. Пак сме на старата. Предстои да разберем. Ама едно е сигурно - Асос стана известна турска дестинация само за няколко дни благодарение на Мерт.

https://www.onurakay.com.tr/haber/mert-ramazan-demir-ve-afra-sar … te-bir-kanit-daha

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 18:59 от ·٠•Snejka•٠·

# 514
Малкия сладур се обръща директно към Мерт да пита дали ще имат гала.
ОГМ може ли да уведомят детето?

Снеже , всичко може да е знае ли се...

# 515
Снеже, всичко може да е знае ли се...

Не се знае, вярно е, затова чакам знак от Мерти.

Доста натоварена и плодотворна му е била годината, сега да ни зарадва и с един тв сериал есента... цена няма да има. Няма за кога да почива, сега му е времето да трупа опит.

Ох, сладичък... и ние от това се интересуваме.

# 516
Хах не мога кой ги прави тези новини това ,че е бос ли ги накара да направят тази новина?

# 517
Хах, Снеже, може да водиш някоя лайфстайл рубрика, толково детайлно си ни поднесла информацията. Grinning Иначе не знам аз вече какво да кажа по казуса... Като незнаменитост ми е чудно как новата бивша снаха ще го приеме пак, след като кадрите му с бившата нова снаха обиколиха света, амаа няма да са единствените. Ето Кадир и Несли и бебче имат, да са живи и здрави. Без да засягам никого, всички гледащи турски сериали вярвам сме се уверили, че с турските жени имаме доста културни различия и някои неща там се приемат по-различно, отколкото при нас и в други немюсюлмански държави. Та те си знаят. Но мен, ако питате, ако не искат да ги запомнят само с тая връзка, с която се прочуха, да я потвърдят или прекратят веднъж завинаги, за да не хвърля сянка и на новите им проекти. Simple Smile    Wink Ти даде по-рано много добър пример с Бурак и Фахрие, Снеж.

# 518
Коментар на приятелката ми Елет в Х

• Докато гледам Metruk Adam, вярвам, че публиката не само ще се свърже с емоционален оттенък, но и ще се сблъска с богатство от кинематографично богатство.

Образите в разказите са толкова мощно изработени, че вече привличат вниманието.

Например Баран; Той се сблъсква с детството си, прегръща го здраво и накрая остава съвсем сам с детството си...
@netflixturkiye

@NetflixMENA

MetrukAdam MertRamazanDemir

#Baran, въпреки че е измислен герой, изглежда толкова реален дори в краткия трейлър ...

Куфарът, останал отпреди години, тежестта на откраднат живот, опакован в този куфар, един слой дрехи, обувки, износени като душата му, следите, оставени от самотата в сърцевината му, никога не знаейки какво означава детство, живот, прекаран зад решетките, лишен от образование, но придобит занаят, постепенно вярващ на лъжата, в която е бил накаран да повярва,  да бъде отхвърлен, но все пак да не се откаже от чистотата си... #MertRamazanDemir представя чисто нов герой на публиката с подписа на Изоставения човек ⏳🎬✨

🦒 • Защо неодушевената фигура, придружаваща Лидия и Баран, е ЖИРАФ? •

В киното жирафът представлява невинността на детството и крехкостта на живота.

Докато Баран се е превърнал в крехък човек, чието детство е било отнето от надеждно обещание, Лидия, с невинното лице на детството си, ще бъде единственият герой в историята, способен да достигне до всяко скрито и тайно пространство. ⏳'

# 519
Цитат
От снимачната площадка на #BizeBirŞeyOlmaz #MertRmazanDemir 

# 520
Цитат
От снимачната площадка на #BizeBirŞeyOlmaz #MertRmazanDemir  

Емко и аз го видях това ,но са се объркали това е от снимачната площадка миналата година на втората реклама на Димес.

# 521

Емко и аз го видях това ,но са се объркали това е от снимачната площадка миналата година на втората реклама на Димес.
Пак има нещо вярно - от снимачната площадка е, а не пред дома на Афра.

# 522
Единствената реалност тези дни която чакаме.

Лека нощ!

# 523

Лека нощ!

Колко уют има в тази снимка!... Heart Интересно ми е да видя как ще се сближат толкова бързо. Като излезе, трябва да стоя надалече от соц. мрежи, докато намеря време да го изгледам, че ще ми се развалят удоволствието със спойлери... Grinning :/

# 524
Аз понеже имам драма с кучето ми и се събудих преди да съм заспала.
Искам да кажа ,че не съм фен на Енгин Алтан ,но изгледах филма Цигулката на баща ми снощи който е със сходен сюжет само където Енгин беше виртуоз цигулар и брат му умира и той трябва да гледа детето заедно с жена си
В началото и той не искаше детето ,но после го прие ама тя такъв локум ,че и свиреше на цигулка. Много приятно филмче - препоръчвам.

Колкото до спойлери обещавам да не разказвам какво съм гледала и донеса филма със скоростта на светлината.

Хиляди пъти ги повторихме ама не ми омръзва особено тази

Лека нощ!

Колко уют има в тази снимка!... Heart Интересно ми е да видя как ще се сближат толкова бързо. Като излезе, трябва да стоя надалече от соц. мрежи, докато намеря време да го изгледам, че ще ми се развалят удоволствието със спойлери... Grinning :/

Общи условия

Активация на акаунт