Отговори
# 525
Успешна нова седмица! 🍀

Скоро ще разберем, Дид, не остана.. 🙃😊

# 526

Привет!💕

# 527
Пожелавам ви хубава седмица! Разочаровах се от злобните коментари от нета, че Мерт няма достойнство и се възползвал от славата на Афра, защото е ходил до Асос. Това е мястото, където цените на имотите  сериозно са паднали заради пожарите, а Мерт е бил поканен  там от интериорен дизайнер. Разбирам феновете на Афра – те биха искали Мерт да е бил там заради Афра и да се  окаже ,че са близки  след Сайфер. Но когато разбраха, че това не е така, започнаха да злословят срещу Мерт. Не мога да разбера и как вярват, цитират и четат Онур Акай.

# 528
Пожелавам ви хубава седмица! Разочаровах се от злобните коментари от нета, че Мерт няма достойнство и се възползвал от славата на Афра, защото е ходил до Асос. Това е мястото, където цените на имотите  сериозно са паднали заради пожарите, а Мерт е бил поканен  там от интериорен дизайнер. Разбирам феновете на Афра – те биха искали Мерт да е бил там заради Афра и да се  окаже ,че са близки  след Сайфер. Но когато разбраха, че това не е така, започнаха да злословят срещу Мерт. Не мога да разбера и как вярват, цитират и четат Онур Акай.
bennitta, благодаря за споделеното.
Аз като шаран се хванах на въдицата, че Мерт и Афра отново са заедно и бях разочарована.
Омръзна ми да го представят като сянката на Афра, без да зачитат таланта и труда му.
Отдъхнах си с облекчение.
Сега отново с хъс ще продължавам да следя всичко, свързано с Мерто.

# 529
# 530
# 531
Колежката.

# 532
Вероятно момичето от поста на Дидка е споделило това.

# 533
Браво на колежката.

# 534
Пожелавам ви хубава седмица! Разочаровах се от злобните коментари от нета, че Мерт няма достойнство и се възползвал от славата на Афра, защото е ходил до Асос. Това е мястото, където цените на имотите  сериозно са паднали заради пожарите, а Мерт е бил поканен  там от интериорен дизайнер. Разбирам феновете на Афра – те биха искали Мерт да е бил там заради Афра и да се  окаже ,че са близки  след Сайфер. Но когато разбраха, че това не е така, започнаха да злословят срещу Мерт. Не мога да разбера и как вярват, цитират и четат Онур Акай.

Да ме извиняват нормалните фенове на Афра и афрам, ама големи откачалки има във фендъма им.. Grinning Все попадам на разни конспирации - всички са срещу тях, всички ги използват и прецакват, завиждат им, клеветят ги, не им дават да са заедно, правят им черни магии и т.н. и т.н... И всички са лоши, грозни и неталнтливи, само нашите са топа на топа. Тъй, тъй.. Абе филмари от класа. Може би най-негативният, конспиративен, манипулируем и мрънкащ фендъм, който съм срещала, особено като ги сравнявам с други. Но пак казвам, изключвам нормалните и обективни фенове, защото и такива си има все пак.

# 535
Архивчета Wink

# 536
Има една песен за всяко нещо има край.. на Слави..
За жалост и АфРам са приключили отношенията си, едно си тръгва, за да дойде нещо по-хубаво.
Остявам си един от най-големите им почитатели заедно и по отделно.

# 537
# 538

Реакция на публиката за предстоящата премиера на филма на Мерт Рамазан Демир „Моята последна надежда“

18 август 2025 г.
etbilarabi.com
С наближаването на премиерата на дългоочаквания турски филм „Изоставен човек“ в Netflix на 22 август 2025 г., социалните медийни платформи станаха свидетели на широко взаимодействие от страна на феновете, изразяващи вълнението си да гледат новата творба с участието на Мерт Рамазан Демир и Ада Ерма.
Един последовател в платформата X (бивш Twitter) коментира: „И така, кажете ми дали краят е тъжен или щастлив, и аз ще реша колко съм развълнуван?“ Други последователи потвърдиха, че ентусиазмът им към историята е достигнал близо милион коментара, което отразява огромната страст на публиката към това артистично преживяване.

Международният уебсайт Soap Central публикува статия за филма, потвърждавайки, че публиката с нетърпение очаква тази трогателна човешка история, която съчетава емоционална драма и личните борби на героя, под режисурата на турската режисьорка  Çagri Vila Lostuvali, известна с успешните си телевизионни творби

Изоставен мъж: Борбата на един мъж след затвора
„Изоставен човек“ е за мъж, прекарал години в затвора за престъпление, което не е извършил, само за да се върне към реалния живот след освобождаването си. Той не иска да прави услуга на никого, но съдбата го принуждава да се грижи за младата си племенница Баран, давайки му възможност да изгради отново живота си и да се изправи срещу болезненото си минало.

Събитията се развиват, разкривайки неочаквани сътресения, които обвързват героя със семейството му, докато той се стреми да поправи взаимоотношенията си и да изгради нов живот. Историята се фокусира върху дълбоката човешка връзка между него и малкото момиченце Баран и показва как отговорността и грижата могат да променят хода на живота на един разбит мъж.

Признание от критиката за изпълненията на Мерт Рамазан Демир и Ада Ерма
Филмът, режисиран от Çagri Vila Lostuvali, е първият ѝ пълнометражен филм след серия успешни телевизионни продукции. Сценарият е написан от Deniz Madanoglu и Murat Uyurkulak.
Критиците високо оцениха актьорската игра на Мерт Рамазан Демир и Ада Ерма и определиха филма като реалистично човешко преживяване, съчетаващо психологически конфликт и емоционално напрежение в завладяващ драматичен формат.

Програма и час на прожекциите на Netflix
„Изоставен човек“ ще има официална премиера в Netflix на 22 август 2025 г., като част от лятната програма на платформата, която включва силни турски произведения, фокусирани върху човешката драма и психологически конфликти. Очаква се филмът да привлече широка публика в Турция, арабския свят и извън него, предвид фокуса му върху човешките емоции и трогателните истории от реалния живот.

# 539
Много се вълнувам за този филм дано е нещо което да разсъждаваме дни наред върху него.

https://x.com/sho82000/status/1957553563523014664

Общи условия

Активация на акаунт