Отговори
# 30
Дид, няма оттърване от ОГМ-то 😂😂😂

Сериал от септември ще снима Мерто

Въй ти да видиш нали го бяха омаскарили бе сигурно си е свил опашката ко да праи.

# 31
Кой ли ще е сериала?

Аз предлагам при Керем в Сърцето...😃

# 32
Кой ли ще е сериала?

Аз предлагам при Керем в Сърцето...😃
Хах да се избият за Лизге ли викаш? Това съм ОК! На Билял казармата ще му стане много напечена.
Нашия нали искаше да лош тамън сега Мерто да е агне и единия да му прави гадно...
Ей кеф! Бурджуто и ОГМ-то...всичко ама ще го преглътна виж тогава ще предам Шербета. ;д

# 33
Хубав и усмихнат ден!

# 34

Добро утро!

# 35
А на проекта с Мирай Данер кога започваха снимките?

Лятно настроение от Мерт 😄

# 36
Ще повторя тази емблематична относно фенските брожения и доста подходяща за неделята снимка...
😊😎😏😘

# 37
Мелиса Шенли отрича тя да е мацката, но то бе ясно.

# 38
Да се похваля ще бъда съдена от Онур Акай който не е такъв човек и нямало да ме осъди.

Мердо лекува алкохолизъм и е лежал в психото.Братята му терористи и тн не знам с кой си ги измислят
Онурката прати Афра на умирално лечение такъв лъжец рядко съм виждала хронично е сигурно.

Мерт велик си паметник трябва да ти се направи!

# 39
Едже Сюкан влиза в сериала на Мерт и Мирай. 

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/ece-sukan-miray-daner-ile-me … -dizisinde/60643/

# 40
Здравейте, момичета!

Надявам се страстите около новата приятелка на Мерт да са утихнали и истинските му фенове да се съсредоточат към новите проекти, които очакват актьора.
А заблудените АфРамки да си припомнят думите на Мерт:

"Всичко, което е направено с мотивацията да се хареса на всички, в крайна сметка се оказва празно."
Мерт Рамазан Демир

Цитат
Lal&Aktan, очакваме с нетърпение да ви видим

# 41
Къде ти постоянно се плюе ли плюе не са млъкнали.

Вижте как изглежда алкохолик с психически проблеми на който братята са терористи.

Искам да кажа ,че няма как Мерт да е викнал някого.
Прекалено се вижда тук реакцията му като вижда как го заснемат

# 42

Ece Sükan в сериала "Bize Bir Şey Olmaz" с участието на Мирай Данер и Мерт Рамазан Демир

Подготовката за сериала "Bize Bir Şey Olmaz" (Нищо не ни се случва) е в ход. Пънар Булут пише сценария за сериала, който ще се излъчва по Disney Plus. Едже Сюкан се присъедини към актьорския състав на сериала, чийто режисьор ще бъде Неслихан Йешилюрт.

От Birsen Altuntaş
13 юли 2025 г.
В ход е подготовката за сериала "Bize Bir Şey Olmaz" (Нищо не ни се случва), продуциран от MF Yapım, който ще събере Мирай Данер и Мерт Рамазан Демир. Пънар Булут пише сценария за сериала, който ще се излъчва по Disney Plus. Едже Сюкан се присъедини към актьорския състав на сериала, чийто режисьор ще бъде Неслихан Йешилюрт.

СТРАСНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ
Едже Сюкан ще играе ролята на „Йелда“, шефката на Лал (Мирай Данер), редактор в издателство. 8-епизодният сериал разказва много страстна любовна история между двама млади хора, които следват сърцата си.

# 43
Едже Сукан съм я гледала в "Шивача" с Чачо. Има много добра модна биография и е в час с много неща. Запазена е подържа тяло.

Още ли не се знае коя е мацката моделка гадже на Мерт?  То е ясно,  че не е туркиня. Нямам думи вече.. някои наистина са за усмирителна риза. Мерт е над тия неща и им показа и доказа. Живее си живота и гледа напред.
Както често се изразявам и е истина славата е нож с две остриета.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 21:11 от femmi2

# 44
Някои фенове, в голямата си част АфРами, са за психиатър. Всичко това, което вършат, след снимките с мацката, ясно го показа. А Онура е луд за връзване.

Нови снимки.

Общи условия

Активация на акаунт