Отговори
# 75
На късмет да му е новият проект! 🧿

# 76
Давам тон на Джихан ,че не само ,че много Джиханчета и плажове и Мертчета се натрупаха.
Втори епизод

Лилит спа с Джихан пък го уби пълна откачалка.

# 77
Давай още Джиханчета, Дидко! Sunglasses Kissing Heart
Ама първо да ви споделя какво ме развесели тази вечер - Мертун си бил изоставил кучето, защото му напомняло за Афра... Joy Едно трябва да им призная на афрамите обаче - сто пъти по-добри сценаристи са от тези на Чапкънчето!  Simple Smile Hands Clap

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 01:57 от JessyG23

# 78
Давай още Джиханчета, Дидко! Sunglasses Kissing Heart
Ама първо да ви споделя какво ме развесели тази вечер - Мертун си бил изоставил кучето, защото му напомняло на Афра... Joy Едно трябва да им призная на афрамите обаче - сто пъти по-добри сценаристи са от тези на Чапкънчето!  Simple Smile Hands Clap

Глупости какво ще е виновно животното? Пак ли някой хабер на двамата алкохолици?

Честит рожден ден на Четин Текиндор!

От днес Wink

Давам ти Джихо ама другото се пече.

# 79
Жив и здрав да е Текиндор! Голяма чест беше за Мерто да играе редом до него. Колкото до "новината", не знам точно какъв й е източникът, но видях, че е внесла смут сред редиците пак. Разбира се, на мен ми трябваше малко време да загрея как изоставянето на кучето е свързано с афрам, понеже слава Богу не съм толкова запозната с всички подробности от сагата... Simple Smile

# 80
Аз си изключих половината тагове и отпоследвах и блокирах сумати народ заради ругатни,простащина и клевети.
Колко му е да е поредната лъжа? Ама нали много пишеха да си смени името на кучето ако го е дал на други да кажем няма ли да им е по леко? Хем сърби - хем боли.Особено като ги чета не ме интересува тоя... И гледаш ново нещо от него и почват да кълват ли кълват.Х не е млъкнал убийство да беше извършил нямаше толкова да го хейтят.

Относно Четин - да ,но какво свястно им написаха? Нейсе не искам да говоря само се ядосвам излишно като се сетя.

# 81
ЧРД на Четин Текиндор. Юбилей 80 години. Birthday Да е жив и здрав ! Той си е от уважаваните актьори в Турция. Нормално е да реши и да се пенсионира на тази възраст.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 13:19 от femmi2

# 82
# 83
Честит рожден ден на Четин Текиндор. Да е жив и здрав.

Мерти много добре изглежда, все така да е.

# 84
Новости от Бирсен

Сера Кутлубей - Харе. Гледала Залим си я свързвам все с Озан нея ,но голяма мацка стана последните години.

Продуциран от Асена Бюлбюлоулу и подписан от MF Productions, подготовката за сериала "На нищо няма да ни се случи" продължава. Поредицата, в която Мирай Данер ще вдъхне живот на редактора на издателство "Лал" и Мерт Рамазан Демир на оператора на развлекателно заведение "Актан", е едно от новите амбициозни съдържания на Disney Plus. Сериала, който ще бъде режисиран от Неслихан Йешилюрт.

Сера Кутлубей - Нехир от Перлени мъниста е в процес на подписване със сериала
 "Нищо няма да ни се случи", който е планиран да бъде заснет през август. Кутлубей ще играе ролята на "Харе" в сериала и ще навлезе бързо в историята и ще промени балансите като PR лице на Актан.

# 85
Сера много се е тунинговала, ама дано е и задобряла.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 19:27 от ·٠•Snejka•٠·

# 86
Джихо Wink

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 18:45 от x BlackRose x the guardian team :)

# 87
Супер попълнение е Сера, калена във всякакви роли. 😊 Представям си я като гадната шефка, ама да видим. Simple Smile

# 88
Супер попълнение е Сера, калена във всякакви роли. 😊 Представям си я като гадната шефка, ама да видим. Simple Smile

Хах така ли си я представяш?
Скрит текст:

# 89

Хах така ли си я представяш?
Скрит текст:

Ами да, ще е интересно така, обратното на Kuş Uçuşu тъкмо... Grinning Обожавам актьори, които могат да играят и гадняри, и душички. Simple Smile Ето и Мерти, и Мирайка, и Сера са такива. Така че може да очакваме всичко като обарзи. Wink

Общи условия

Активация на акаунт