Отговори
# 660
Не само държавите ,но и Мерт е на трета позиция.

# 661
Не само държавите ,но и Мерт е на трета позиция.

Браво на Мерт! Само така - напред и нагоре!

Цитат
📲|| Индийският портал Deccan Herald открои в своята колонка статия за #MetrukAdam и открои представянето на #MertRmazanDemir💫👏🏻  

# 662
Снощи е имало сет в хотела Пера Палас

# 663
# 664
Баран Чобан

https://x.com/netflixturkiye/status/1959601589334810754

Не се ли превърнахме в повече от памук?

# 665
“Златно момче” - последен трети сезон от 15 септември по bTV Story

http://tvnovellas.blogspot.com/2025/08/15-btv-story.html

# 666
Изгледах филма, впечатлена съм. Една чисто човешка и много земна история, която те стиска за гърлото и не те отпуска до самия край.
Интересен сценарий, който те държи на ръба на отчаянието и в същото време ти дава надежда. Колко нещастия могат да се струпат на главата ти и ще успееш ли да излезеш чист от тресавището, в което затъваш. Как е възможно да изкараш 15 години в затвора и душата ти да остане неопетнена, а надеждата да мъждука стаена в сърцето ти.
Развълнува ме филмът. Накара ме сериозно да се замисля за покаянието и опрощението, за любовта и предателството, за протегнатата ръка в точния момент и силата да се изправиш отново на крака и да погледнеш към слънцето.
Страхотна игра на актьорите и аплодисменти за Мерт.
Беше върховен! Начинът, по който успяваше без думи, само с поглед жест и отмерени действия да предаде цялата гама от чувства, които бушуват в душата му.
Заслужава си гледането, горещо го препоръчвам...

# 667
Уникална сцена. Боже това малкото играе по добре от половината каки негови в сектора.

Още Баран.

Тези дни имам да досаждам с Баран много ,а имаме и още Джихан гифки.

Пореден бетон.

# 668
Уникална сцена. Боже това малкото играе по добре от половината каки негови в сектора.

Нямаше слаба сцена във филма.
Давай още Баран, Диди!
Влюбих се в този герой.
Цитат
📱| #MetrukAdam, с участието на #MertRmazanDemir, продължава да заема 3-то място в световния списък с най-гледани филми на Netflix! Той е и в „Топ 10 филмови списъци“ в 71 държави. 🚀 (FlixPatrol) 

# 669
Еми давам ти...

Най-сетне мога да пиша без задръжки.
Според вас Баран прости ли на Фатих?
За мен прости ,но не го прие в живота си отритвайки ръката му за благодарност.

Сета на Бизето продължава в хотел Пера Палас

# 670

Най-сетне мога да пиша без задръжки.
Според вас Баран прости ли на Фатих?
За мен прости ,но не го прие в живота си отритвайки ръката му за благодарност.
Според мен такава постъпка не може да бъде простена. Баран просто се примири, потисна болката и стаения гняв заради Лидия.

# 671
Всеки може да тълкува поведението му по друг начин но е ясно ,че няма да оправи фурната у тях, ;д
А това жирафче Балъм така ме върна в детските ми години имах един заек Меджик ама го разнасях навсякъде и един слон бяхме отишли на почивка бях го забравила наложи се баща ми да ми купува нов слон ,а след като се върнах и видях моят слон сам и тъжен според детския ми акъл.. ;д веднага забравих за новата играчка още е жив стои в едно ъгълче в спалнята та на него се научих да шия чиста и детска работа и аз мислех ,че мога да говоря с него и тн.

Най - прекрасното е ,че Баран е останал с чиста душа а Лидия изкара всичко бяло в него хептен на яве.

# 672

Най - прекрасното е ,че Баран е останал с чиста душа а Лидия изкара всичко бяло в него хептен на яве.
Напълно съм съгласна.
Децата са способни на всичко - умеят отлично да разпознават добрата душа.

# 673
Тия дни преди да замина ще я пробвам тази комбинация спагети с кисело мляко
Виж с кайма и чесън и кисело мляко съм пробвала ама дюз с кисело мляко не знам как ще са...Горките ако не беше го измамил ония нещастник поне нямаше да се налага да продава вещите на Фатих

Много се ядосах и Майсторът като си иска комисионна ударих една дълга ама с удоволствие.

Снимките в хотела Пера Палас продължават

Метрук 8-ми в Тайван

# 674
Цитат
Класиран на 8-мо място в топ 10 в САЩ. Това е много важно постижение 🥹
Толкова много ми харесва ♥️ #MertRmazanDemir #MetrukAdam 👏 

Общи условия

Активация на акаунт