Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 692
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
На живо са се виждали повече и е било по негова инициатива. Тя ги уточни тези неща в последствие в коментари. За това така силни се измени първоначалния пост.

……,,
Аида, чатовете са в моментите, в които няма как да прекараме физически време заедно, докато дойде, след като си тръгне. Не случайно обсъдихме 24/7 нагоре. Било докато той е на работа или аз, или някаква друга пречка. 80% от контакта е на живо..

# 121
И все пак се радвай, че не си била физически използвана, тогава най-вероятно щеше да хлътнеш още повече и сега да ти е още по-гадно

# 122
Щом 80% на живо и се държи разнопосочно, за мен категорично е показателен живият контакт.
Не бих се осланяла и вярвала на сладките приказки в чата.

# 123
Защо да е било разнопосочно на живо, не съм останала с такова впечатление. Просто момичето използва погрешно думата женкар, и всички тръгнаха в тази посока. Аз разбрах, че на живо е било хубаво, че са правили много неща заедно, тя му е споделила за чувствата си, и той казал, че няма такива, но тя като искала да се отдръпне, той почнал да й обяснява колко е важна за него и т.н.

# 124
Ако в чата ѝ дава заявки за емоционален ангажимент, близост, важност, а на живо стои дръпнат, не е ок. Подобно поведение говори за фалш или най-малкото негови проблеми емоционални.

# 125
Базила, дръпнат на живо не, на моменти обаче съм усещала как дава леко назад, за кратко само. Мисля, че до голяма степен се съгласявам за емоционални проблеми.
Таня, Барби, правилно сте ме разбрали за контакта на живо.
Благодаря на Слънцето, че извади някои подробности, без които наистина в началото нещата звучат коренно различно.
Мая, пробвала съм на някакви етапи някакъв вид токсичност, после ми е много зле, токсично е за мен.. 😆
Анонимна Мама, първите чувства бяха погнусяване, разочарование.. Флирт не е липсвал.
И към всички, вярно е, че е добре, че не сме стигнали до друго. Днес с по-спокойни мисли виждам правотата на всички ви.
Благодаря!

# 126
Повярвай ми скоро ще ти стане още по-добре

А между другото (без да те обнадеждавам) има голяма вероятност след време и да му залипсваш

# 127
  • София
Ще ти кажа точно какво ще стане след година - ти ще си намериш сериозно гадже, а той още ще гони вятъра.

# 128
Не я бил харесвал. Ние пък най-лошото мислим. Па може човека просто да е женен 😆
Като в оня виц:
Млада жена се обажда към полунощ на майка си.
- Мамо, моя още го няма. Мисля, че си има любовница.
- Ти веднага мислиш най-лошото. Може пък да го е блъснала кола.

# 129
  • Somewhere far away
Много объркващо заглавие. Това че иска да не си разваляте приятелските отношения не го прави женкар.

# 130
  • Най-красивата страна
Имам един такъв роднина .
Женен на всичкото отгоре и с деца.
Той от години ходи с най-различни жени.
Има и еднодневки и сериозни връзки,не е престанал.

С жена му в момента са разделени.
Говорили сме по темата и той е споделял,че още в началото на брака им искал нормално семейство,нормални отношения и простички неща-да има комуникация,да си споделят,да се подкрепят...Обаче той разговор с жена си не може да проведе.Тя започва да крещи,той блъска вратата и излиза...
И търси навън това,което не получава вкъщи.
Според мен има някакво несходство в характерите им ,а тя не може и да си контролира емоциите..
И така бяха 15 години..За да имали децата семейство.

А за неженените женкари -мисля ,че се страхуват от по-сериозни отношения и избиват някакви комплекси.

# 131
Поредният комплексар-страхливец, който ви държи резерва. В унизително положение сте - не ви иска, но не ви и пуска да продължите на чисто и на нормално с друг, т. е и с физическите радости. Знае, че се тормозите, защото не можете да го анализирате точно и продължава да ви се подиграва. Не ви е приятел, нито партньор, нищо е, но вие сте влюбена и се надявате за нищото да станете всичко, след време. В много лошо положение сте, мислете над себе си, не за комплексарчето - лъжец. Той ви лъже, вие не сте му близка не само във физически аспект, но и в духовен също. Дано се справите и продължите напред.

# 132
  • Be realistic - plan for a miracle.
Само първата страница изчетох, но мацка, ти просто си френдзоунната от някакво инфантилче, което вероятно намираш секси и сега ти е тъпо. Човешко е, не се обвинявай, просто си оправи понятията. И много важно: слушай какво ти казва и му вярвай. Ако ти е обяснил, че "не иска да си разваляте приятелството със секс" то това е точно така. Нищо извън приятелство не иска с теб. Свиркай си и си намери мъж, с който имате химия и взаимно желание. Това е.

# 133
Не дочетох всички коментари, ама за мен този мъж дори не е точно женкар. Той си е че*иджия. Попадала съм на такива, уж сте много близки, уж чатове по нощите, уж се ходи насам-натам, уж ти търси мнението по всички въпроси, уж те гледа с "дълбок" влажен поглед, ама в един момент си хваща някоя, която му е лееееко под нивото, някоя, която няма да го изложи, ама няма и да го засенчи и която му е много удобна да му подсигурява бита. И първата стои и се чуди, околните стоят и се чудят, всички са потресени, обаче на въпросния си му е много добре и като му се потърси сметка за отношението към първата, чупи пръсти и обяснява как нищо нямало. Да, бе, да! Нищо нямало! Авторке, зарязвай го тоя и хич не му мисли! Аз те уверявам, че след някой и друг месец, пак може да реши да се присламчва към теб, ама едновременно с това да си пази "гаджето" (която, уверявам те, също не е в пълноценна връзка, нищо че прави секс с въпросния), а ти да си му back-up и отново да му чешеш егото.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 12:44 от Acid_Burn

# 134
Много адекватно мнение.
Да, съгласна съм, че е просто @икиджия.

Общи условия

Активация на акаунт