Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 649
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
Интерес показвам , ако отсрещната страна се е постарала да ми го спечели , естествено ако имам такъв. Интерес само на база външност , не бих губила време

# 271
Вече втори случай виждам тия дни при познати жени, с оставяне на роза на вратата на офис, или на чистачки на кола.
Сладко, но и малко подхлъзващо, защото не си сигурен на кой да благодариш, да казваш ли нещо на някой, въобще.

Аз също не бих сваляла мъж. То ще ми изчезне привличането, ако ще трябва аз да му върша работата.

# 272
Вие първо уточнете кои са младите мъже, защото според джен зи хората над 35 са стари или поне на средна възраст, не запомних добре кое от двете.

# 273
Учудва ме активността, ентусиазма и самоизтъкването на някои мъжки потребители в тази тема.

И ние душа носим Simple Smile

# 274
  • София
Вие първо уточнете кои са младите мъже, защото според джен зи хората над 35 са стари или поне на средна възраст, не запомних добре кое от двете.
За мен млад мъж е някой в 20- те си, същото е и за жените.
Щото слушах един на 35 викаше - ние, младите хора на България. Сори, ама не.

# 275
Един мъж е млад щом не е умрял.

# 276
Млад е до към 30, макс Христовата възраст.

# 277
  • Обран бостан ;)
Учени направили експеримент:

В едно затворено за външни лица село сложили 100 млади мъже и 100 млади жени.
10 от мъжете били "женкари", останалите 90 не.
След 1 година провели анкета сред жените.
Според анкетата всички мъже в селото били женкари.
Оказало се, че 10-те женкари минали през всички жени, а останалите били отхвърлени от всички жени, защото си мислели, че и те са женкари.

Та така за женкарите. Trollface

# 278
Интересно село.
Да не би да се казва Ергеново?

# 279
  • София
Ама всъщност какво им е на женкарите? Ако не си тръгнала да се жениш и то баш за такъв, иначе са много приятна компания.

# 280
Според мен женкарите са твърде обсебващи, не стават дори за неангажиращи отношения. Много повече енергия взимат, отколкото влагат. Егото им е като бездънна яма.
Отделно риска да ти лепнат някакви болести, ако са от онези, които имат по няколко жени, които въртят едновременно, което е често срещано при тях.

# 281
Ама всъщност какво им е на женкарите? Ако не си тръгнала да се жениш и то баш за такъв, иначе са много приятна компания.
Защото много от нас ще се влюбят в женкаря и после леле-мале, кво стана.

# 282
Тръпки ме побиват от такива хора.
Ненавиждам с цялата си душа, направо разстрел си требе.

# 283
  • София
Винаги е имало и инициативни мъже и неинициативни, то и при жените е същото. И при двата пола инициативните са по-успешни. Женската инициативност понякога има по-различни проявения, обаче. Не е равна на това да се буташ и сваляш до откат, то всъщност и мъжката не е. Аз като си харесам нещо, няма да стоя като цвете на стената да чакам да ме откъсне някой, но обикновено и за да си харесам някого, той трябва да ме впечатли с нещо.

При мъжете често външният вид на жената впечатлява достатъчно за да се появи интерес, на жените им трябва мъжът да прояви малко характер. Затова и мъжете трябва да са по-дейни, за да се завърти колелото. А жените си действат по техните си начини, даже във форума са видни доста такива.

Женкарите не ми пречат, имат си употреба, но не стават за сериозна връзка. Много жени бъркат, като си мислят, че ще са специалната за някой такъв, ще го кротнат и променят, и си патят. В крайна сметка, те са си виновни.

Общи условия

Активация на акаунт