Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 643
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
  • Somewhere far away
И какво ще научат повече от теб? Как да са нарцисисти , например? Grinning

# 241
От трън, та на глог е малко работата, но желая късмет на авторката.

# 242
Я му пусни линк към темата на твоя чуек. Като прочете тук какъв-онакъв го изкараха, поне за да запази чувство за собствено достойнство, ще те мине един-два пъти. И на теб ще ти мине, се предполага.

Скрит текст:
Виц за  собственото достойнство
Как ходят на гости англичанинът, французинът, руснакът и евреинът?
Англичанинът - с чувство за собствено достойнство.
Французинът - със жена си.
Руснакът - с бутилка водка.
Евреинът - с торта и цветя.
Как си тръгват от гости същите?
Англичанинът - с чувство за собствено достойнство.
Французинът - със жената на домакина.
Руснакът - с насинено око.
Евреинът - с торта и цветя.
Какво си мислят?
Англичанинът - Успях ли да запазя чувството си за собствено достойнство?
Французинът - Дъщерята на домакина беше по-хубава.
Руснакът - Аз този пак ще го срещна....
Евреинът - Къде ли да ида на гости с тази торта и цветята?

# 243
Авторке, по никакъв начин не искам да те обидя, но мисля че трябва да по работиш върху филтъра си за мъже.
Може би даваш шансове на мъже, които просто не стават.

# 244
  • Out of the Mix
Кръш, защо убиваш мерака на момичето сега, решило да пробва нещо ново и вълнуващо.
Какво ще си помисли сега?
Пълниш й главата с предрасъдъци.
Кажи нещо положително, насърчи я.
Иначе съм те признал за хейтър намбър уан във форума.
Що така?
Не ти ли е щастлив животът?
Да те почерпя едно луксозно пиво?

# 245
  • Somewhere far away
Еехее, голям комплимент ми правиш.
Чак хейтър №1. Мерси, но не мисля че съм, виждала съм/чела съм доста по -злобни и хейтърски мнения тук.
Живота на никого не е напълно щастлив и живота не е само черно  или само бяло.
Но ако трябва да избирам между едно зло и друго, по -добре да не избирам изобщо.

# 246
Слагам пет кинта, че на тоя няма да му се размине.
Блокиран, обратен, задръстен... Ще яде Асан баница.
Айшето няма да миряса без да го прекара през вършачката.

# 247
Я му пусни линк към темата на твоя чуек. Като прочете тук какъв-онакъв го изкараха, поне за да запази чувство за собствено достойнство, ще те мине един-два пъти. И на теб ще ти мине, се предполага.

Ти недей й пуска фитили, че ако ако стане както предричаш, съвсем ще затъне авторката. Тя без да са имали какъвто и да било физически контакт е вътре с двата крака, какво остава ако я мине дори и веднъж.

# 248
Тя, ако му е навита, ще намери начин и без поводи като "рождени дни" и подобни щуротии.
Както и той няма да търси извинения като "да не си разваляме приятелството".
Има нещо друго там.
Залагам на друга жена.

# 249
  • Out of the Mix
Ти недей й пуска фитили, че ако ако стане както предричаш, съвсем ще затъне авторката. Тя без да са имали какъвто и да било физически контакт е вътре с двата крака, какво остава ако я мине дори и веднъж.

Ко да стане толкова?
Най - много да се влюби и да иска още. Smile

Или сексът да е постфактум от влюбването преди това? Rolling Eyes

Не е ли той именно "тестът" преди каквото и да било друго и физическият израз на чувствата, желанията и поривите между мъжки и женски индивид? Wink

Ако просто я "изблъска", може да не й хареса.

Но, ако е с всички атрибути, пълна, дълга, страстна програма, после може той да не може да се отърве от нея.
Има и мъже, връзващи така жени.

# 250
  • Столичанин ама не в повече :D
Терен има и възможност имаше няколко пъти. А стара връзка има приключила преди две, три години, не съм ровила там. Сам сподели някои неща за нея.
По едно време ми минаваше през главата, че е срамежлив, после, че го е страх от нещо. Това нали следствие на нещата, които сме обсъждали и развитието на отношенията.
И ти кво направи през тези възможности, седна ли върху него почвайки да го целуваш или просто си говорехте няколко часа докато ядете и пиете и нищо друго. Ако е второто еми сама си си виновна за създалата се ситуация.
Когато някой мъж ти харесва недвусмислено го показваш, а не хък мък и после бил еди къв си, има една приказка няма как да правиш едно и също нещо и да очакваш различен резултат. Или си стой сама и си чакай идеалния мъж. Имах една такава и ми е много смешно как няколко години по-късно отнова се сети за мен пишейки някви неща, щот личния и живот след мен е същия като личния и живот преди мен - несъществуващ.

# 251
Викаш ние жените да не си пестим достойнството?
Защото на теб примерно ти трябва направо гола жена в тавата, вместо вечеря, като ходиш на гости..

# 252
  • Столичанин ама не в повече :D
Еми човек или не си пести достойнството или си стои сам/а. Личен избор. Щото през живота ти сигурно са минавали мъже, дето при първия възможен избор биха преспали с теб, но пък те няма да проявят силна инициатива за общуване от тяхна страна, включваща доста жестове. Simple Smile

# 253
Учудва ме активността, ентусиазма и самоизтъкването на някои мъжки потребители в тази тема.

# 254
Еми човек или не си пести достойнството или си стои сам/а. Личен избор. Щото през живота ти сигурно са минавали мъже, дето при първия възможен избор биха преспали с теб, но пък те няма да проявят силна инициатива за общуване от тяхна страна, включваща доста жестове. Simple Smile

С теб със сигурност няма да обсъдя кои и какви са ми минавали през живота. Радвай се на елементарните кифли без самоуважение.

Изостанала съм нещо колко важни са станали вече мъжете и как всичко трябва да им се поднася готово..

Общи условия

Активация на акаунт