Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 653
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
  • В полите на Пирин планина
Този мъж не е Казанова.
Може би дори не е подходил с лоши намерения, но в един момент (или отначало) е искал приятелка за споделяне, а не жена, с която да има връзка.
Поне разговорите са вървели, явно.

# 226
  • Пловдив
Баси драмата.....

Според мен трябва да си качиш снимка по сутиен......та поне малко от малко да стане интересна тази тема .

# 227
Ясно е, че не си създала темата, за да го демонизираш.
Но ако мислиш, че би ти помогнало, защо не?
Аз не вярвам в тази мантра, че мъжете не разбират - според мен много добре разбират какво причиняват, когато го правят.
Най-малкото ти си му го казала и в прав текст и той пак е продължил.
Просто е направил това, което е смятал, че е най-добре за него, за да получи от теб валидация.
Ти от своя страна е редно да направиш това, което е най-добро за теб.
И хич не си длъжна да си добра и извисена и да дадеш и другата буза.
В крайна сметка ти дори да си мислиш кофти неща за него, ти ще си ги мислиш в твоята глава, а няма публично да ги разпространяваш, т. Е. Няма да причиниш вреда.
Вече, какво е добре за теб ти преценяваш според личността си, ние тук само си чешем езиците.
Иначе друг мъж веднага лично за мен не е добра тактика, но това е друга тема.

# 228
О, Сън, аз нямам претенции да съм първа красавица, с перфектно тяло. Всеки вижда различно и има различен вкус. През моите очи някой може да е красавец, през други да е изключително непривлекателен.

gotemperor, друг мъж не мога веднага. А за демонизирането, не ги възприемам така нещата просто.

# 229
  • Out of the Mix
Вълчицо, мускули ли правиш, викаш мускулни трески?
Лежанки ли праскаш, кво?
Клекове с щанги?
Яки бутове ще направиш така, а не секси изваяно тяло.

Я, що не послушаш идеята на Сънчо, и верно не плеснеш едно пикче да те скиваме, може и на лични по твой избор. Simple Smile

Не съм съгласен със становището за красотата.

На хубавото грозно не може да се каже. Има си класическа красота, пропорции и т.н.
За другото се опира до субективизъм, който не прави бялото черно. Wink

Като ценител и човек с вкус да ти кажа.

# 230
И според мен не трябва да ходи, но тя ще отиде, защото я гризе любопитството какво ще се случи.

Да живей женското любопитство!
Необходимо за всеки мъж като слънцето, въздуха и водата !

# 231
Според мен не търсете причина. Приемайте нещата такива каквито са и в никакъв случай не обвинявайте нито него, нито себе си.
Харесвали сте този мъж, а може би сте имали и по-дълбоко чувства, той не е отвърнал по начина по който на Вас ви се е искало...понякога се получава подобно разминаване. Що се отнася до това, че е бил интимен с други жени и не Ви е споделил - причини много. Ако той не Ви е правил никакви интимни намеци и отношенията са Ви били чисто приятелски - не виждам проблем това да беше сторено. Смятам, че той е виждал, че Вие изпитвате по-дълбоко чувства и не е искал да ви нарани(това е най-добрият вариант) има и втори вариант, който не би бил толкова красив.
Каквато и да е била причината за тази развръзка не обвинявайте себе си, ако смятате, че сте допуснала грешка, то занапред я коригирайте и опитайте се да не обременяване себе си с негативни емоции.

# 232
Вълчицо, мускули ли правиш, викаш мускулни трески?
Лежанки ли праскаш, кво?
Клекове с щанги?
Яки бутове ще направиш така, а не секси изваяно тяло.

Я, що не послушаш идеята на Сънчо, и верно не плеснеш едно пикче да те скиваме, може и на лични по твой избор. Simple Smile

Не съм съгласен със становището за красотата.

На хубавото грозно не може да се каже. Има си класическа красота, пропорции и т.н.
За другото се опира до субективизъм, който не прави бялото черно. Wink

Като ценител и човек с вкус да ти кажа.

Бъди човек с вкус, Ревоукър, такова е мнението ти. Аз моето го изложих, както и казах, че нямам претенции грозна ли съм, красива или симпатична, за който и да било. Историята познава всякакви нелогични по външност, но щастливи двойки.
Относно спорта, не желая да го споменавам. Мускулна треска не е задължителна само при щангисти. Както и има различни видове тренировки, тук поне залагам, че можеш да научиш нещо от мен.

# 233
Браво, авторке, за последното мнение. Ще се оправиш, личи си, знаеш как да държиш позиция.
Пожелавам ти да намериш подходящия мъж и да сте щастливи.

# 234
  • Out of the Mix
Защо да не споменеш спорта, много странно? Rolling Eyes
Кво му е?

Да науча нещо от теб?
Чудесно, ама не става с държане на дистанция, трябва да си отворена. Wink

# 235
Специфичен е. 🙂
Заповядай на ЛС ако имаш други въпроси и желания, пък ще се споразумеем нещо.

# 236
  • Пловдив
Горчиво,  Горчиво,  Горчиво ❤️❤️❤️❤️❤️

# 237
  • Somewhere far away
Гледай сега - момата ще се окаже някоя мастър левъл карате кид , Revoker-a  като изтърси някоя поредна глупост и на лични, как ще яде бой  и на живо , и на форумно !   Grinning

# 238
  • Далечният изток
Може пък да се 'аресат...
И двамата търсят... Да пробват, що не.

# 239
  • Out of the Mix
Женкар в действие. JoyMr. Green

Много обичам откликващи, канещи, желаещи да научат повече, любопитни и проактивни дами. SunglassesHeart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт