Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 687
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • В полите на Пирин планина
Просто затовори тази врата.
Явно по някакъв начин очаквания и действителност са се разминали. Може да се е уплашил въпросният, може да е искал само лаф, може да е намерил жена, която иска повече... Може би е просто емоционален вампир, който се храни от внимание. Логично е да се почувстваш използвана и захвърлена, в някаква степен.
Излишно е да се хаби повече емоционална енергия и да се рови.
Приемаш, че е дошъл краят. Чувствата постепенно ще се уталожат.

# 211
Може, но всеки път тези истории не завършват така, както е мислила и положително за жената. А може да не е отишла, защото не е канена, пътува и т.н. а и той няма как да знае.
О, не, не е така. Аз съм жив пример, че може да си в подобна ситуация и да се държиш с достойнство.

# 212
Може, но всеки път тези истории не завършват така, както е мислила и положително за жената. А може да не е отишла, защото не е канена, пътува и т.н. а и той няма как да знае.
О, не, не е така. Аз съм жив пример, че може да си в подобна ситуация и да се държиш с достойнство.
Без да се подадеш после, ако отново те потърси? И нямам предвид да стане нещо, а емоционално да се върнеш в назад?

# 213
Без да се подадеш после, ако отново те потърси? И нямам предвид да стане нещо, а емоционално да се върнеш в назад?
След осъзнаването какво се случва и на какъв човек съм попаднала - не. Признавам, че съм страдала за човека, за когото съм го смятала, но съм си припомняла, че този човек не съществува и всичко е било една голяма лъжа, за да съм emotional supply. И това е било само насаме. Него като съм го виждала и като е имало хора, които са знаели какво се е случило - съм се държала любезно, но дотам. Трудно е, тежко е, но минава и после се диша много по-леко. Ама МНОГО по-леко.

# 214
То е ясно, че ще мине, разбира се. Но може да се помогне да мине по-бързо. Според ме, далеч от очите, далеч от сърцето важи.

# 215
Аз пък не виждам защо да не го демонизира - така по-лесно ще го преодолее.
Така че като се сетиш за него - емоционално незрял, некоректен, не знае какво иска, не цени нито своето време, нито това на другите хора (за мен това последното си е живо престъпление).
И си представяш, че му е малък и е едно минутки.
Дори може би тайно харесва мъже.
И тоя наратив го въртиш всеки път когато се сетиш за него.
Да, не е най-зрялата реакция, но пък ще ти помогне да продължиш напред.

# 216
След срещата , ще започнеш да анализираш жестове , негови и свои . Колкото и да се държиш на ниво , и дръпнато и любезно , щом емоцията е още силна , ще си личи. Погледите , физиономиите, трябва да си изпечен манипулатор , за да изкарал добре на партито. Отложи срещата , няма смисъл . Купи подарък на приятелката и мини след това на кафенце

# 217
Това е малко в стил "Дневникът на Бриджит Джоунс", gotemperor. Simple Smile)
После пак се връщаше към него така или иначе хаха.

# 218
Аз пък не виждам защо да не го демонизира - така по-лесно ще го преодолее.
Така че като се сетиш за него - емоционално незрял, некоректен, не знае какво иска, не цени нито своето време, нито това на другите хора (за мен това последното си е живо престъпление).
И си представяш, че му е малък и е едно минутки.
Дори може би тайно харесва мъже.
И тоя наратив го въртиш всеки път когато се сетиш за него.
Да, не е най-зрялата реакция, но пък ще ти помогне да продължиш напред.
Защото никой не е длъжен на никого, и ако обвинява другите хора, не поема отговорност за собствените си емоции, и грижа за времето. Утре ще има нов, и него така.. после влиза във връзка или брак, и всеки път като има нещо тя обвинява другия. Хубаво е човек емоционално да е зрял, ако влиза в сериозни отношения.

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 12:51 от Tanya Valcheva

# 219
Айде айде, част от емоционалната зрялост е да търсиш реципрочност.
Иначе какво става, ти емоционално зрял страдаш, а другата страна си свирка, сакън да не си помислиш нещо лошо за него поне в своята глава, за да се почувстваш по-добре.
Това не означава, че с друг, който е адекватен, ще върти същия наратив.
Авторке, направи това, което е в твоя полза - ако ти помага да го демонизираш, демонизирай го.
Може да пробваш и с ефекта на кучето на Павлов - всеки път, когато се сетиш за него правиш 10 клека, или си слагаш 10 клека за вкъщи след работа. Като се сетиш за него днес 5 пъти - 50 клека.
В един момент ще започнеш да го свързваш с неприятното усещане от мускулната треска.
Пък дори и да не помогнат клековете да го забравиш, поне ще направиш готин задник - няма много какво да изгубиш. Joy

# 220
Освен клековете, хубав съвет е и за ластика на китката. Сещаш се за него, дърпаш ластика, пускаш го и като те заболи хубавичко няколко пъти - преставаш да си спомняш за мухльото.

# 221
И после се сърдите и смеете, ако мъжете наричат всякаква жена, която не им пуснала или ги подвела. Това е абсолютно мъжемразство. И не го прави нито чекиджия, нито гей, нито че свърша за една минута... жалка работа.

# 222
Айде сега, вече и мъжемразка станах. Joy
Дано анализите спрямо мъжът са били по-добри. Hug

# 223
Просто не си пада по нея, какво толкова има да се нищи.
Един мъж като каже, че не иска да има интимни отношения или връзка с една жена - вярвайте му.
Най-бързо ще го забрави като си пренасочи интереса към друг мъж.
Празненство за рожден ден е потенциален повод да срещне такъв, знае ли се..

# 224
gotemperor, няма да го бъде с клековете, обичам тежките тренировки и си харесвам мускулната треска 🤣🤣
Ще пробвам ластика на Ейсид, не ги понасям тея гумените 🤣
 Не съм създала темата да го демонизирам, нито да го нагрубяваме. Факт е и че "женкар" не съм употребила с тежки зли чувства.

Общи условия

Активация на акаунт