Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 666
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Джеръми, често не разграничава фантазия от реалност, не му се впечатлявай, авторке.
Опашката от жени за него, е само в главата му.

# 256
По принцип няма лошо жените да са по инициативни и да показват интереса си, но конкретно в този случай не мисля, че това би обърнало мача. А и ми напомня за няколко такива случаи дето са ме награбвали, ми не е особено приятно когато няма привличане, и по никакъв начин не промени нещо при мен. Другаде може и да проработи, знам и такива случаи, но не се наемам да казвам къде би се получило по тоя начин.
Вече писах по назад за подобна история, бях решил да опитам с това момиче въпреки че нямах много тръпка и привличане към нея. Беше минало доста време, няколко месеца сингъл, беше ми още гадно заради несподелена любов, но бях решил че продължавам напред. Стараех се да се държа добре с нея, да я търся, да си пишем, да я каня на срещи, но не ми идваше нищо от вътре. След известно време и няколко срещи, учеше медицина и нямаше много свободно време, поради което историята продължи малко повече, около месец и нещо, една вечер тя ме награби доста бурно. Целувахме се, обаче не и предложих да отидем някъде да го направим, после имахме още няколко срещи с целувки, даже и не помня много, в крайна сметка прекратих защото усещах чувствата и, на които не можех да отговаря. Не мисля ако я бях минал щеше да е по добре, нито щеше да ми е особено кеф, просто не ме привличаше. Излишно е да казвам, че и беше много гадно, след тази история се стараех да преценявам бързо за една две срещи да не се стига до подобни случаи.

# 257
Джърко толкова го свикнаха колежките-лели да му купуват боза и тортичка, че смята вече, че и в устата трябва да му слагат.😅
Тук вече си правя класация кой от мъжките потребители е топ нелеп и комичен. 🎥👻

# 258
Викаш ние жените да не си пестим достойнството?
Защото на теб примерно ти трябва направо гола жена в тавата, вместо вечеря, като ходиш на гости..
JoyJoyJoy
На него ще му трябва и помощник за подобно меню.

# 259
Появи се Джерко и тъпотиите заваляха. Беше ми залипсвал.

# 260
  • Out of the Mix
Появи се Джерко и тъпотиите заваляха. Беше ми залипсвал.
Оттук ли е тръгнала темата за "форумните липси", където всички "мрънкат и плачат" за някого, който решил вече да не е участник във форума, или просто духнал? Smile

Смятам, че в повечето ситуации единият е по - инициативен в един момент, после може да се обърнат нещата.
Без значение мъжът, или жената.
Неписаното "правило" е мъжът кани, жената откликва.
Но може мъжът да намекне нещо, даде знак, а тя да направи последваща крачка.
И обратно.

То, ако никой не е инициативен, нищо няма да се случва.

Най - сладко е взаимно да сте инициативни, да се усещате и всичко просто да се случва, да се носите на гребена на вълната в синхрон. Relieved

# 261
Била съм "инициативна" два пъти в директен подход с мъже.
И в двата пъти ме отсвириха.
Никога повече не съм си позволила да целуна или прегърна мъж, който ми дава смесени сигнали след една или две срещи.

# 262
Никога не съм била "инициативна". Да загатна интерес - да! Но да гоня, да каня, да свалям звезди и да се обяснявам за чувствата си на мъже - абсурд! По-скоро ще си отрежа езика. Не ми харесва тази нова реалност, където от жените се очаква да бъдат активната страна, а мъжа да си стои и да чака да го покорят. А ако някой ми дава смесени сигнали, по-скоро би ме отблъснал, отколкото да ме привлече.

# 263
Както в живота и работата, така и във връзките си съм  инициативна и дейна. Ноо,..ако дълго време отсрещната страна не ми отвръща, рязко интереса и инициативата спират.

# 264
Никога не съм била "инициативна". Да загатна интерес - да! Но да гоня, да каня, да свалям звезди и да се обяснявам за чувствата си на мъже - абсурд! По-скоро ще си отрежа езика. Не ми харесва тази нова реалност, където от жените се очаква да бъдат активната страна, а мъжа да си стои и да чака да го покорят. А ако някой ми дава смесени сигнали, по-скоро би ме отблъснал, отколкото да ме привлече.

Ако не ти харесва тази "нова реалност" може да си постоиш доста време сама, ако искаш мъж.
Слушам ги колежките ми в работата какви проблеми имат с мъжете си (генерация Z) и се кръстя и благодаря на Бога, че не съм им на годините и сред тая "плява" трябва да си търся мъж.
То хвани единия блъсни другия - изневери, психически тормоз, финансова зависимост (и това е само малка част).
Мислех си, че ние сме били зле ама като виждам какво тия момичета търпят само, за да имат мъж и почва да ми се повдига.
Все си мисля, че някакъв праг на търпимост трябва да има, ама явно няма.

# 265
  • Out of the Mix
Бабри е от старата школа, нормално.
Но това, което описва, по - скоро си го представям в малко по - напреднали отношения, като тогава да, определено бих очакавал от нея да е и тя дейна, предполагайки, че вече се е отпуснала, а на мен едно от любимите неща ми е да предразполагам.

Да, Хепи.
Ама, айде аз съм мъж, от мен се "очаква", като не само "очаква", а и ми е в природата.
Въпросът е именно в допустимото чакане и реверанс. Два до 3 пъти е при мен, ако много я харесвам.
На 4-я ще ми секне. То, за да има последващи са именно нишаните, ама трябва да се надгражда. Не може 5 срещи да си стоим със скръстени ръце, без да сме се докоснали и поне опипали и минали на ниво мляскане, а защо не и нещо друго според обстоятелствата. Sunglasses
Има ситуации съм доста нетърпелив, дивото зове, ама си е до жената отстреща.

Ариел, мхм.
Има готини и зрели млади момичета, външният вид е субективен, но младото си е младо.
Апроучват ме в компании, идва и се представя, иначе не, което е нормално. И аз не заговарям току-така, освен в контекст, и според сигналите, то иначе няма смисъл.
Но знам как да се позиционирам, деликатно с интелект.
В същото време мъжът трябва да е деен, отива, запознава се, черпи питие и т.н.

# 266
Нямам против да съм инициативна, ако реша нещо - действам. Според мен зависи и начина, който правиш нещата.

Разбира се, че ако не усещам отсреща да има привличане и желание няма да правя нищо. Но едва ли някой го прави тогава.

# 267
В началото мъжът винаги трябва да заяви той интерес. Обратното е сбъркано. После жената ще отвърне, ако има взаимност и интерес.

# 268
Не съм забелязала младите мъже да не проявяват интерес и да не правят те първата крачка. Съвсем са си наред. Канят, плащат, рози носят, изпращат...както си му е редът.
Ако някоя й се е наложило тя да кани, най-вероятно не е била харесана особено.

Жените, които те канят на среща, после плащат ли сметката? Някой с опит би ли споделил.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 11:52 от Aria_a

# 269
  • София
Съвсем са си инициативни младите мъже. Всъщност, от всички възрасти са.

Аз мъж не мога да ухажвам, не ми е в натюрела.
Но пък имам такива приятелки и честно казано имат спорадични успехи, нищо сериозно.

На подсъзнателно ниво си мисля, че това мъжете ги отблъсква. Убива ловеца в тях.
Редом с убийство, в тях умират редица “мъжки” качества тоже.

Общи условия

Активация на акаунт