Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 13

• 35 403
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
Може ли мнения и за З6 СУ"Максим Горки" или ако е коментирано скоро в някоя тема да прочета, намирам стари отзиви, дали има някой родител с прието дете от миналата година, благодаря!

# 211
Здравейте, има ли приети момчета в 1 СУ, Обществени науки? Вълнуваме се колко ли момчета биха били в класа

# 212
Имам въпрос към майките на записани деца в 7-мо. Наборът успя да се добере до профил   АЕ/ИЕ Чужди езици.  Освен свидетелството за завършен 7 клас, друго искат ли - акт за раждане или лична карта/ ако има/? Утре ще  ходим и в тези жеги не искам да се връщам.

# 213
  • София
Преди няколко дни коментирахме 121 СУ.Като цяло училище с деца от манастирски ливади  и емил марков.Амбициозна директорка , отговорка и с отношение към родители, учители и ученици.Постоянно се обновява базата.В момента също тече ремонт.Учат само една смяна, което е плюс.Няма текучество на кадри

Да, прочетох ги, но не ми стана ясно каква е организацията в самото училище. Навреме ли се публикуват програми, информация за родителски срещи. Как се чувстват децата в гимназиален етап. Предполагам има майки на такива в групата. Ще съм благодарна на всякаква обратна връзка. Изрових всички стари теми, но освен, че директорката е нова и амбициозна и няколко не особено ласкави коментара за самото училище друго не видях…

# 214
Здравейте,
Дъщеря ми я приеха в 3-то СУ “Марин Дринов” графичен дизайн с АЕ.
Някой да сподели информация? Никъде не мига да намеря нищо, нито пък някой родител да споделя, че детето му е прието там..
Дано всичко деца са щастливи, независимо от това, в кое училище ще бъдат.

# 215
  • София
Имам въпрос към майките на записани деца в 7-мо. Наборът успя да се добере до профил   АЕ/ИЕ Чужди езици.  Освен свидетелството за завършен 7 клас, друго искат ли - акт за раждане или лична карта/ ако има/? Утре ще  ходим и в тези жеги не искам да се връщам.
И ние сме там-момче. Само свидетелството искаха.

# 216
  • София
Ако отворите сайта на училището и фейсбук страницата ,мисля че си отговорите на въпросите касаещи информацията

# 217
Здравейте, бихте ли споделили от отзиви за 12-то СУ и по конкретно паралелката предприемачески с АЕ интензивно и НЕ? Девойката има бал и за икономическото развитие в 1-во СУ, но не знам дали не сбъркахме с желанията? Вчера прочетох не много добри отзиви за 12-то СУ, относно дисциплината и употребата на някой супстанции и сериозно се притесних.

# 218
  • София
Поне до 7ми клас дисциплината е чудесна! 10г децата ми са в 12то. За мен е прекрасно училище!

# 219
  • София
Моя приятелка е учителка в 12-то в гимназиален курс. Самата тя казва, че училището им е много добро, държат на дисциплината, всичко си е на ниво. Всяка година организират езикови ваканции.

# 220
Моя приятелка е учителка в 12-то в гимназиален курс. Самата тя казва, че училището им е много добро, държат на дисциплината, всичко си е на ниво. Всяка година организират езикови ваканции.
Поне до 7ми клас дисциплината е чудесна! 10г децата ми са в 12то. За мен е прекрасно училище!
Много Ви Благодаря!

# 221
Здравейте, има ли някой, чието дете е прието/записано в 138-мо с Японски?

# 222
Актуална тема за "Ломоносов": https://www.bg-mamma.com/?topic=1794927

# 223
  • София
Не знам защо трябваше да ми трият мнението, оплаквах се от ситуацията и съм в чуденка какво точно да направя... Синът ми го приеха на първо класиране в Ломоносов, очна оптика с немски. С мъжът ми (не е баща на детето), доста ни хареса идеята, защото е много добре с английския и според нас е добре да научи втори език. Детето беше против, не било неговото, не искал очна оптика, иска с компютри по принцип. Беше си харесал, докато редихме желанията, 138 софтуерни и хардуерни науки с АЕ и корейски. Отидохме в Ломоносов, ние го убеждавахме вечерта да го запишем направо, но то бяха рев, тръшкане, драма, не иска това. След като подадохме заявлението за участие във второ класиране, един батко от горен клас дойде и му показа и разказа доста неща. Много му хареса. И чакахме второ класиране, евентуално за медицинска техника или компютърни технологии, пак там. Обачеее, диването искаше това 138-мо да му е предно желание, преди очната оптика, че много интересно му звучало. И на второ класиране - приет там Sad Ако може някакви мнения и впечатления от това училище? Имаше няколко питания назад в темата, но не видях нищо конкретно като отговори. Сега е сърдит, искал в Ломоносов... Не знам какво да правя, ще го запиша, но ще видя и какви свободни места ще обявят в петък за 3то класиране. Много е рисково обаче, а и тъпото е, че нямам база за сравнение с миналата година, баловете са мнооого различни... Съвет?

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 18:31 от kitty_ls

# 224
  • София
Трият ви, защото това е тема, в която се споделя информация за неелитните училища и мнения за тях, а не балове и процедурите по избор и кандидатсване. Трябвало е да пишете в Седмокласната тема, така че поствайте същото и там.

Проверете за Ломоносов миналата година имало ли е места на трето и четвърто класиране, колко са били на брой и какъв е бил балът, с който се е влизало на тях. В понеделник ще разберете и какви са свободните места на трето класиране сега. За всичко останало питайте в Седмокласна изпитна (за тази седмица).

Общи условия

Активация на акаунт