Отговори
# 30
Щом нещата са направени така, значи си заслужава!
За съжаление от лайкове в профили или фенове в Х не се яде, никой няма да даде една стотинка на Афра и Мерт ако имат 100 хиляди фенски акаунта в Х, които ги подкрепят на макс.
Ще подпишат договори с тях ако вероятността на се гледа сериал с тях (не заедно) е голяма.
Хората това не го разбират.
Афра е известна от доста време, Мерт не от толкова, сега те са на върха, трябва да се задържат колкото се може повече, тази индустрия създава актьори и ги унищожава ежедневно. Трябва да бъдат интелигентни и да знаят как, какво и кога да направят. Макар и това да коства нечия и друга фенска  нервна система😏😎🥺🤦♀

# 31
дано да си спазят нашите датата и тайно да се оженят на 23 септември, че тая дата е много важна за тях. Колко му е да отделят час и да отидат до сватбен салон да разпишат (ако по някакъв повод пък нямат сет, да прескочат например до Париж ) и в почивни дни да си направят тържеството в тесен кръг. А след време да ни сюрпрезират със снимки. Тая бомба хич няма да я осъждам, с удоволствие ще я преживея.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 12:36 от ani.zaiche

# 32
Да ви кажа аз очаквах Онур Акай да продължи да настоява, че на 23-ти септември ще има сватба и Афрам са си заедно. Обаче се оказа голям мазник. Веднага го извъртя да му е ок на него. На където духа вятъра. Той сега сигурно е и още по дрогиран и се чуди какви глупости да пише, кой знае какви лекарства пие.
Яко е горе на черешата Simple Smile
Сигурно е в шок,че нашите не са му се обадили да му кажат и да го предупредят Wink

# 33
Надя, като му прочетох вече изтритото в ИГ разбрах, че, да, той не е знаел, че това е нагласено и ще се случи. Сега се опитва да влезе в крачка, защото явно са му обяснили причината да се играе този "инцидент". И той се включи в играта.

# 34
Дами,
Онур Акай има някаква базова информация за АфРам, но наистина базова. Всичко друго е негова фантазия. Това за 23 септември си е абсолютно негово съчинение. Истина е, че татуировката на ръката на Мерт е 23, но може да има много други обяснения.
Дори и някога някъде те да решат да го направят, бъдете сигурни, че Онур Акай няма да го разбере!

# 35
преди малко Мелиса направи изявление, че не е тя на видеото и снимките в ИГ

https://www.instagram.com/stories/melisasenli/

ако някой знае в кое списание е тая статия и има връзка към нея, моля да публикува

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 15:48 от ani.zaiche

# 36
Представете си каква помия се е изляла върху нея, за да се види принудена на направи изявление 😢😤

Имаме си и ново попълнение към каста на сериала на Мерт. Появява се шефката на Лал…
Едже Сюкан

# 37
  • София
Съвпаденията продължават, от няколко дни профилите на ОГМ в Х са много активни. Ама много, стаи се правят, пишат нон стоп, карат се помежду си даже.
Мен най-много ме притеснява, че се опитват да изкарат връзката им ПР. Това винаги е вървяло от ненормалните солота на Мерт (не всички са ненормални, но голяма част).

# 38
Съвпаденията продължават, от няколко дни профилите на ОГМ в Х са много активни. Ама много, стаи се правят, пишат нон стоп, карат се помежду си даже.
Мен най-много ме притеснява, че се опитват да изкарат връзката им ПР. Това винаги е вървяло от ненормалните солота на Мерт (не всички са ненормални, но голяма част).

Мен ме дразни, че някои за да защитят Мерт от обидите на солотото на Афра, започват да пишат и лоши неща за нея и да вадят неща от нейното минало, може да защитят Мерт и без да пишат обиди за Афра, затова винаги казвам че нейните солота и те прекаляват като го обиждат и после се чудим че говорят лошо за нея

Ето един профил, който уж не мразеше Афра, но не пропуска когато някой каже нещо за Мерт, тя да започне да пише глупости, защото не може да защити Мерт без да обижда Афра, Афра има ли вина, че някои приемаха всяка усмивка за знак че не са скъсали

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 17:00 от anabeell

# 39
Аз друго не разбирам….
Вече всичко е приключило, какво още делят? Какво искат да направят? Има ли изобщо някакво значение?
Той е “чиркина” - чудовището. Точка. Тя сега е много по-обичана от него и по-ценена.
Хайде излизайте от тоя Х и си гледайте живота, бе хора!

# 40

Мда, Кристина която е човек на OGM днес написа, че връзката им през цялото време е била ПР.

# 41
А Протежето й се смее…
Цирк
Аз Кристина я мр@зя по принцип… Тя е влюбена в Мерт и за мен е самозванка. Не е човек на никой.

# 42

Мда, Кристина която е човек на OGM днес написа, че връзката им през цялото време е била ПР.

Кристинчето мрази Афра

# 43
Не съм останала с впечатление, че Кристина мрази Афра, защото тя коментира предимно Мерт и Рибарчето. Хвърлям й по едно око, защото е един от големите профили, а това, че е близка до OGM май тук го прочетох.

# 44
Не съм останала с впечатление, че Кристина мрази Афра, защото тя коментира предимно Мерт и Рибарчето. Хвърлям й по едно око, защото е един от големите профили, а това, че е близка до OGM май тук го прочетох.

За мен факта, че онзи ден за да защити Мерт качи статия за Афра и онзи от екипа на Фазилет се разбра че не харесва Афра

Общи условия

Активация на акаунт