Отговори
# 645
успокоих се, че кучетата не са подарени

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 23:12 от ani.zaiche

# 646
Не е вярно, разбира се! Кой знае още колко неща не са верни?! Ще видим!

# 647
Арки и Лисабончето са големи сладурчета. 😍 Напразно ожалиха Лиз, че са я подарили, защото е подарък от Афра. 😁

Диче, интересен анализ на Циала, с който съм съгласна и ще чакам част 2. Изобщо няма да се учудя, ако се окаже, че всички са в играта.😁

# 648
Арки и Лисабончето са големи сладурчета. 😍 Напразно ожалиха Лиз, че са я подарили, защото е подарък от Афра. 😁

Диче, интересен анализ на Циала, с който съм съгласна и ще чакам част 2. Изобщо няма да се учудя, ако се окаже, че всички са в играта.😁

Част 2 е в линка под скрийншот снимките 🤗.

# 649
Момичета, лека вечер от мен Simple Smile

# 650
направи ли ви впечатление, че Онур А. (колкото и глупости да пише, тук таме има и истина) първо твърдеше, че и Онур има пръст в "инцидента", а после натъртваше, че само Мирай и Ясир са сценаристи на "инцидента". Може да е имало реакция след твърдите му твърдения, че всичко е постановка на Онур и Мирай, а Пелин покани Онур в предаването си. До миналата седмица Онур А. имаше съмнения, че Афи ще прости, сега в сряда бе категоричен, че всичко е свършило. Но усмивката бе на лицето му.

# 651

Част 2 е в линка под скрийншот снимките 🤗.

Благодаря, Диче, не бях видяла втората част. 🌹 Да вземат да включат този случай в Пера и да покажат как се управлява Х с малко усилие и натискането на правилните бутони.😜

# 652
  • София
Лизбон има рожден ден на първи август, дано Мерт я сподели ☺️😉

# 653
Диче, интересен анализ на Циала, с който съм съгласна до някъде, но не с всички твърдения.
Още повече, че тя не позна  за комата, в която много вярваше.
Друго ми прави впечатление. Афра е много спокойна, весела и усмихната и почти с никаква реакция за случващото. Мерт пък, който не афишираше връзката си цели три години, за има няма месец се явява с
новата връзка съвсем спокойно на обществени места та дори и демонстрира интимност. Това е много неприемливо за него.
Предположения всякакви, но те са млади и ще живеят живота си така, както желаят.

# 654
  • София
Бирсен е писала, че през новия сезон ще има 34 сериала общо (нови+стари). 5 сериала на вечер е страшно много, аз не помня последните години да е имало толкова натоварен сезон. С еднаквите им сюжети и липса на идеи не ги разбирам.

Вие в 11 минутния клип на канал Д видяхте ли интимност(изключвам целувката)? Просто ми стана любопитно Simple Smile

Братът на Мерт е изтрил сторитата, кой знае какви глупости са му писали някои разочаровани, че Лиз не е подарена на някой.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 08:56 от MysteryG

# 655
Бирсен е писала, че през новия сезон ще има 34 сериала общо (нови+стари). 5 сериала на вечер е страшно много, аз не помня последните години да е имало толкова натоварен сезон. С еднаквите им сюжети и липса на идеи не ги разбирам.

Вие в 11 минутния клип на канал Д видяхте ли интимност(изключвам целувката)? Просто ми стана любопитно Simple Smile

Братът на Мерт е изтрил сторитата, кой знае какви глупости са му писали някои разочаровани, че Лиз не е подарена на някой.

Добро утро, момичета!😊

Мистери, аз в клипа видях всичко друго, но не и чувства между тях, а за интимност пък да не говорим. 🤪 А целувката беше най-нескопосаната целувка, която съм виждала.😂

# 656
аз пък толкова дълъг клип на канал Д не съм видяла, ако имате линк, ще помоля да го споделите

а кратките видеа, които гледах не ме увериха в някаква нова любов, гледах театър, в който Мерт се изложи като артиста, който познавах, всичко бе лошо изиграно, без влагане на чувства

# 657
Здравейте дами! Добър ден!🧿😎
Мелих знае кога и какво да направи! Макар и сега да са изтрити, той показа, каквото трябваше да покаже. Няма съмнение в това! Аз много харесвам Мелих, любимия ми брат е!🥰
Арки и Лиз да у дома и всичко е наред. Не разбирам хората как могат да се подвеждат по твърдения на някой си, когато името на голямото куче не се знаеше от масовата публика почти година по-късно след появата му… Както и да е!
Благодаря на Дичето за Циала!
Интимността зависи кой как я разбира😏. В сериалите по ТРТ и един поглед, докосване с ръка и евентуално целувка по челото е интимност 🤣🤦♀. За навиране на крак в лице, не съм убедена!
Но да дадем време на времето са казали мъдри хора!
🧿🧿🫶🫶🫰🏻🫰🏻

# 658
Брата на Мерт е изтрил, но не и жена му!
Гледа в канал Д кратко клипче, но в едър план и по-забавено, та целувката в същност ми се видя в края на устните им, за мен това не е истинска целувка, а имитация, че отдалеко да изглежда като истинска. Чист театър.

Пак сме май в затишие и започвам да се плаша - какво ли са ни подготвили за подгряване този път?

А си представете БОМБА (мечтата на някои фенове) изведнъж ни сервират "Рибарчето продължава с 4 сезон"...

# 659
Този 4ти сезон много духове все още разбунва и наистина има хора, които още вярват в него.
Аз не съм от тях, въпреки че до преди 89 епизод си признавам вярвах във възможността да бъде направен.
Забравих да коментирам факта за 35те сериала този сезон🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀
Това е някакъв пълен абсурд! Как смятат тия хора да оцеляват, не знам! Но пък все пак трябва да се пробват.

Общи условия

Активация на акаунт