Отговори
# 660
Здравейте дами! Добър ден!🧿😎
Мелих знае кога и какво да направи! Макар и сега да са изтрити, той показа, каквото трябваше да покаже. Няма съмнение в това! Аз много харесвам Мелих, любимия ми брат е!🥰
Арки и Лиз да у дома и всичко е наред. Не разбирам хората как могат да се подвеждат по твърдения на някой си, когато името на голямото куче не се знаеше от масовата публика почти година по-късно след появата му… Както и да е!
Благодаря на Дичето за Циала!
Интимността зависи кой как я разбира😏. В сериалите по ТРТ и един поглед, докосване с ръка и евентуално целувка по челото е интимност 🤣🤦♀. За навиране на крак в лице, не съм убедена!
Но да дадем време на времето са казали мъдри хора!
🧿🧿🫶🫶🫰🏻🫰🏻

Ох, това с наврения в лицето крак беше върхът на сладоледа. 😄

# 661
Здравейте, момичета
Пожелавам слънчева събота

# 662
при тая бройка сериали за следващия сезон и това, което става с нашите, се питам как жълтурите ще устискат да преследват толкова много ГГ из Турция. При всички сериали ли има такива реали и преследвания, хващания с "други", събирания и раздели? Аз не съм се интересувала и ми е любопитно.

# 663
Бирсен е писала, че през новия сезон ще има 34 сериала общо (нови+стари). 5 сериала на вечер е страшно много, аз не помня последните години да е имало толкова натоварен сезон. С еднаквите им сюжети и липса на идеи не ги разбирам.

Вие в 11 минутния клип на канал Д видяхте ли интимност(изключвам целувката)? Просто ми стана любопитно Simple Smile

Братът на Мерт е изтрил сторитата, кой знае какви глупости са му писали някои разочаровани, че Лиз не е подарена на някой.

Добро утро, момичета!😊

Мистери, аз в клипа видях всичко друго, но не и чувства между тях, а за интимност пък да не говорим. 🤪 А целувката беше най-нескопосаната целувка, която съм виждала.😂

Нищо не почувствах, а това където я придърпа към себе си и я целуна съм го виждала само в сериалите, досега никога когато са снимани известни от папараци да се целуват не са били хващани по този начин да се целуват

# 664
Чакам следващия епизод, че в Х нещо се умълчаха, време е. 😜

# 665
Жалко, че Мерт е толкова добър актьор. Това изпълнение беше толкова аматьорско. Още ми е смешно. Чупките в кръста, седеше като в небрано лозе и през цялото време се чудеше какво и как да направи. Тя му говори той на другата страна гледа, идва до него при шезлонга той крак в лицето. Пък това придърпване с,ако може да се нарече целувка. Просто падам. А пък сценария, който го е мислил, изтъркано клише,скука.
Аз бих им дала златен скункс за цялото изпълнение.
Съжалявам,но не вярвам да има привличане, любов или да си личи, че тези двама души имат някаква връзка.
Ако пък е нещо моментно или флирт. Ужас. Нескопосана работа
Смях в залата смях Joy

# 666
Теорията за комата така и не излезе , но пък гледахме ли нещо свързано , реално и логично Не
Как , защо и какво се случва никой нищо не знае Само се гадае  Но съм съгласна , че  всичко е свързано с пари и ОГМ имат да правят ПР на 3 проекта с Афра и Мерт

Всеки описва света, както го вижда,
Но видяният свят не е един и същ..

# 667
Жалко, че Мерт е толкова добър актьор. Това изпълнение беше толкова аматьорско. Още ми е смешно. Чупките в кръста, седеше като в небрано лозе и през цялото време се чудеше какво и как да направи. Тя му говори той на другата страна гледа, идва до него при шезлонга той крак в лицето. Пък това придърпване с,ако може да се нарече целувка. Просто падам. А пък сценария, който го е мислил, изтъркано клише,скука.
Аз бих им дала златен скункс за цялото изпълнение.
Съжалявам,но не вярвам да има привличане, любов или да си личи, че тези двама души имат някаква връзка.
Ако пък е нещо моментно или флирт. Ужас. Нескопосана работа
Смях в залата смях Joy

В x и инстаграм, някои са много щастливи за тях. Мерт наистина се бил усмихвал като е с това момиче, връзката им била здрава(как го разбраха от 3 клипчета, не знам), изкараха го така все едно с Афра, Мерт постоянно е бил депресиран а с новото момиче лети в облаците от щастие, Афра била токсична и заради това връзката им не просъществувала дълго и т.н.

# 668
Тя понеже Афра е токсична,а Мерт депресиран, затова изкараха видиш ли само три години. И затова през цялото време се гледаха влюбено и се гушкаха.
Идеални хора няма. Всеки си има своите плюсове и минуси. За да изкарат двама души определено време в една връзка, значи по някакъв начин са се напаснали.
Отстрани е много лесно да се критикува.

# 669
Тя понеже Афра е токсична,а Мерт депресиран, затова изкараха видиш ли само три години. И затова през цялото време се гледаха влюбено и се гушкаха.
Идеални хора няма. Всеки си има своите плюсове и минуси. За да изкарат двама души определено време в една връзка, значи по някакъв начин са се напаснали.
Отстрани е много лесно да се критикува.

Е според тях не е било така, аз не знам как от 3 видеа видяха това щастие, то нормално Мерт привидно да се усмихва за пред камерите, нали трябва е достоверно. Здрава връзка може да е ако са прекарали години и не са се карали нито веднъж

# 670
От създалата се ситуация стана ясно, че в Х повечето профили не харесват Афра и Мерт, а ги харесваха само ако са АфРам. В момента са настроени срещу Мерт, защото мислят, че той им отне АфРам. Тези профили не са фенове и на Афра, нищо че в момента се скъсват да я подкрепят и да си сменят профилната снимка. Ако Афра първа се беше показала с някой друг, вече щяха да са я оглозгали същите тези профили, които в момента я оплакват.🤪

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 12:21 от Lilia*

# 671
аз пак да се примоля за линк за това клипче, че явно съм го пропуснала

# 672
# 673
Дичка, много благодаря
Изгледах го и , о, Боже, то голямо пъчене и от момичето - съблече се и се изпъчи с една чупка в кръста, че хеле мерт може и да забележе наличието на нещо в горнището на банския, че то нищо там не се виждаше. Мацито демонтративно се опитва да покаже грациа при хвърлянето във водата, а Мерт блее на страни, пу каква любов... Мерт се чупи на сам и натам, а мацито влюбено чете книга. Ама много любов струи от видеото...

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 13:13 от ani.zaiche

# 674
  • София
Поне разбрах, че не само аз виждам тези неща в този клип, то и други работи се забелязват, но не са за форум.
Ще видим как ще продължат.
Иначе каката я обожествяват единствено солотата на Мерт, които се правиха, че той няма връзка с Афра през цялото време. Ама те и Пакил харесваха. Честно казано дори да беше гей и беше с някой мъж, и него щяха да харесат.

Общи условия

Активация на акаунт