Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 391 004
  • 13 484
  •   30
Отговори
# 120
СЛУШАХ ЗАПИСА!!!!!!!!!!!!!!!
ЧЕСТНО ЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО???/
За доматито ли? Щеше да е смешно, но в момента е много тъжно и жалко за нас като общество. Аз преди този запис имах съмнение, че Барбутов по другия случай е бъркал в кацата с меда, в момента мисля че и той е сготвен.
Да, ми то така мен могат да ме сготят за всичко.. само ако обсуждам промоциите в Лидл...
Е, тук вече написаха едни съфорумки, че не били важни за никого, та нямало да се случва на обикновените хора. Демек ние от плебса ако не шаваме много и си мълчим, ще ни подминат. Пък че се случва на някои други явно няма никакво значение за тях.
Да, болницата не е за един милиард, а за деветстотин милиона лева. Няма особена разлика в разточителството. Интересно че за тези цифри се хващате, а не за стотиците детски градини в София  и милионите километри магистрали на Баце дето ни ги пробутва....явно на него му е простено както винаги.

# 121
Милитана, в Дарик.

Таис, ББ колко е алчен?

# 122
Слушам лайф-а на Ивелин Николов. Съвсем не привърженик на ППДБ..
Препоръчвам го.
Споделя това видео...
https://www.facebook.com/watch/?v=1271964641183817
Scream
Потрес...

Аз пак не мога да разбера, КОГАТО прокуратурата събере достатъчно доказателство ще повдигне обвинение срещу лицето с имунитет.
Докато няма обвинение не трябва ли да са във Варна ?

# 123
Аз не гледам от позицията на юрист, а от позицията на човек, който се опитва да открие логика.

Пламенка е рекетирана, никъде не казва, че не е била съгласна на този рекет, уви, губи поръчката. После забравя, че е рекетирана, внася жалба към КЗК за другата фирма със съмнения, че е непригодна да изпълни държавната поръчка. КЗК си казва становището. После пуска жалба с главно действащо лице Диан Иванов. Той пък си спомня, че тя е била подложена на натиск да оттегли жалбата (коя не е съвсем ясно). После, Пламенка получава просветление, че то реално и Коцев е участвал. После пък съвсем ѝ се изяснява ситуацията, те ѝ били казали, че ще дадат парите на Асен Василев. Така де, незнайният войн. Диан Иванов е свидетел, който твърди, че той е рекетирал, ама не за неговото благо, естествено. За капак, офертите на двете компании са публични и КЗК са се обосновали доста добре.

# 124
Слушам лайф-а на Ивелин Николов. Съвсем не привърженик на ППДБ..
Препоръчвам го.
Споделя това видео...
https://www.facebook.com/watch/?v=1271964641183817
Scream
Потрес...
а потрес, не е потрес. Две недърни платени корумпета. Ще дойде и тяхното време.

# 125
Аз разбирам политическите пристрастия...
Но дори и хора/юристи далече не  ...политически пристрастни са възмутени.

Това недоразумение Ахмед Кокоев даже не може да замаже поне качествено.
Как се издигаш до тоя пост дори ако не можеш да се преструваш на компетентен.
Ние на такива бездарни измекяри ли плащаме заплати ?

# 126
ова е достатъчно красноречиво и за прокуратурата и за съдията
Утре, това може да се случи и на вас.

# 127
Кратка е паметта българска. След протестите 2020 г. ИТН спечелиха изборите. И какво направиха ?

# 128
/
Кратка е паметта българска. След протестите 2020 г. ИТН спечелиха изборите. И какво направиха ?
саботираха единственото правителство без герб, убиха енергията на площада, а днес Слави кешира с 1 млрд

# 129
  • Другата България
Но силно, много силно се притеснявам в какво се превръща отново държавата.
Бърд, то не е от днес, нито от вчера.
Аз вече не се замислям, защото знам, че нищо не може да се промени.
Няма кой да го промени.
До преди някакъв период от време имах надежда, вярвах.
Вече не, няма общество, което да е консолидирано за промяна.

# 130
Скрит текст:
Тайс, като гледа наказателни дела, да ми посочи текста на какво основание мярката се гледа от СГС, а не от Варненски окръжен съд.
Към момента на разпределяне на делото на дежурен съдия в СГС, въобще не е споменавано за никакъв депутат. Това се е случило едва 2 часа по-късно, а  едва в началото на  заседанието от прокъратурата казват и името на Асен Василев. А какво е процесуалното качество на въпросния депутат, повдигнато ли му е обвинение, поне поискан ли е имунитета му?
И пак ще ви попитам двете, при тези факти, как и по кой текст СГС разгледа и се произнесе по мярката? Посочете ми текста от НПК.
Вземи че си прочети НПК, нали си юрист, няма да посочвам нищо, не съм длъжна. Особено на юристи, то е срамно чак.
Бърди, много са ви облъчили, съжалявам. Нямам притеснения никакви, защото цял живот не съм разчитала на държава и власт.
Другото ще подмина.
Тук моето появяване води до триене на дискусии.
Не съм високомерна, яд ме е, че интелигентни хора без зависимости, вярват на едни мафиоти и некадърници, които доказаха колко за нищо не стават.

Ами чета, чета, стигам до чл. 35, ал. 4 НПК и не виждам на какво основание е в СГС. Поне от това, което е известно.

# 131
  • София
И аз не вярвам, Мери. И уж спирам да гледам и да се ядосвам, пък като се случи нещо такова и откачам. Аз и Иванчева още не мога да я преживея, кипи ужасна ярост и гняв в мен, сега пак.
Ще ида на протеста в сряда, за мое душевно спокойствие, че поне съм показала, че има хора, които виждат какво става и нв го одобряват- не защото вярвам, че нещо ще се промени. То е достатъчно тук да прочета какво щастие кипи, че ПП са на мушката.

# 132
Няма ли защо да са на мушката?
Отиваш да подкрепиш мошеници.
Толкова са прозаични и алчни, че и за далавери не стават.
Техните лични съратници се уплашиха , смятай за какво става дума.

# 133
И аз не вярвам, Мери. И уж спирам да гледам и да се ядосвам, пък като се случи нещо такова и откачам. Аз и Иванчева още не мога да я преживея, кипи ужасна ярост и гняв в мен, сега пак.
Ще ида на протеста в сряда, за мое душевно спокойствие, че поне съм показала, че има хора, които виждат какво става и нв го одобряват- не защото вярвам, че нещо ще се промени. То е достатъчно тук да прочета какво щастие кипи, че ПП са на мушката.
днес ПП., утре Бърди, Сирос и Таис.
Подкрепа за Варна утре! В сряда сме в София.

# 134
Не, Асен Василев публично по ТВ.
Василев е присъствал на това събитие лично, предполагам.
Между другото, ако не си забелязала сестрата на Коцев е първоизточника на тази "уличаваща информация".

Общи условия

Активация на акаунт