Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 415 513
  • 14 499
  •   58
Отговори
# 13 860
Страхотна енергия за промяна.Прави ми впечатление,че анализаторите по телевизиите вече правят някакви сметки за следващите управляващи,тоест идеята за оставка на правителството вече е близо до реалността.Интересни ще са ми утре коментарите на управляващите.

# 13 861
Утре в колко часа ще е гласуването?

# 13 862
Оставка ще има, въпрос на време е. Колкото повече, толкова по - позорна.
Утре в колко часа ще е гласуването?
13.30.

# 13 863
Миналия път бяха над 100 000 души на протеста в София. Сега са много повече.

Дано да пуснат повече влакчета в метрото и по-често, че на редовните интервали с часове ще извозват толкова хора.

И дано МВР този път да си е свършило работата по подготовка и да няма вандали-провокатори.

# 13 864
Управляващите следят как се развива протеста

# 13 865
Миналия път бяха над 100 000 души на протеста в София. Сега са много повече.

Дано да пуснат повече влакчета в метрото и по-често, че на редовните интервали с часове ще извозват толкова хора.

И дано МВР този път да си е свършило работата по подготовка и да няма вандали-провокатори.

На мен пък ми се стори, че този път са по-малко. Дали е заради начина, по който ги показва камерата или защото този път сцената е изместена, не знам. Дано да греша. Но пък то няма и кой знае какво значение - при толкова много хора дали са 1000 повече или по-малко е все тая. Няма кой да седне да ги брои.

# 13 866
Виктор Димчев ги преброи. Рехаво било, каза.

# 13 867
Е, то не може всеки ден да протестираме.

# 13 868
Повече са и не с 1000, гледах на различни места, показваха различни кадри - около БНБ, уличките, парка, жълтите павета, всичко беше претъпкано от хора. Има начини на броене.

Делян Добрев ще остане неприятно изненадан, това е от камерата на Ройтерс, която показваше от такъв ъгъл, че изглежда малък протест - насочена е към Дондуков, където беше блокирано и нямаше хора.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 21:44 от Diorela

# 13 869
Имаше повече хора. От БНБ до СУ не се минаваше от хора.
Предния път там беше доста рехаво.
Като пуснат снимките отгоре ще се види.

Супер е, че и други градове се включиха.

Имаше много роми и турци, включително ва сцената и казаха, че им е писнало да ги използват и ДП да твърди, че ги представлява.

# 13 870
Да, аз днес видях и доста клипове на роми, които усмихваха протеста на Пеевски и се подиграваха на докараните там, които не знаят за какво са отишли. Не му се получи грам тоя път.

# 13 871
Вече нищо няма да им се получи.

# 13 872
Д-то пусна ли си платените провокатори или е рано да се каже?

Във Варна по едно време забелязах колона от млади момчета, някои с маски, които пробиваха и минаваха измежду тълпата към сцената. Дано няма ексцесии, защото беше пълно с млади семейства и тийнейджъри.

# 13 873
Ето уникалните кадри от дрон на Ясен Джабиров. Въпреки, че го арестуваха миналия път, пак е там и пак показва истината.
Много красиви кадри, всички със светещи телефони, стотици хиляди свещички.

Мдаааа, рехаво било...
https://www.facebook.com/reel/2915415608658145?locale=bg_BG

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 22:03 от Diorela

# 13 874
  • Разпиляна във въображението
Основното е, че протестите не са само в София. Продължавам да съм приятно изненадана от моя град Simple Smile Много се радвам, че студентите се включиха активно, заявиха се като част.

Общи условия

Активация на акаунт