Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 415 989
  • 14 528
  •   17
Отговори
# 14 490
  • София
Чукча писател, не читател.

# 14 491
Скрит текст:
Защо Борисов се критикува и че правителството не подава оставка, и че е подало?
Не беше ли това, което хората искате?

защото му е малко. Защото знаем какво преставлява. Защото знаем, как все в мизерията ни държи. Справка - бюджета на теменужка.

Значи каквото и да направи, все е лош. Damn if you, damn if you don't, не знам на български има ли еквивалент.
Нали разбираш, че това е несериозно?
не. Ти не разбираш. ББ е злото на тая държава и снощи хората му го казаха. Прочетох, че си в чужбина.... информирай се повече.

Кое точно не разбирам? Попитах как може да е лош и виновен и когато правителството подава оставка, и когато не подава? Какъв е правилния му избор тогава, за да сте доволни?

# 14 492
Е, все пак Възраждане се бориха рамо до рамо  с ППДБ срещу ББ и ДП. Няма как ББ и ДП да са най-големите копейки.

# 14 493
Явно наивността е често срещана измежду почитателите на ПП, след като вярват, че мошеник като Асен Василев ще разчисти корупцията. А той самият и компанията му остават чисти като сълза.
Фактът, че ГЕРБ-ДПС скачат толкова много срещу него е страхотна реклама за Асен. Колкото и да се пенявиш, свърши се. Вземайте си поуките в ГЕРБ вместо да обвинявате Костов, Петков, Василев и всеки под слънцето, който ви е крив. Дните на безпардонния грабеж свършват.

# 14 494
Петров, да не живееш в чужбина? Нещо не пишеш като другите в темата.

# 14 495
  • София
Е, все пак Възраждане се бориха рамо до рамо  с ППДБ срещу ББ и ДП. Няма как ББ и ДП да са най-големите копейки.

Така ли? Бореха ли се? Я виж какво се случи с Цончо след първия протест, май малко напълни гащите в автомобила си. А, къде беше Костадинов? Нямаше го на протеста. Неговите симпатизанти също. Simple Smile
А, кой държи имунитетите на Възраждане, след като потрошиха сградата на ЕК, ако не най-големите копейки? Wink

# 14 496
Скрит текст:
Защо Борисов се критикува и че правителството не подава оставка, и че е подало?
Не беше ли това, което хората искате?

защото му е малко. Защото знаем какво преставлява. Защото знаем, как все в мизерията ни държи. Справка - бюджета на теменужка.

Значи каквото и да направи, все е лош. Damn if you, damn if you don't, не знам на български има ли еквивалент.
Нали разбираш, че това е несериозно?
не. Ти не разбираш. ББ е злото на тая държава и снощи хората му го казаха. Прочетох, че си в чужбина.... информирай се повече.

Кое точно не разбирам? Попитах как може да е лош и виновен и когато правителството подава оставка, и когато не подава? Какъв е правилния му избор тогава, за да сте доволни?
най - добронамерено написах да се информираш. Иначе, може и у вас да го вземеш, че на нас ни писна от тоя. Ще съм доволна. И снощи му го казахме. Дълго ще му държи влага.

# 14 497
🤣
Кога Възраждане са се борили,ама борили срещу ББ,ДП,когато услужливо излизаха от зала или когато прегласуваха под диктовка?
И колко вота на недоверие изпукаха ей така.
Големи вицове разказвате,ей.

# 14 498
  • Пловдив
Като нещо не ви отърва и “Не става, не минава!”, троп с краче, тръш и тюх! 😂😂

Тук са свикнали да са на едно мнение и да знаят винаги каква е светата истина, та е интересно като се появи свеж коментар, напипал пулса на нещата.

Е, много лесно ще размахат пръст с "не минава" и всичко точно.Joy Само техните щуротии минават.Sunglasses

# 14 499
🤣
Кога Възраждане са се борили,ама борили срещу ББ,ДП,когато услужливо излизаха от зала или когато прегласуваха под диктовка?
Петров да каже защо от любимите му ГЕРБ, борители срещу комунизма и Русия, пазят със зъби и нокти имунитетите на депутатите от Възраждане

# 14 500
  • София
🤣
Петров да каже защо от любимите му ГЕРБ, борители срещу комунизма и Русия, пазят със зъби и нокти имунитетите на депутатите от Възраждане
Ами по същия начин, по който ППДБ браниха имунитета на Борисов в същата тази зала.
Пак си включихте двойния аршин и амнезията 😂😂😂
Правителството падна, обаче не виждам много радост тук, защо така? Всесофийски, жълтопаветни веселия трябваше да има, объркана съм 😇
Пак сте недоволни от ББ, що си с шапка, що си без, права е Fenris.

# 14 501
Не, в България съм си. Около 80% от познатите ми са путинисти в една или друга форма. Варират между явни копейкаджии и неутрални независими, ама то е все тая. Напоследък т. нар. аполитични взеха да разнасят постове в подкрепа на протестите. Единият живее с рускиня, която въобще не крие, че е работила във ФСБ, другият върти бизнес, за който е известно, че е под шапката на ТИМ. Едни други пък държат боен клуб, отявлени путинисти. Май това е част от обща стратегия на ФСБ в страните извън Русия - вербуват силови структури като спортни клубове и паравоенни групировки, моторджии, агитки, и при нужда ги използват за дестабилизация и размирици. Има доста такива материали в интернет.

Възраждане и ППДБ заедно протестираха срещу правителството в пленарна зала и на площадите. Не знам какви вотове са изпуснали, никой вот нямаше шанс да мине. Включително последният. Друг някой дръпна шалтера на ББ, и според мен той носи американски паспорт. Протестите можеха да си продължат още 6 месеца без ефект. ББ реши тази оставка по съвсем други причини и съвсем изненадващо. До последно комисиите работеха, даже вчера той самият каза, че остават поне до Нова година. Протестите станаха удобно извинение, но не са причина за оставката. Но нека участниците си мислят, че нещо е зависело от тях.

# 14 502
  • София
Кой каза, че не сме радостни? Няма тошко, няма вълчев, няма зафиров, няма други изпити комунисти вече. И най-якото с реален шанс БСП да не влязат в следващия парламент. Напредък за държавата ни, когато кремълските подметки окапват една по една.

# 14 503
Не само че не окапват, ами се увеличават все повече.

# 14 504
Не, в България съм си. Около 80% от познатите ми са путинисти в една или друга форма. Варират между явни копейкаджии и неутрални независими, ама то е все тая. Напоследък т. нар. аполитични взеха да разнасят постове в подкрепа на протестите. Единият живее с рускиня, която въобще не крие, че е работила във ФСБ, другият върти бизнес, за който е известно, че е под шапката на ТИМ. Едни други пък държат боен клуб, отявлени путинисти. Май това е част от обща стратегия на ФСБ в страните извън Русия - вербуват силови структури като спортни клубове и паравоенни групировки, моторджии, агитки, и при нужда ги използват за дестабилизация и размирици. Има доста такива материали в интернет.

Възраждане и ППДБ заедно протестираха срещу правителството в пленарна зала и на площадите. Не знам какви вотове са изпуснали, никой вот нямаше шанс да мине. Включително последният. Друг някой дръпна шалтера на ББ, и според мен той носи американски паспорт. Протестите можеха да си продължат още 6 месеца без ефект. ББ реши тази оставка по съвсем други причини и съвсем изненадващо. До последно комисиите работеха, даже вчера той самият каза, че остават поне до Нова година. Протестите станаха удобно извинение, но не са причина за оставката. Но нека участниците си мислят, че нещо е зависело от тях.
в тотална грешка си. Костя отказа да подкрепи протеста в София и каза, че ще си прави във Варна. Направи ли, не разбрахме. За вчера обяви протест против еврото пред бнб. И после потъна, за да изплувола днес, гордо успял да свали правинелството, но не си каза, че ББ го прати пред бнб. Не ви се получи. Пак. Едно сте си и ние го знаем.

Общи условия

Активация на акаунт