Те ( z поколението двигателя на протеста) не гледат ТВ - там няма политически дебати, те гледат YouTube- там е избирателно съдържанието - който има итерес (селективно), тик- ток 15 сек - чул не дочул/ разбрал не доразбрал. Използвани ли са?
Защо санкциониран по магнитски е депутат ( кой и как го е допуснал), защо има охрана като на американски президент - обяснето им го, едва ли е заради килограмете.
За Данс УтМе протест и аз не бях чувала до сега. 2013 протестирахме, но протеста бяхме нарекли ДАНС WithMe, заради избора на Пеевски за шеф на ДАНС. Но както и да е.
Казваш изкарали младото поколение. И как успяха да "изкарат" толкова народ? Според мен сами пожелаха да протестират.
* " А да назоваваш мафия, корупция, съдебна система е популизъм без конкретика!"
Ако знаеш колко конкретика има само в тази тема... Всяка страница е изпълнена с конкретика. Лично аз по темата правосъдие, доста конкретика съм написала, както и личното ми мнение. Вчера пак коментирах смехотворни текстове в проект за наредба, с аргументи.
Стигам до извода, че ти знаеш много по-малко от джен зи.
Колкото до техните знания, снощи пуснах предаването на В. Дремджиев, където първият гост беше 17 годишен младеж с много точна информация и поглед към това, защо протестират младите. Момчето каза и как се информират, от къде, как се организират. Нищо общо с "изкарване". След него, доцент по политология го оцени много високо.
Нещо не ти се получават опитите за манипулация.
Специално за теб отново:
⏮ 9.12.2025 - #ДЕНЯТ: Емилия Занкина, Георги Ганев, Николай Илиев
Има си правила.