Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 648 627
  • 22 530
  •   10
Отговори
# 18 525
Не мисля. Цветанов не е фактор. Бие си на общо основание. Даже режисура му липсва.

# 18 526
  • Разпиляна във въображението
Епицентър твърди, че в понеделник Радев ще подаде оставка пред КС. Аз продължавам да вярвам, че това няма да се случи, но ще видим.

И на мен. Но от друга страна съветниците му се активизираха.

Лош, добър, присъствието на Радев на изборите е поредната възможност да се промени нещо в политиката. Сега сме в задънена улица и всички пътища за завардени от ДП. Излезе ли от Президенството пада "недосегаемостта" и може всичко за него да излезе навреме за изборите.

Ружа Райчева е имала днес участие в БНР. Четох във фейса резюме какво е говорила и звучеше доста реалистично. Но искам да го чуя в цялост.

# 18 527
  • София
То като едното нищо, ако Радев не вкара непознати за обществото хора в политиката, ще трябва да работи с все политически утайки и номади като Цветанов, Лорер и прочее.

# 18 528
То като едното нищо, ако Радев не вкара непознати за обществото хора в политиката, ще трябва да работи с все политически утайки и номади като Цветанов, Лорер и прочее.
само като се сетя за наглото човече Гълъб, как се държеше в НС....  безпардонно, нагло, за десерт Боташ.

# 18 529
  • София
Николай Бареков във фейсбук
Цитат
Извънредно в 🅱news.Bg! Проектът на Румен Радев ще бъде факт следващата седмица и ще помете статуквото на изборите.
По информация на запознати между 19 и 23 януари президентът Румен Радев ще заяви в обръщение към нацията своята воля и решимост да напусне президентския пост и да участва на предстоящите избори за парламент. Волята на Румен Радев ще бъде отчетена от Конституционния съд и той ще може да кандидатства за доверието на народа. Очакваният резултат е огромна вълна на избирателна активност, която ще помете Кочината на цялото статукво. За създаването на проекта на президента ще са му необходими само няколко дни, защото той вероятно ще бъде гражданска платформа, стъпила върху формална коалиция от 2-3 партии, научи 🅱news, най-четената медия в социалните мрежи. Президентът Радев е избрал следващата седмица неслучайно – тогава ще изпълни 4 цели години от втория си мандат и неговото вице Илияна Йотова ще може да довърши мандата без да се свикват извънредни избори и за президент.
https://www.facebook.com/share/p/1HVHs1kgGZ/?mibextid=wwXIfr

# 18 530
Радев е по-добра опция в парламента, отколкото такива като Възраждане, които нищо не правят, освен да изпълняват поръчки на ГЕРБ. С него поне, ако вземе достатъчно гласове, може да има управление без ГЕРБ-ДПС.

# 18 531
  • София
Няма кой да вземе хора като ЦвЦв, дори и най-закъсалият. А Лорер си е вътрешен проблем на АВ, не сме забравили откъде се пръкна той и жена му.
Интересно, дали наистина има информация за намерения на Радев или някой активира медиите да му дадат зор за действия. Така пророкуваха и за НГ, ама нищо не стана.

# 18 532
  • София
С кого ще управлява? Той ще вземе гласовете на Възраждане/Величие/МЕЧ/ИТН, които ще станат малки партии, ако успеят да се доберат до парламента. Ще трябва да управлява с ПП-ДБ, а това значи самоубийство на последните, защото ще се съюзят с Москва и електоратът им вече ще вдигне ръце от тях.

П.П. Що си мисля, че има сделка Радев-Борисов? Първият влиза в парламента, последният в президенството.

# 18 533
Пази Боже от Радев... Нищо добро не очаквам от него.

# 18 534
Радев е ГЕПСНН. Вижте кой го промотира и прави важен. Уууууу, мистър кеш. Бойчо докато каза, че с Боташ тече река от мед и масло, стона рЕзко миллллион на ден. Тия целокупно са за метла.
Не съм казал, че Радев не е от едно и също котило, ама друга алтернатива няма. ПП-ДБ няма да вземат пълно мнозинство в близкото бъдеще, а друга нормална партия няма да излезне на хоризонта в скоро време.

# 18 535
И тук се е появила новината за Радев:
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/707357-radev-hvarlya-ostavka-v-ponedelnik
За мен глупава и нечестна постъпка. Гласувала съм за него, но това поведение не ми харесва, избран си за президент, имай воля да изпълниш ангажимента, който си поел.

# 18 536
Радев е по-добра опция в парламента, отколкото такива като Възраждане, които нищо не правят, освен да изпълняват поръчки на ГЕРБ. С него поне, ако вземе достатъчно гласове, може да има управление без ГЕРБ-ДПС.
Пак ще попитам, с кого би се обединил РР предвид наличните партии в НС. ГЕРБ и ДПС - тата едва ли. БСП, Възарждане, МЕЧ и поръчките на Кремъл или ще направят "ала-бала с шарлатаните".

# 18 537
  • София
Ако сформира кабинет с Възраждане-Величие-Меч ще е най-кратко просъществувалия кабинет в историята... на света, а от центъра на София, дано остане нещо.

# 18 538
  • Разпиляна във въображението
И аз ще съм разочарована. От друга стара не го оставиха, а и наистина ли се мисли, че ще си останем само с тези избори тази година при тези играчи?

Много хора ще се опитат да се присламчат към Радев. Изобщо откъде изпълзяха Лорер, Бареков, Цветанов? Чиста спекулация е.

# 18 539
Тези са активирани да му подливат вода,

Общи условия

Активация на акаунт