Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 648 582
  • 22 526
  •   13
Отговори
# 19 755
Нула. Точно толкова струва Борисовия евроатлантизъм.

# 19 756
  • Обран бостан ;)
Когато става дума за национални интереси и това, как се представя България в очите на света и особено пред ЕС, където имаме доста преки интереси, не мисля, че личните преференции, дали за Радев, дали за Василев, имат значение, или поне би трябвало да са на заден фон.
В случая тоя подпис на Желязков ни показва като страна в много неизгодна позиция на безгръбначни мекотели, която бърза да се обърне накъдето духа вятъра. Нещо, в което не знам остана ли здравомислещ човек да се съмнява, ама защо и другите хора да го виждат така публично.

А, добрутро.

# 19 757
# 19 758
Хайде да се назначава служебно правителство и да се насрочват нови избори, че тия мафиотите ще ни разпродадат, за да се откупят от Магнитски.
А някакви хора още мислят да гласуват за ГЕПС???

# 19 759
ББ: Каквото поиска Пеевски, аз го изпълнявам.
Това казва всичко.

# 19 760
  • софия

Имат си държава, ползват си я.
Продължават неистовите опити за отмагнетизиране, ползвайки държавата като бащиния.

# 19 761
Отзив за присъединяването на България към Съвета за мир на Тръмп от ДП
https://dnes.dir.bg/politika/peevski-balgariya-shte-uchastva-v-i … ilen-svetoven-red

# 19 762
дадохме милиарди на ония за неработещи самолети, за Страйкъри, за атоми ...   още 1 млрд. за ООН-2  бълха ни е ухапала. нали сме в клуба на богатите. Grinning
Важно е да не сме в Европа и в никакви клубове на богати. Мястото на българите е в Азербайджан, Монголия и Пакистан, нали така

# 19 763
  • Буркина Фасо
Божанката в действие

https://www.facebook.com/watch/?v=1420739589837961

# 19 764
Тръмп нали каза, че който иска постоянно членство, трябва да си плати?
Ако ще е безплатно за бройката, то още утре може да ни бият шута.

Какъв е точно смисъла на това подписване?
Ами ако Народното събрание откаже да ратифицира този документ?

# 19 765
Ако Тръмп поиска милиарди, Бг ще ги даде.
НС ще ратифицира договора. Момчето каквото каже.

# 19 766
Има ли изразена позиция по случая от Асен Василев, че нещо силно се напрегнах?
Интересна ми е позицията на Радев.

# 19 767
А, не моЗе да бъде. Герберчета години наред ми повтарят, че лошите пепейки са зли комунисти и ни тласкат към русия и беларус. Пък пухкав Бойко ги чака с отворени обятия, а те не и не.
Много тежки тия магнити...
И не сме платили, членството ни е със срок. Ясно, че Момчето продължава да търси демагнетизация и ако пак си съберат правителство, не само този милиард ще платим на Тръмп, ами десетки.

# 19 768
Кое Народно събрание, ще откаже да ратифицира? Това, дето е на Пеевски ли?

Пак, да попитам, Асен Василев има ли изразена позиция?

пп. Позицията на Радев, не ме интересува. Той е тотално компроментиран президент и главнокомандващ.

# 19 769
Ще съм доволна, ако това откаже някои хора да гласуват за ГЕРБ. Откъдето и да го погледна, не само че не съм възмутена, ами всъщност само положителни резултати очаквам - във вътрешен и евентуално в международен план! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт