Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 644 387
  • 22 445
  •   4
Отговори
# 19 950
Имайки предвид пословичното американско невежество, нищо чудно да не правят разлика между Белгия и България...
То само това оставаше, да сме подписали вместо тях.
Резил на квадрат.

# 19 951
За Белия дом, Желязков май е бил премиер на Белгия и не е сигурно дали Тръмп е разбрал, че целият този срам е за един магнит.

# 19 952
Тръмп е много зле с географията, не му се връзвайте. Това океани, морета, острови, държави... Пълна каша му е в главата. Grinning

# 19 953
Нали това казвам Белгия беше изброена до България. Не вместо, до.

Порових в съседната тема да я намеря. Ето.
България даже е спомената изрично като изненада ...
Скрит текст:

# 19 954
А на какъв принцип ги е канил? Или и той не знае.

# 19 955

Скрит текст:

Като гледам държавите в списъка това ми изглежда като Съвет против Китай. И Индия май.

# 19 956
А на какъв принцип ги е канил? Или и той не знае.
Наред е канил според мен.

# 19 957
  • софия
Наред. Който клъвне или мисли, че ще има полза се е явил.

Надявам се, че няма да се ратифицира в НС. Така гражданинът от Банкя (дано има ток!) ще може за пореден път за се изниже като п.... из гащи.

# 19 958

Скрит текст:

Като гледам държавите в списъка това ми изглежда като Съвет против Китай. И Индия май.

Китай и Индия са били поканени, но не са отговорили.

# 19 959
Докато Асен Василев ,Ивайло Мирчев и мон женерал Атанасов не се изкажат против ,аз ще подкрепям Желязков за тръмпанарскотия мирен съвет.

# 19 960
Соломон, продължаваш с опитите за провокации, въпреки че виждаш, че никой не те отразява? ГЕРБ се омазаха, колкото и да правиш опити да прехвърлиш от болната глава на здравата.

# 19 961
  • Разпиляна във въображението

Скрит текст:

Ами изненада ще е. Радев отказва, а Желязков по тъмни доби се сдобива с разрешение и се намърдва на сцената Simple Smile

# 19 962
  • софия
И накрая оранжевият владетел на Галактиката дори не знае от коя държава е, а те се надяват да ги отмагнетизира🤣

# 19 963
Всички държави от ЕС са получили покани. Не са се отзовали. Нашето правителство в оставка, нарушавайки процедурата за това, бърза да подпише.

# 19 964
Кажи какви са тези либерални ценности, които ти бъркат в здравето.
Всички проповядвани от ляво либералните политики. Все едно чета тезите на Ленин с тази разлика, че капитализмът е на различна поставка. Едни и същи методи само за декорация има различна крайна цел. Добре де, хайде да не е Ленин, цялата социална демокрация като част от либералните ценности. Ако трябва пример "Моите лично права", а твоите къде остават. В същото време част от групата като колектива на социалистите. Или равен старт от държавата, държавата да ти даде стълба за развитие и да те посбутва отдолу. При социализма му казвахме равенство на резултата, т.е. всички да се изкачат по стълбата която им дава държавата...и да ги подбутва.
Виж, аз съм крайно десен либерал, почти консерва. Като идеи най-близки са ми ИТН и Синя България. Мога да ти дам всички конфликтни точки между мен и ляв либерал които надушвам от две изречения.

Общи условия

Активация на акаунт