Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 161 599
  • 5 449
  •   6
Отговори
# 5 445
Както двама могат да завладеят цялата държава.
И ако успеят, няма да има сив сектор, щото всички ще се отчитат на Capo di tutti capi

# 5 446
Няма ли ограничение? Не мога да повярвам, че можеш да държиш безкрайно в следствен арест.

Има ли новини за новата обществена поръчка за хранене във Варна?
8 месеца. В края на 8-те могат да повдигнат друго обвинение и почват следващите 8 месеца. Утъпкана пътека, едно си знаят, едно си баят. Но е видно, ефективно е.

# 5 447
Няма ли ограничение? Не мога да повярвам, че можеш да държиш безкрайно в следствен арест.

Има ли новини за новата обществена поръчка за хранене във Варна?
8 месеца. В края на 8-те могат да повдигнат друго обвинение и почват следващите 8 месеца. Утъпкана пътека, едно си знаят, едно си баят. Но е видно, ефективно е.
ако го внесат в съда.... безкрайно. Юрист да ме поправи, ако грешно съм разбрала.

# 5 448
Изменение на мярка за неотклонение се иска на около 2 месеца. До 8. Но. Ако до осмия месец се внесе обвинителен акт, мярката се разглежда вече в съдебно, а не досъдебно производство.
Не знам БК за пускане ли е, много пушилка се вдигна. Утре ще разберем. Диан прави страшни глупости. И уж БК е в ареста, за да не въздейства на свидетели, а някой в момента му въздейства. Дано да са одобрени срс та. Да чуем с кого си говори 😀

# 5 449
  • Deutschland/HE
Бившият министър на правосъдието и бивш съдия Антон Станков смята, че тази мярка е прекалена и че се злоупотребява с нея в много случаи. https://novini.bg/article/2025091817040347609

Общи условия

Активация на акаунт