Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 174 698
  • 5 801
  •   16
Отговори
# 4 845
За гоненето съм съгласна.

# 4 846
Това е начин да се направи заявление. Посланикът представлява властта и всичките и решения и комуникацията минава през него.
Аз лично смятам, че трябва да я изгонят след всичките и провокации.
Абсолютно!
Нагла до безобразие! "Русия никога не е атакувала умишлено хората в Европа". Това Чехословакия, Финландия, Полша или Украйна, не са в Европа явно.

# 4 847
Митрофанова няма нужда да се бута. Трябва да се покаже, че не ни е грижа какви манипулации прави. Ако я изгоним ще покажем, че ни е влязла под кожата

# 4 848
Дипломацията не работи на този принцип, когато дипломатически представител се бърка във външно политическата ориентация на страната, в която е гост. За това са измислени протестните ноти, демаршите и гоненето на посланици.

# 4 849
Гонят се когато тяхната страна направи нещо опасно/агресивно, не когато те самите направят някаква глупост.

# 4 850
  • Разпиляна във въображението
Направо да скъсаме дипломатическите отношения. Ще сме първи поне в това. Останалите държави да си търгуват с Русия. Ние можем да си го позволим.

Прибирам се от Брашов, Румъния. Леле, какви пътища. То дебелина на асфалта, пътна сигнализация, пешеходните пътеки, включванията и излизанията от магистрала, обходни пътища, дори към села и градове. Изобщо наистина друга държава. Широки планински проходи с по няколко платна. Спокойно и ненатоварващо шофиране. Кръгови движения. Тук не знам каква е причината - не вярвам да е само въпрос на пари. На мързел, на липса на знания, или само откровени кражби.

# 4 851
Гонят се когато тяхната страна направи нещо опасно/агресивно, не когато те самите направят някаква глупост.
Един дипломат никога не може да се разглежда като нещо отделно от държавата, която представлява.

# 4 852
Ето това е пирамида,с двама фараона😀

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 09:36 от Barsa

# 4 853
  • София
Само въпрос на кражби е, Мириел. Гледахме, че същата фирма, която беше направила скапаната ти северна тангента, в друга държава беше направила екстра шосе (съжалявам, че не помня детайли, но помня, че бях силно впечатлена).
То като дадеш цена Х, ама после трябва 30% да върнеш към партията-майка, работиш с каквото остава.

# 4 854
  • София
.... То дебелина на асфалта....

Това конкретно как го прецени до степен заключение?
От професионална гледна точка питам. Аз съм транспортен инженер, но не мога да правя такива анализи на око.

# 4 855
Васил Божков с нова партия "Център"-"Време е за вас",ребрандирал се.Сру,обаче ако ще и "Спасител,спасение,нов месия,катарзис" да се кръсти,все тази.

# 4 856
  • Разпиляна във въображението
.... То дебелина на асфалта....

Това конкретно как го прецени до степен заключение?
От професионална гледна точка питам. Аз съм транспортен инженер, но не мога да правя такива анализи на око.

Видях от първия слой отдолу, колко още ще запълват до крайната линия. Отделно се виждаше от канафката отгоре какво са сложили. За мен не много ок, защото се притеснявах как при някой завой, ако някой не е съобразителен, ще се изсипе не много конфортно отстрани. Фирмата, която ремонтира прохода е Strabag. Знаци навсякъде, предупреждения, светофари, ритмичност на пропускането. Изливане и разширяване на пътя, за да е удобен.

# 4 857
За няма и 5мин/айде да е било около,до първата отбивка/ се включихме на магистралата /Тракия/вчера,дрос,дрос,отделно три турски тира един след друг..единият реши,че ще изпреварва без сигнализация предния,нп,изскочи,докато ние изпреварвахме.
Мерси им за магистрала,с кръпки,коловози и джигити.

В Румъния ,мисля,им взимат талоните ако ги хванат в сериозни нарушения и да се оправят.Тука -комшу..дясна ръка,ляв джоб.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 13:39 от Морана

# 4 858
Дипломат се гони,когато нахоква,ругае,клевети,инсинуира... Което Митрофанова на няколко пъти направи,като нарече България слуга или пудел беше,на Запада...

# 4 859
Магистралите направени с "икономии", пък турските тирове виновни. Тия тирове карат из цяла Европа и в Турция, не само в Бг. Странно е другаде да не рушат пътищата, а точно в Бг точно турските тирове виновни за закърпените и некачествени магистрали. То или Путин ще е виновен, или турците.

Общи условия

Активация на акаунт