Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 182 399
  • 5 984
  •   10
Отговори
# 5 070
  • Разпиляна във въображението
При предсрочни избори ще настане блокаж. Програмата е ясна - декларация за кордон около Пеевски, декларация за нещо си, декларация за трето и т.н. Затова трябва нов достатъчно стабилен като брой депутати нов субект. Засега такъв няма, но и това, което се случва в момента е ограбване на институции. Ако нямахме промените в Конституцията това щеше да секне за поне два месеца и да се уталожат нещата - външно СП и разпуснат Парламент, който да не приема глупости.

# 5 071
Аз лично също не съм доволна от управлението на сегашните управляващи. Много неща ме разочароваха. Но за съжаление не виждам никаква алтернатива. Ако сега има избори, честно ви казвам, изобщо не виждам за коя партия бих гласувала. Говоря за партия, която има шанс да влезе в НС. Може би наистина е време да се появи нещо ново, което да обере недоволния вот. Но пък и много зависи в каква посока ще върви. Идеята не е просто да гласувам за някой, за да не са тези.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 10:49 от Lady Cassiopeia Duval

# 5 072
Ми гласувайте за Радев и Русия тогава. Промяната ще дойде с това, че ще сме още по-явно обърнати на изток към мира и просперитета

# 5 073
Ми гласувайте за Радев и Русия тогава. Промяната ще дойде с това, че ще сме още по-явно обърнати на изток към мира и просперитета

Радев няма партия.

# 5 074
Няма засега, но определено ще направи. Няма просто възможност да реши другояче, ясно е, че иска да продължи политическата си "кариера"

# 5 075
БТВ /Дтв/ е отменила в последният момент планирано участие на Денков, за да пусне на негово място Мадам В, която да ни разкаже колко полезен за всички нас е феноменът Д.

# 5 076
ББ май отива на червения килим пред червената вратовръзка
https://www.facebook.com/share/v/1Hz63psqKc/
Честно казано не съм сигурна, че хората вече ще ходят да гласуват...Толкова са обезверени и с мисъл единствено за оцеляването си в държавата с главно Д....(ББ ни уведоми, че държава се пише с главно Д, нищо повече)...

# 5 077

Завой на изток - не знам как някой може да повярва на това.

# 5 078
А диктатура в център?

# 5 079
Може да имаме и шпагат на запад, с двоен тулуп

# 5 080
Защо не кажете в прав текст, че трябва да се гласува за ПП и ДБ, при това масово или поради липса на качества, с които да изпъкнат над останалите и да спечелят доверието на хората, по лесно е да се плюят другите и да се говори за техните недостатъци.

# 5 081
Не, сериозно - как е възможно да се помисли, че България ще завие на изток? Няма такава опция, нито има партии, които да го осъществят. Да изключим "Възраждане". Коя друга партия го е заявила? Някой да се е изказал в този смисъл? Няма. Никакви шпагати, никакво разкрачване. Ние сме в ЕС, НАТО. Други са ни проблемите. Това разсейване с "Ама ще завият на изток" не работи.

# 5 082
# 5 083
ББ се опита леко да дръпне ушите на ДП, но не му се получи. ДП му обясни какви са му задачите, които трябва да свърши и толкова. Тежка заложническа криза.

# 5 084
Защо не кажете в прав текст, че трябва да се гласува за ПП и ДБ, при това масово или поради липса на качества, с които да изпъкнат над останалите и да спечелят доверието на хората, по лесно е да се плюят другите и да се говори за техните недостатъци.

Лично мен няма сила на света, която да ме накара да гласувам за ППДБ. А тези страшки със завиването на изток вече отдавна се изтъркаха. Едва ли има човек, който да вярва на това.

Общи условия

Активация на акаунт