Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 168 897
  • 5 691
  •   13
Отговори
# 5 655
Възраждане вътре ли са, те регистрираха ли се ?

# 5 656
Не, надявам се.

# 5 657
Възраждане вътре ли са, те регистрираха ли се ?

Цончо и Петър Петров бяха там, може би и още двама на задния ред. Не показаха по списък кой се е регистрирал.

# 5 658
МОН с изненада за шестокласниците:
Всички шестокласници ще се явят на тест по математика на 3 октомври[/b]
Скрит текст:
Всички шестокласници ще се явят на дигитален тест по математика на 3 октомври, съобщи "Сега". Подготвя го Министерството на образованието и науката (МОН), което не е съобщавало официално за него. Направили са го родители, а впоследствие МОН е потвърдило. Потвърждават и изненадани директори на училища. "Дневник" отправи писмено въпроси към МОН, на които няма отговори.
Става въпрос за проверка на входното равнище на шестокласниците, обясняват впоследствие от МОН пред "Сега" и допълват, че тя би помогнала да се открият затруднения и пропуски на учениците и учителите да работят приоритетно над тях. Щяла да даде насоки и за промени в учебните програми.
Резултатите ще могат да бъдат вписани като текуща оценка при желание на ученика и преценка на учителя.

# 5 659
Не знам тогава защо не се дискутира тяхната липса - цял месец..

# 5 660
  • София
Учителите разбраха също преди 2 дни.
Вълчев просто ще смаже и малкото останало в тая образователна система. От 2009 г. е в МОН само простотии прави.

# 5 661
Учителите разбраха също преди 2 дни.
Вълчев просто ще смаже и малкото останало в тая образователна система. От 2009 г. е в МОН само простотии прави.
Да, неспирни усилия полага в тази посока.

# 5 662
Този министър на образованието е вероятно най-некадърният, който сме имали. А това е доста трудно, все пак има голяма конкуренция за титлата.

# 5 663
  • София
Пред него другите са идеални, даже и една Кунева.
П.П. същата спря схема на вълчев за сувенири на стойност 2 милиона лева на вълчев
https://webcafe.bg/politika/607659853-kuneva-sprya-skandalnata-p … -za-2-mln-lv.html

# 5 664
Защото сравнения между про и анти атлантически и ЕС партии ми се струва много неуместна. Но ако държиш, може да обсъдим единомислието в поведението на две противоположни по идеология партии. Blush

# 5 665
Добре де, защо са станали депутати тогава? То по принцип е ясно, че единомислие не може да има с този състав.

# 5 666
Добре де, защо са станали депутати тогава? То по принцип е ясно, че единомислие не може да има с този състав.

Добро е заплащането.
Има и бонуси като хотели, къщи, апартаменти в Дубай. Обществени поръчки за родата.

# 5 667
Защото сравнения между про и анти атлантически и ЕС партии ми се струва много неуместна. Но ако държиш, може да обсъдим единомислието в поведението на две противоположни по идеология партии. Blush
И на каква идеологическа основа едните могат да не ходят на работа, а другите не ?

# 5 668
Спорът е безсмислен,понеже депутатите на практика работят извън заседателната зала и извън работно време. Така е навсякъде по света. Важните решения депутатите ги уреждат в кулисите на НС и дори на маса в ресторантите около НС. Нищо лошо няма в това.

# 5 669
И на каква идеологическа основа едните могат да не ходят на работа, а другите не ?
Възраждане и ППДБ ли? Не знам, може би работят в полза на Русия като умишлено бавят законодателния процес в една европейска държава. Иначе не виждам друго съществено в тези им общи действия. Вече два пъти са на едната страна на барикадата.
Наистина ли искаш да обсъждаме и възможните паралели между партиите в опозицията?

Общи условия

Активация на акаунт