Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 224 357
  • 7 517
  •   21
Отговори
# 7 380
Сирос, болно ми е да го кажа, но напълно си го заслужаваме. Гъбаркаме се по време на избори и позволяваме да ни гъбаркат през останалото време всякакви политически изроди.

# 7 381
  • София
С 40% по-лек е боклукът от Люлин и Красно село, след като се смени фирмата. Смятайте какъв обир е и това години наред
Не се е сменила фирмата, нищо няма в момента. И както хвалех организацията първите дни, така сега ми идва да вия - погром е в квартала, минават само по булевардите, вътре в квартала е затрупано с боклук навсякъде. Извънредното положение свършва след 3 дни, а после? И като чета статията от днес, изобщо не се знае как ще свърши
тази смрадлива сага. Оплели са поръчката яко https://www.mediapool.bg/razminavaniya-ot-3-do-33-mln-leva-ima-l … a-news376284.html

# 7 382
Сигурна съм, че си наясно, че “блокирането на НС“ не е заради “проверка на актива“. Blush
а аз съм сигурна, че не е нужно да сложа кавички, за да бъда разбрана. Актива си проверявал той.

# 7 383
  • Другата България
Сигурна съм, че си наясно, че “блокирането на НС“ не е заради “проверка на актива“. Blush
а аз съм сигурна, че не е нужно да сложа кавички, за да бъда разбрана. Актива си проверявал той.
О, за теб знам, но си е нужно относно....комуникацията. Blush

# 7 384
Какъвто и да е РР,все пак е президент,откъдЯ накъдЯ той няма да има охрана от НСО,а ДП ще,за някаква си "заплаха", някога си отдавна срещу него и Доган.

"Това е пълен популизъм. Румен трябва да слезе въобще от колите, защото в момента си прави партията - трябва да го знаете, имам всички данни за това и по места..."

И какво е това "Румен",от кръчмата ли говори,,аверчета ли са си,наборчета ли?!

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 16:18 от Морана

# 7 385
С 40% по-лек е боклукът от Люлин и Красно село, след като се смени фирмата. Смятайте какъв обир е и това години наред
Не се е сменила фирмата, нищо няма в момента. И както хвалех организацията първите дни, така сега ми идва да вия - погром е в квартала, минават само по булевардите, вътре в квартала е затрупано с боклук навсякъде. Извънредното положение свършва след 3 дни, а после? И като чета статията от днес, изобщо не се знае как ще свърши
тази смрадлива сага. Оплели са поръчката яко https://www.mediapool.bg/razminavaniya-ot-3-do-33-mln-leva-ima-l … a-news376284.html
Къде точно е затрупано с боклук? Живея в един от засегнатите квартали, не съм видяла подобно нещо.

# 7 386
Помните ли сагата със стадото овце на бай Рибан във Велинград? Почти година по-късно, БАБХ вчера са съобщили на семейството, че стадата им ще бъдат убити....Въпреки , че се доказа липсата на чума...При все , че няма нито едно заразено или починало агне, наредиха овцете много агънца, но не...ще ги убият...защото са "чумави" от една година🤐

# 7 387
  • София
Къде точно е затрупано с боклук? Живея в един от засегнатите квартали, не съм видяла подобно нещо.
Люлин. Освен да ти снимам кофите, докато влача торбата с боклук до близкия булевард, че там поне има два контейнера, които събират веднъж на ден.

# 7 388
Не, не искам да снимаш кофи. Аз живея в район "Красно село" и там хората си чистят и няма огромно количество натрупан боклук.

# 7 389
  • София
Не, не искам да снимаш кофи. Аз живея в район "Красно село" и там хората си чистят и няма огромно количество натрупан боклук.
Късметлии, така беше и при нас, но от няколко дни ни зарязаха.
А със снегопочистването как стои въпроса? Кой чисти спирки, тротоари? Пак ли същите фирми?

# 7 390
При нас чистят самите живеещи в кварталите. Иначе не знам кой чисти снега.

# 7 391
А пък ППДБ били съгласни да се ограничат разходите за шофьори и коли, но гласували "въздържал се", т.е. "против"😁

# 7 392
По инициатива на Желязков до момента са проведени първоначални разговори с представители на БСП и с "Има такъв народ".

Двете формации трябва да формират мнение, дали "ДПС-Ново начало" да участва официално в управлението на страната и под каква форма би могло да стане това.

Да разбираме, че ГЕРБ са решили вече, а и ББ отправи покана към НН.

# 7 393
  • Другата България
ГЕРБ не са решили, ДП е решил. Blush
БСП също ще “решат“, а ИТН /предполагам/ ще напуснат, това мълчание на Слави за мен е знак за нещо подобно.
Въпреки, че не са се доохранили, тъй че да видим.

# 7 394
  • Разпиляна във въображението
Ако ИТН напуснат ще им кажа "Браво!"

Общи условия

Активация на акаунт