Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 390 416
  • 13 458
  •   22
Отговори
# 13 350
Ами да видим докъде ще им стигнат силите и парите.Без сандвичи също няма да стане.

Те парите са наши.
Докато имате да се краде ще има за автобуси, сандвичи и т.н.
Но все пак и самите хора трябва да положат усилия.
Спасителят няма да дойде.
Вече видяхме не един и двама.

# 13 351
А какви са политическите възгледи на Z поколението, понеже му възлагаме големи надежди?

Като всяко едно друго.
Има малък % комплексирани аутсайдери, които подкрепят путлеризма. Масово обаче сме за демокрация и Запада.
В секундата, в която копейката им каже, че повече няма да ходят до Гърция, защото ще излизаме от ЕС/Шенген и ще трябва да ходят до посолството за визи ... няма да има дупка, в която да се скрие.

Ти от Z поколението ли си? Можех да се обзаложа, че си от Y. Доста по-зрели ми се виждат постовете ти.

Само да кажа, че залагате прекалено големи надежди на поколението Z. Хората от това поколение не се славят с някакви големи мераци да четат книги и в сравнение с предишното поколение Y, поне по отнешение на четенето са доста по-назад. Да не говорим, че и с общата култура не превъзхождат предишните поколения. А и не съм сигурна, че са чак толкова наясно с политиката на страната, че да имат достатъчно обективно мнение по темата. Това, че са по-дигиталното поколение, в никакъв случай не значи, че са кой знае какво повече. Имат си своите плюсове и минуси, като всяко едно друго поколение. И нека не забравяме, че и провокаториите, които бяха на протеста са от същото това Z поколение.

Относно Белобрадова - ако това, което е написала е вярно, би било добре да се погрижи по някакъв начин за тези хора - да сезира ЕП, разни европейски институции, които се занимават с правата на хората и т.н. Тя би трябвало да знае, какво може да се направи. Все пак е депутат - ако тя не го направи, щом има информация от първа ръка, то кой тогава? Ние и да се възмущаваме, кой знае какво не можем да направим, освен да протестираме. Дано да има достатъчно доказателства и не си остане само с постовете във ФБ.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 20:35 от Lady Cassiopeia Duval

# 13 352
Е ако съвпаднат двата протеста поне ще се срещнат платците и ползвателите на бюджетните пари
Не съм гледала назад, но коментирали ли сте военните, които вдигнаха флага в Бургас вчера.. И  им увеличха заплатите и искат още да им ги увеличат 
https://www.facebook.com/FlagmanNews/videos/1557402448634940

# 13 353
Ама за да се усетиш, че те крадат, не ти трябва спонсориран бот да ти го набива от сутрин до вечер.
Няма да. Ама ти го набиват нонстоп.
При това не ботове в смисъла в който влагаш. А от онзи другият вид индоктринирани

# 13 354
Във всички групи на копейките ги призовават да ходят на протеста, бил срещу еврото. И по бтв Дани Митов е казал това.
А протеста изобщо не е против  еврото, а за съвсем друго нещо.
Защо се заблуждават така хората?
Искат да предизвикат ексцесии ли? Какво?

# 13 355
Във всички групи на копейките ги призовават да ходят на протеста, бил срещу еврото.
Те Ив групите на ПП призовават...Проблем?

# 13 356
Във Фейсбук профилите на политиците от ПП. Това поне е ясно.
Само там е истината и само истината

# 13 357
Във всички групи на копейките ги призовават да ходят на протеста, бил срещу еврото.
Те Ив групите на ПП призовават...Проблем?
Да, проблем. Лъжат хората. Протетста НЕ е против еврото. Да си организират такъв протест като искат. Ама никой не им ходи. Искат да предизвикат ексцесии явно. С провокаторите-локали не стана. Сега копейки срещу обикновени хора, рунд 2

# 13 358
Митов каза, че на протеста е имало всякакви хора, включително и такива, които са против еврото.

Аз съм малко по-сдържана в ентусиазма си за джен зи-тата и инерцията около протестите. Подкрепям желанието им за промяна, за по-добър живот, за протест, за изразяване на мнението - още повече, че споделям мнението на протестиращите за цялостната ситуация. Но не съм оптимисит. Надявам се да греша.

# 13 359
То базирано на опита ни, няма на какво отгоре да сме оптимисти Sad
Ама няма как да зарежем и надеждата, че иначе не знам.

# 13 360
Във Фейсбук профилите на политиците от ПП. Това поне е ясно.
Само там е истината и само истината
не минава. Със здраве, щото и Бойчо е в тик ток, но не му се получава. Поздрави!

# 13 361
Така е, Ули. Не оставям надеждата, но някак не мога да отпусна ентусиазма.
Пак казвам, зад тях съм, подкрепям ги изцяло, ще отида отново на протест. При нас е ден по-рано от софийския, поне така е обявен засега.

# 13 362
  • София
Gen Z не е някаква панацея за всичко. Просто се радваме, че им пука. А на някои и им писна.

# 13 363
Ахааа, изясни ми се вече. Те  протестирали защото така направило Z поколението в Непал. Гледайте

https://www.facebook.com/share/v/17gLwJJA1i/

# 13 364
Ахааа, изясни ми се вече. Те  протестирали защото така направило Z поколението в Непал. Гледайте

https://www.facebook.com/share/v/17gLwJJA1i/
не ви се получава. Довиждане.

Общи условия

Активация на акаунт