Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 391 966
  • 13 522
  •   16
Отговори
# 13 410
А на мене ми е интересно, че ще има контрапротести. Още не мога да проумя как може такова нещо, какво ще стане с народа, ще има разделение ли?
Трудни времена ни чакат като че ли. Просто в никоя друга държава няма такова абсурдно нещо сигурно.
Контрапротест и някаква форма на разделение е единственият начин да спасят потъващия кораб.
Все пак...нека отбележим #КОЙ го организира.

Ситуацията ни наистина е абсурдна - партия, която не е в управлението официално организира контрапротест в защита на него Wink. Още по-отвратителното е, че  всички белези- косвени и преки - крещят, буквално крещят какво държи тези хора заедно на власт- зависимостта на едното от другото момче и апетитите за кражби от всички. И докато лакеите се задоволят с по-големи или по-малки трохи, то няКОЙ иска цялата "пица", и то ДА НЕ Е ПОСТНА.

# 13 411
А на мене ми е интересно, че ще има контрапротести. Още не мога да проумя как може такова нещо, какво ще стане с народа, ще има разделение ли?
Трудни времена ни чакат като че ли. Просто в никоя друга държава няма такова абсурдно нещо сигурно.
Има. Нявсякъде, където има руско влияние. Справка: Сърбия.

Сутринта по Нова имаше 4-ма прекрасни представители на генерация Зет. Бяха много информирани, много адекватни и много категорични защо протестират. Мисля, че в сряда ще е грандиозно.

# 13 412
Скрит текст:
Контрапротест и някаква форма на разделение е единственият начин да спасят потъващия кораб.
Все пак...нека отбележим #КОЙ го организира.

Ситуацията ни наистина е абсурдна - партия, която не е в управлението официално организира контрапротест в защита на него Wink.
Скрит текст:
Още по-отвратителното е, че  всички белези- косвени и преки - крещят, буквално крещят какво държи тези хора заедно на власт- зависимостта на едното от другото момче и апетитите за кражби от всички. И докато лакеите се задоволят с по-големи или по-малки трохи, то няКОЙ иска цялата "пица", и то ДА НЕ Е ПОСТНА.
Защо да е абсурдно? Нима всички хора на протеста искат оставката на това правителство? Има хора, които искат то да работи адекватно, не да си подава оставката, защото считат, че избори към момента не е добър вариант.
По абсурдно е "оставка на ББ и ДП", "излизане от българската политика на ББ и ДП" ... оставка от какво, защо да излизат след като са се "преборили" да бъдат там? Колкото и да не е приятно, тези двамцата са лидери на партии, зад които стоят достатъчно гласоподаватели те да са в НС.

# 13 413
Кой е този наивник, който смята, че правителство на Пеевски може да работи адекватно?

# 13 414
Кой е този наивник, който смята, че правителство на Пеевски може да работи адекватно?
900 хиляди са дали доверието си на ДП и ББ общо.

# 13 415

Знаем, знаем. Споделят техните "ценности" и "идеали". Утре ще правят контрапротест. Ще е интересно дали ще успеят да формулират изречение, не смислено изречение, а просто изречение.

# 13 416
  • Буркина Фасо
преди да отида да гласувам аз научавам едно сложно изречение и си го повтарям докато излезна от стаята за гласуване. за да изглеждам умен гласоподавател. Grinning

# 13 417
Скрит текст:

Знаем, знаем. Споделят техните "ценности" и "идеали". Утре ще правят контрапротест. Ще е интересно дали ще успеят да формулират изречение, не смислено изречение, а просто изречение.
Не мога да отговоря защо, да посоча причини, но това е факт. И аз не искам Сульо и Пульо да имат право да бъдат издигани за представители на народа, искам да има строги критерии за такова представителство, предполагащо отговорност, умения и знания, но .............. демокрация му казват, всеки получил доверие и подкрепен от достатъчно хора, може да бъде такъв.

# 13 418
  • София

Съмнявам се цяло изречение да успеят да формулират... предполагам само фразата "Не на омразата" ще повтарят.

# 13 419
ББ си има твърд електорат. Тези на ДП са дописвани с химикал и са на принципа "Краси каза 300"

# 13 420
Купеният вот не значи демокрация,това само във вашите размисли го има

# 13 421
Ще видим колко им е останал електорат и на ГЕРБ. Нормалните хора там, колкото и да искат да са лоялни, едва ли са доволни от тази крепка дружба с Пеевски. Все пак, през 2013-та всички те протестираха именно срещу него. Ама Борисов тогава друга песен пееше. Аз също протестирах с тях, а не съм гласоподавател на ГЕРБ. Но бяхме заедно. Сега дали и те няма да застанат на площада? По принципни подбуди? Имам предвид нормалните хора, не Пламенките.

Flores, може "Не на омразата", а може и "Мистър Кеш". Не се знае кой какво е запомнил от инструктажите.

# 13 422
ББ си има твърд електорат. Тези на ДП са дописвани с химикал и са на принципа "Краси каза 300"
Някои от тях са гласували срещу 50 лв. и с клечка, за да уцелят мястото в бюлетината.

# 13 423
  • София
AriaNovaKaq, "Мистър Кеш" беше запазена марка на миналия протест. Актуалното сега е "Не на омразата" и "Всичко за хората". Но и ти си права, зависи кой какво е запомнил от инструкциите. Защото на миналия протест имаше една дама, която каза, че ще гласува за Пеев. (поне имената им да запомнят)

# 13 424
Има в темата поддръжници на Радев,които толкова се срамуват от избора си,че зорлем защитават Пеевски Забавно е,общо взето.

Общи условия

Активация на акаунт